As tai bambuka laikau vandeni vazoje jau kokiu 1,5 metu,tai gan nemazai paauges,lapuku daug turi ir stovi pas mus vonioje
QUOTE(shara @ 2007 12 03, 21:32)
As tai bambuka laikau vandeni vazoje jau kokiu 1,5 metu,tai gan nemazai paauges,lapuku daug turi ir stovi pas mus vonioje 
o kaip pas jus vonioj su šviesa reikalai?
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 02, 20:01)
dekui
bet noreciau padauginti ji . tik va beda nz kaip
nes as jo tikrai neleisiu iki lubu augti.
nes paskaimynus reikes lubas kirsti
logiškai mąstant - pjaut gabalais ir merkti, kad šaknytes leistu..
QUOTE(Dasha @ 2007 12 04, 18:06)
o kaip pas jus vonioj su šviesa reikalai? 
nu reiks bandyti
Mano bambukų giraitė vonioje 

Kol laikiau vandenyje, tai visai neaugo, gelto. Ir dabar, tie kurie vandenyje, nekaip atrodo. O vat čia pasiskaičiusi dalį sukišau į žemę, tai pradėjo augti

Kol laikiau vandenyje, tai visai neaugo, gelto. Ir dabar, tie kurie vandenyje, nekaip atrodo. O vat čia pasiskaičiusi dalį sukišau į žemę, tai pradėjo augti
QUOTE(Gaurė @ 2007 12 04, 23:52)
Pamiršau sumažinti nuotrauką
Gaila, kad anksčiau nežinojau, kad bambuką, reikia kišti į žemę, nes manasis, buvęs vandenyje ( jų buvo daug - trys pakopos), išdvėsė - gelto gelto, kol visi išgelto ir nesupratau, kas jiem nepatinka
QUOTE(rimulia12 @ 2007 12 05, 11:54)
Yra ir didelis
Papildyta:
QUOTE(kysulia @ 2007 12 05, 11:05)
Gaila, kad anksčiau nežinojau, kad bambuką, reikia kišti į žemę, nes manasis, buvęs vandenyje ( jų buvo daug - trys pakopos), išdvėsė - gelto gelto, kol visi išgelto ir nesupratau, kas jiem nepatinka 
Ir mano buvo ko gero toks pat tripakopis

oho kokia suani giraite
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 05, 13:16)
Ko gero, nors mūsų vonioje nėra labai drėgna ir palieti dažnokai pamirštu
QUOTE(Dasha @ 2007 12 04, 16:06)
Na pas mus vonioje langas,tai gan sviesu
QUOTE(Gaurė @ 2007 12 05, 15:44)
Ko gero, nors mūsų vonioje nėra labai drėgna ir palieti dažnokai pamirštu
Apsižiūriu, kad jau visai sausa.
o tu cia jau pirkai tokius bambukus ar juos pati dauginai?