nezinau man tai
gyvenu FR tai cia vaikstau parkuose - berniukais su ruzavais leliu vezimukais - masinis reiskinys, ir ne tai kad seses vezima paseme, bet eian teva ir vedasi du berniukus ir abu su vezimukais 
nezinau man tai
namie gal jo, bet lauke.. bet gal isaugama is to, zmones tokia nuomone paslepta turi, kad jei gal zais su lelem tai kazin kas is jo isaugs
nezinau man tai
QUOTE(Bluebell @ 2009 07 10, 11:30)
gyvenu FR tai cia vaikstau parkuose - berniukais su ruzavais leliu vezimukais - masinis reiskinys, ir ne tai kad seses vezima paseme, bet eian teva ir vedasi du berniukus ir abu su vezimukais 
nezinau man tai
namie gal jo, bet lauke.. bet gal isaugama is to, zmones tokia nuomone paslepta turi, kad jei gal zais su lelem tai kazin kas is jo isaugs 
nezinau man tai
nu ir kas gi išaugs?
pritariu nuomonei "pirkti". Pas musu maziuka masinu karalyste - namie praeit neimanoma. O stai - neseniai teko eiti pirkt vezimelio ir leles. Ir dar ne bet kokio reikejo vezimelio, o to, kur leliukas galetu guleti. ( ir brangesnio, zinoma)
ir nieko, nupirkom. Tokia issirinko "princeses" tipo
Ir garbingai parvaziavo su tuo ruzavu vezimeliu ir ta lele namo. Viskas liuks, kad tik tai lelei galvos nepradetu sukiot...
ir jei ka - auga sau toliau normaliai
Ir "blynus" kepa, visiems dalina, ir ratus masinoms traukioja, ir ruzava vezimeli vezioja.
Nors tetis pabumba, kad "ne vyru zaislai". Bet bumba tyliai, tik man i ausi. Ir retai, bo zino atsakyma: tikras vyras turi nuo mazens mokytis atsakomybes uz mazesni ir silpnesni.
ir jei ka - auga sau toliau normaliai
Nors tetis pabumba, kad "ne vyru zaislai". Bet bumba tyliai, tik man i ausi. Ir retai, bo zino atsakyma: tikras vyras turi nuo mazens mokytis atsakomybes uz mazesni ir silpnesni.
Mano sese 5 metu zaidzia tik su masinelem ir nk blogo tame namatau
Maniskis turi vezimeli ir lele Jona
Kasdien pavezioja, kompiuteri Jonui parodo, knygas kartu paskaito. Buvo pora kartu ir Jonelis lauke, bet kiti berniukai vos nesusimuse: vienas griebe vezima, kitas Jona, dar du norejo, o maniskis move ant supiniu suptis
QUOTE(pelkių Monas @ 2009 07 13, 23:28)
Maniskis turi vezimeli ir lele Jona
Kasdien pavezioja, kompiuteri Jonui parodo, knygas kartu paskaito. Buvo pora kartu ir Jonelis lauke, bet kiti berniukai vos nesusimuse: vienas griebe vezima, kitas Jona, dar du norejo, o maniskis move ant supiniu suptis 
o Jonas pas jus be kasyčių?
QUOTE(perkupigiau.eu @ 2009 01 03, 00:05)
Na berniukui nuo astuoniolikos metu patiktu gumine lele, bet mazam berniukui nepatartina dovanoti leliu, nes tai kraipytu jo psichologija. Taip pat nepatariama mazoms mergaitems dovanoti masinyciu, nes tik pagalvokite kuo uzaugs jusu mazyle jei visa vaikyste praleis zaisdama su masinytemis smelio dezeje?
Vat ir man iskilo klausimas-pirkt lele ar ne?Visgi,manau, kad pirksim.
Reikia pagalbos.Ka dovanoti 7 metu berniukui?Kuo jie domisi tokiu metu?Neturiu supratimo,nes pati auginau mergaite.Gal nevisai i tema,bet labai prasau pagalbos.
Na siaip kiek zinau tai net gydytojai rekomenduoja berniukams turet nors viena lele o mergaitems pasinyte. Auginu mergyte, tai viena maza kita didesne masina jau turim, o ryt eisim ieskot masinos paspirtuko ant kurio galima atsisesti, nes lauke is vaiku atimineja, paspaudyti ant vairo pypsi reikia ir atsisesti
Tai kad ir lėlių būna visokių.. kai jaunėlis brolis labai labai norėjo lėlės, padovanojau lėlę kareivį, kurį irgi buvo galima nurengt, aprengt. Tam kartui užteko