Įkraunama...
Įkraunama...

Bambukai

QUOTE(vilmute @ 2007 03 27, 14:36)
o i kokia zeme sodinai?

Emiau lengva kad butu. Kiek zinau kad vengti moletos ir sunkios zemes. O taip laistau gana daznai, auga rytu-pietu pusej. Ziema kai maziau saules lepeliai tampa zalesni, o vasara siek tiek blyskesni doh.gif Gal nuo tiesioginiu saules spinduliu g.gif
Atsakyti
Teks prisijungt ir man į bambukų augintojų būrį,kai tik rasiu kur pirkt,tai ir nusipirksiu,nes ir man jie labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Neiseina ideti nuotraukos, parodyciau savo grazoli doh.gif
Gal kas nori idet blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 06 balandžio 2007 - 13:04
sveiki
Gavom mes bambuką per vestuves dovanų. Kaip pamerkiau į vazą taip ir tebemirksta. Jau kokie 8mėn. vandenuką tik keičiu, bet nesuprantu ar jam patinka ar ne g.gif Skaičiau, vieni rašo, kad reikia sodinti į žemę, kiti teigia, jog neapsimoka. Tai ir nezinau kaip daryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GintariukaP @ 2007 04 12, 18:08)
sveiki
Gavom mes bambuką per vestuves dovanų. Kaip pamerkiau į vazą taip ir tebemirksta. Jau kokie 8mėn. vandenuką tik keičiu, bet nesuprantu ar jam patinka ar ne g.gif Skaičiau, vieni rašo, kad reikia sodinti į žemę, kiti teigia, jog neapsimoka. Tai ir nezinau kaip daryti unsure.gif

Laba drinks_cheers.gif
na aš iš tų kurie žemėj sodina biggrin.gif na pas mane žemėj jis geriau augt pradėjo/...... tad, ne nežinau ką tau patart g.gif vieni taip sako, kiti taip tongue.gif
bet aš - už žemę drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

Auginu ir aš bambuką, išpradžių laikiau vazoje su vandeniu, po to persodinau į žemę. Nepasakyčiau, kad labai jis mane auga, du stiebeliai. bet va pastebėjau, kad lapų galiuki pradėjo geltonuot, gal per daug laistau? g.gif
Atsakyti
Pas mane vandenyje supuvo kotai, nepatinka jiems kazkas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2007 04 17, 09:30)
Pas mane vandenyje supuvo kotai, nepatinka jiems kazkas  unsure.gif

pas mane irgi buvo pradejes puti, pakeiciau vaza ir liux auga. vaza buvo tokia siaura, dabar platesne.
Atsakyti
o as vis galvoju, kad noreciau siauroje vazoje augint, nes man graziau atrodo blush2.gif , bet kol kas jos neturiu doh.gif . tik va, dar norejau paklaust, ar vazos turi but butinai permatomos ar ne g.gif , nes pas mane tai dabar nepermatomoje vazoje, ar tai turi itakos bambuku gyvavimui g.gif . kol kas tai jokiu augimo pokyciu nepastebejau, gal jie labai letai auga g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
manau, kad tas vazoz permatomumas labaiau svarbu pagal feng shui, o ne del jo augimo.... wink.gif
Atsakyti
Pas mane jie siauroje, nepersvieciamoje vazoje, ir visi trys kotai nupuvo, dabar nupjoviau, ir vel atgal pamerkiau. Tai gal tikrai vaza kalta g.gif Reiks pamerkti i kita vaza blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2007 04 17, 09:30)
Pas mane vandenyje supuvo kotai, nepatinka jiems kazkas  unsure.gif

drinks_cheers.gif man tas pats doh.gif
Atsakyti