Pas gydytoją ėjau viena, nes nelabai jau ką tas tėvelis būtų turėjęs pasakyti

Bet vat, kadangi nėštumas buvo kaip ir neplanuotas, tai pati dar buvau lengvam šoke, tai jau buvo pradėję nervinti tai, kad gydytoja kiekvieną vizitą, iki pat dvyliktos savaitės vis klausinėjo tai ar tikrai gimdysit, ar vis dėlto ne. Nes jeigu ne, tai girdi greičiau reiktų šitą klausimą susitvarkyti
Vis dėlto labiausiai pasipiktinau, kai paklausiau, gal galėtų tada jau smulkiau apie tą išvalymą papasakoti, tai ji tik pasakė, kad girdi, ką ji čia begalinti pasakyti, juk pati viską žinau (lyg aš tuos abortus kas savaitę daryčiausi), nieko ji čia naujo atseit man nepasakys. Ir dar, ji man pirmus tris mėnesius vis kartodavo, kad atseit negerai jei negimdysiu, bet jei ir gimdysiu - negerai (mat aš pradžioj nėštumo kontraceptikus vartojau, tai paskui dėl to net pas genetikus į Santariškes siuntė).
Tai vat taip vat... O dabar jau laukiu... laukiu... ir pradedu vėl pamažu visokių nesąmonių prisigalvoti, kad gal vaikeliui kas vis dėlto negerai, kad taip ilgai nepasirodo
Never argue with an idiot. They drag you down to their level and then beat you with experience!
Whether you think you can, or you think you can't - you're right. ― Henry Ford