Įkraunama...
Įkraunama...

Bambukai

QUOTE(Pumpuryte @ 2007 03 09, 10:07)
negi man niekas nepatars? ax.gif

As turiu viena bambuka ir ji laikau vandeny - man taip labiau patinka. wub.gif
As nesodinciau,bet manau,kad tau spresti kaip tau labiau patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2007 03 09, 11:39)
As turiu viena bambuka ir ji laikau vandeny - man taip labiau patinka. wub.gif
As nesodinciau,bet manau,kad tau spresti kaip tau labiau patinka  4u.gif

ne, reikalas ne tame patinka ar nepatinka smile.gif
man svarbu zinot kaip jam paciam geriau augt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 03 09, 12:20)
ne, reikalas ne tame patinka ar nepatinka  smile.gif
man svarbu zinot kaip jam paciam geriau augt  g.gif

aš juos laikau vandeny ir jie kuo puikiausiai auga. man atrodo kai jie vandeny auga daug mažiau priežiūros reikia, nepairšti palaistyti mirksiukas.gif
Atsakyti
cia tai geras atsakymas thumbup.gif
o man mieloji anyta visalaik sako, kad as apsileidus ir negaliu geles pasodint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 03 09, 13:16)
cia tai geras atsakymas  thumbup.gif
o man mieloji anyta visalaik sako, kad as apsileidus ir negaliu geles pasodint  blush2.gif

man kaip tik gražiau atrodo kai vazoje pamerktas bambukas, net kažkokią kompoziciją galima sugalvot. o ką, kai pasodini ir psio, paprasšiausia gelė vazone lotuliukas.gif aš tikrai nesodinsiu, man taip labai gražu, ir svarbiausia kad labai gerai auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmute @ 2007 03 09, 14:29)
man kaip tik gražiau atrodo kai vazoje pamerktas bambukas, net kažkokią kompoziciją galima sugalvot. o ką, kai pasodini ir psio, paprasšiausia gelė vazone  lotuliukas.gif  aš tikrai nesodinsiu, man taip labai gražu, ir svarbiausia kad labai gerai auga smile.gif

na taip, grazu, va tik pas mane jis labai aukstas, tai vis bando isvirst is vazos doh.gif del to ir galvojau i zeme ikist g.gif
o lapukai taip graziai i virsu auga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 03 09, 14:47)
na taip, grazu, va tik pas mane jis labai aukstas, tai vis bando isvirst is vazos doh.gif  del to ir galvojau i zeme ikist  g.gif
o lapukai taip graziai i virsu auga  wub.gif

niu pas mane irgi netrumpas, tai specialiai pirkau vaza aukštesnę ir tokia ji sunkoka, tai nelabai ir virsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmute @ 2007 03 09, 15:50)
niu pas mane irgi netrumpas, tai specialiai pirkau vaza aukštesnę ir tokia ji sunkoka, tai nelabai ir virsta mirksiukas.gif

supratau thumbup.gif
maza to, kad rupinuos savo brangiojo augintiniu tai dar ir vaza tex pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 03 09, 14:57)
supratau  thumbup.gif
maza to, kad rupinuos savo brangiojo augintiniu tai dar ir vaza tex pirkt  lotuliukas.gif

niu kaip kitos išeities tau ir nebelieka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmute @ 2007 03 09, 15:58)
niu kaip kitos išeities tau ir nebelieka lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai ilgai bambuka laikiau vazoj, bet po to pastebejau, kad lyg ir nykt pradejo. tai emiau ir isodinau i zeme..... tai kaip suvesejo!!!!!!!!!! bigsmile.gif biggrin.gif thumbup.gif
dabar super grazus pasidare. auga labai gerai..... 4u.gif biggrin.gif bigsmile.gif ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif rolleyes.gif smile.gif tongue.gif lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
keista,kad zemeje suvesejo, bambuko prigimtis augti dregmeje, kur vanduo, pelkynai. Realiai jis turi augti vandenyje, keiciant bent pora kartu i savaite vandenuka
Atsakyti