Įkraunama...
Įkraunama...

Bambukai

QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 05, 16:59)
o tu cia jau pirkai tokius bambukus ar juos pati dauginai? g.gif

Pirkau gal prieš metus Mximoje. Būna tokie surišti į krūvą skirtingų ilgių. Tai ilgai jie pas mane tame vazonike vandenyje vargo surišti. Paskui pagailo, tai paleidau ir dalį susodinau į žemę, kitus palikau vandenyje, tai tie ir toliau sėkmingai vargsta biggrin.gif
Atsakyti
Padekit mergaites! Persodinau babuku punda (ten ju nemazai susirsta buna ivairiu dydziu) i zeme, i nemaza vazona, bet siandien pastebejau kad pradejo stipriai gelst...nors ir dregmes manau pakankamai ir ant palanges stovi..gal kuri zinot kas atsitiko? g.gif
Atsakyti
Tam punde jiems ir nepatinka...
Atsakyti
Ai tai juos galima ir isardyt doh.gif blush2.gif aisku gerai,tada prisiruosiu ir meginsiu isskirt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2007 12 06, 12:51)
Ai tai juos galima ir isardyt doh.gif  blush2.gif aisku gerai,tada prisiruosiu ir meginsiu isskirt  blush2.gif

Būtinai išardyk. Aš sodindama apžiūrėjau, tų, kurie be šaknų arba šiaip nugeltę, net nesodinau - išmečiau. O kiti puikiai atsigavo smile.gif
Atsakyti
Aš tokių apgeltusių dar spėjau aplaužyt ūgliukus ir sukaišiojau į žemę. Prigijo puikiai
Atsakyti
Verbule, Tu dar cia?
As tai punda isardziau ir zalius stiebukus sukisau i vazona su vandeniu... Aug puikiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia aš, čia, tarp bambukų lotuliukas.gif O tu kur slapstaisi? Su Katiniuku šiandien jau net apipletkinom mirksiukas.gif
Atsakyti
Ot pliotkarkos!!! Tai gal susitinkam, kad pliotkint nereiktu??? g.gif
Atsakyti
jau atskirti ir tie grazus kaip miskas susodinti i dideli vazona thumbup.gif o tie nupeze ir pagelte tai i vandeni, gal sakau dar atsigaus tai ir i kita kambary miska pasidaryciau mirksiukas.gif siaip man asmeniskai daug graziau atrodo kaip jie atskirti thumbup.gif
Atsakyti
Auginu bambuka jau 4 metus i jokia zeme nesodinu, vazoneli su kempine jisai tik vandens prilieju vis, labai veslus pasidare ir nemazas, as vis ji istatau i vonia ir su dusu isplaunu nuo lapu dulkes, as galvoju kad jam patinka smile.gif
Atsakyti
O aš persodinau tuos kur pundas,tai jie gražiai ayga, o vat kitame didžiuliame vazone auga vienas bambukas su avokadu kartu, tai pastebėjau, kad avokadas kai liečiasi prie bambuko, pradeda lapai jam gelsti...
Atsakyti