Įkraunama...
Įkraunama...

Bambukai

As tai bambuka laikau vandeni vazoje jau kokiu 1,5 metu,tai gan nemazai paauges,lapuku daug turi ir stovi pas mus vonioje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shara @ 2007 12 03, 21:32)
As tai bambuka laikau vandeni vazoje jau kokiu 1,5 metu,tai gan nemazai paauges,lapuku daug turi ir stovi pas mus vonioje smile.gif

o kaip pas jus vonioj su šviesa reikalai? mastau.gif
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 02, 20:01)
dekui  wub.gif  bet noreciau padauginti ji . tik va beda nz kaip  wub.gif  nes as jo tikrai neleisiu iki lubu augti.  lotuliukas.gif  nes paskaimynus reikes lubas kirsti

logiškai mąstant - pjaut gabalais ir merkti, kad šaknytes leistu..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 12 04, 18:06)

logiškai mąstant - pjaut gabalais ir merkti, kad šaknytes leistu..

nu reiks bandyti
Atsakyti
Mano bambukų giraitė vonioje smile.gif
user posted image
Kol laikiau vandenyje, tai visai neaugo, gelto. Ir dabar, tie kurie vandenyje, nekaip atrodo. O vat čia pasiskaičiusi dalį sukišau į žemę, tai pradėjo augti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2007 12 04, 23:52)

Pamiršau sumažinti nuotrauką blush2.gif
Atsakyti
Gaila, kad anksčiau nežinojau, kad bambuką, reikia kišti į žemę, nes manasis, buvęs vandenyje ( jų buvo daug - trys pakopos), išdvėsė - gelto gelto, kol visi išgelto ir nesupratau, kas jiem nepatinka verysad.gif
Atsakyti
Kol laikiau vandenyje, tai visai neaugo, gelto. Ir dabar, tie kurie vandenyje, nekaip atrodo. O vat čia pasiskaičiusi dalį sukišau į žemę, tai pradėjo augti  ax.gif

thumbup.gif grazi giraite thumbup.gif , o langas yra jusu vonioje
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2007 12 05, 11:54)
thumbup.gif grazi giraite thumbup.gif , o langas yra jusu vonioje

Yra ir didelis rolleyes.gif Užtai ten labai gerai gėlytės jaučiasi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kysulia @ 2007 12 05, 11:05)
Gaila, kad anksčiau nežinojau, kad bambuką, reikia kišti į žemę, nes manasis, buvęs vandenyje ( jų buvo daug - trys pakopos), išdvėsė - gelto gelto, kol visi išgelto ir nesupratau, kas jiem nepatinka verysad.gif

Ir mano buvo ko gero toks pat tripakopis biggrin.gif Kai pradėjo gelsti, tada susirūpinau, pasiskaitinėjau čia forume ir dabar turiu gražiausiai augančią giraitę blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Kol laikiau vandenyje, tai visai neaugo, gelto. Ir dabar, tie kurie vandenyje, nekaip atrodo. O vat čia pasiskaičiusi dalį sukišau į žemę, tai pradėjo augti  ax.gif

oho kokia suani giraite thumbup.gif seip bambukam jauciu patinka ten kur dregna
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 05, 13:16)
oho kokia suani giraite  thumbup.gif  seip bambukam jauciu patinka ten kur dregna

Ko gero, nors mūsų vonioje nėra labai drėgna ir palieti dažnokai pamirštu blush2.gif Apsižiūriu, kad jau visai sausa.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 12 04, 16:06)

Na pas mus vonioje langas,tai gan sviesu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2007 12 05, 15:44)
Ko gero, nors mūsų vonioje nėra labai drėgna ir palieti dažnokai pamirštu  blush2.gif  Apsižiūriu, kad jau visai sausa.

o tu cia jau pirkai tokius bambukus ar juos pati dauginai? g.gif
Atsakyti