Įkraunama...
Įkraunama...

Ar pirkti berniukui mergaitiškus žaislus?

gyvenu FR tai cia vaikstau parkuose - berniukais su ruzavais leliu vezimukais - masinis reiskinys, ir ne tai kad seses vezima paseme, bet eian teva ir vedasi du berniukus ir abu su vezimukais smile.gif
nezinau man tai g.gif schmoll.gif namie gal jo, bet lauke.. bet gal isaugama is to, zmones tokia nuomone paslepta turi, kad jei gal zais su lelem tai kazin kas is jo isaugs smile.gif
Atsakyti
mano sūnus namie vežimėlį stumdo.
norėtų pasiimt į lauką irgi pasiimtume.
suaugę vyrai vežimus su vaikučias stumdo, tai kodėl mano vaikas šito negali daryt jei nori?
tiesa, sūnaus vežime dažniausiai tupi mašina ar kokia kaladėlė, nes lėlių neturim
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2009 07 10, 11:30)
gyvenu FR tai cia vaikstau parkuose -  berniukais su ruzavais leliu vezimukais -  masinis reiskinys, ir ne tai kad seses vezima paseme, bet eian teva ir vedasi du berniukus ir abu su vezimukais smile.gif
nezinau man tai  g.gif  schmoll.gif namie gal jo, bet lauke.. bet gal isaugama is to, zmones tokia nuomone paslepta turi, kad jei gal zais su lelem tai kazin kas is jo isaugs smile.gif

nu ir kas gi išaugs? bigsmile.gif
Atsakyti
pritariu nuomonei "pirkti". Pas musu maziuka masinu karalyste - namie praeit neimanoma. O stai - neseniai teko eiti pirkt vezimelio ir leles. Ir dar ne bet kokio reikejo vezimelio, o to, kur leliukas galetu guleti. ( ir brangesnio, zinoma) doh.gif ir nieko, nupirkom. Tokia issirinko "princeses" tipo biggrin.gif Ir garbingai parvaziavo su tuo ruzavu vezimeliu ir ta lele namo. Viskas liuks, kad tik tai lelei galvos nepradetu sukiot...
ir jei ka - auga sau toliau normaliai lotuliukas.gif Ir "blynus" kepa, visiems dalina, ir ratus masinoms traukioja, ir ruzava vezimeli vezioja.
Nors tetis pabumba, kad "ne vyru zaislai". Bet bumba tyliai, tik man i ausi. Ir retai, bo zino atsakyma: tikras vyras turi nuo mazens mokytis atsakomybes uz mazesni ir silpnesni. 4u.gif
Atsakyti
Mano sese 5 metu zaidzia tik su masinelem ir nk blogo tame namatau ax.gif
Atsakyti
Maniskis turi vezimeli ir lele Jona biggrin.gif Kasdien pavezioja, kompiuteri Jonui parodo, knygas kartu paskaito. Buvo pora kartu ir Jonelis lauke, bet kiti berniukai vos nesusimuse: vienas griebe vezima, kitas Jona, dar du norejo, o maniskis move ant supiniu suptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2009 07 13, 23:28)
Maniskis turi vezimeli ir lele Jona biggrin.gif Kasdien pavezioja, kompiuteri Jonui parodo, knygas kartu paskaito. Buvo pora kartu ir Jonelis lauke, bet kiti berniukai vos nesusimuse: vienas griebe vezima, kitas Jona, dar du norejo, o maniskis move ant supiniu suptis biggrin.gif

lotuliukas.gif oi nesusilaikiau lotuliukas.gif

o Jonas pas jus be kasyčių?
Atsakyti
QUOTE(perkupigiau.eu @ 2009 01 03, 00:05)
Na berniukui nuo astuoniolikos metu patiktu gumine lele, bet mazam berniukui nepatartina dovanoti leliu, nes tai kraipytu jo psichologija. Taip pat nepatariama mazoms mergaitems dovanoti masinyciu, nes tik pagalvokite kuo uzaugs jusu mazyle jei visa vaikyste praleis zaisdama su masinytemis smelio dezeje?

4u.gif uz nebloga jumoro jausma!
Vat ir man iskilo klausimas-pirkt lele ar ne?Visgi,manau, kad pirksim.
Atsakyti
Reikia pagalbos.Ka dovanoti 7 metu berniukui?Kuo jie domisi tokiu metu?Neturiu supratimo,nes pati auginau mergaite.Gal nevisai i tema,bet labai prasau pagalbos. verysad.gif
Atsakyti
Na siaip kiek zinau tai net gydytojai rekomenduoja berniukams turet nors viena lele o mergaitems pasinyte. Auginu mergyte, tai viena maza kita didesne masina jau turim, o ryt eisim ieskot masinos paspirtuko ant kurio galima atsisesti, nes lauke is vaiku atimineja, paspaudyti ant vairo pypsi reikia ir atsisesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kad ir lėlių būna visokių.. kai jaunėlis brolis labai labai norėjo lėlės, padovanojau lėlę kareivį, kurį irgi buvo galima nurengt, aprengt. Tam kartui užteko biggrin.gif
Atsakyti
Pati auginu sunu, tai pritariu Jusu vyrui, kad nereikia berniukui leliu smile.gif
Bet aisku yra ir kaip raso mamytes, berniukisku leliu , kareiveliu, kenu ...
Atsakyti