As pirma karta ejau budama 8 sav, o ejau taip pat su vyru.Ir jam leido buti tik kai dare echoskopa. Tai kai tik darydavo echoskopa, jis visa laika ziopsodavo issiziojes.Jam labai patiko pamatyti savo dukryte
Sveikutės! Kai aš pirmą kartą nuėjau pas gydytoją nėščia buvau tik 3sav. ***** nuo pirmo gydytojos klausimo vos nuo kėdės nenugriuvau
ji manęs paklausė ar gimdysiu
Pagalvojau nejau taip dažnai pas ja ateina tos,kurios nežada gymdyti. Žodžiu pirmą kartą buvo baisu. Išrašė vitaminų ir liepė po 2sav. ateiti,bet aš pas ją daugiau nėjau...Dabar mano gydytoja šauni,jauna moteris,kuri duoda tikrai daug ir gerų patarimų
QUOTE(pupa uoga @ 2005 09 07, 08:04)
menade, pasidalink savo gydytojos kontaktais....
Na jei tu pati esi vilnietė,tai pasakysiu,kad daktarė mano reziduoja Antakalnio poliklinikoj,o jos pavardė Vansevičiūtė.Ji superinė daktarė
aš ir pas Vansevičiūtę - su-pe-ri-nė gydytoja
tik paskutinį kartą nepatekau, nes ji dabar atostogauja, atrodo iki rugsėjo 23 ar 26, tai nenorėjau taip ilgai laukti, visgi nėštumas pirmas ir savaičių nemažai buvo, pasirodyti reikia, bet dabar galvoju turbūt geriau būčiau palaukus, bet kaip stropi
užsirašiau pas kitą, turbūt tą pačią kaip menade - klausimas pirmas kuo skundžiatės, o kaip pasakiau kad NIEKUO nesiskundžiu, aš laukiuosi, pirmas klausimas ar gimdysit, pusės džiaugsmo jau ir nėr ...kažkaip nuskriausta pasijutau, kodėl pataikaujama toms, kurios ateina pasakyti kad nori aborto, o ne toms, kurios noriu leliukų
naivi aš turbūt perdaug, bet daugiau ne pas Vansevičiūtę neisiu
QUOTE(Rrina @ 2005 09 07, 20:08)
aš ir pas Vansevičiūtę - su-pe-ri-nė gydytoja
tik paskutinį kartą nepatekau, nes ji dabar atostogauja, atrodo iki rugsėjo 23 ar 26, tai nenorėjau taip ilgai laukti, visgi nėštumas pirmas ir savaičių nemažai buvo, pasirodyti reikia, bet dabar galvoju turbūt geriau būčiau palaukus, bet kaip stropi
užsirašiau pas kitą, turbūt tą pačią kaip menade - klausimas pirmas kuo skundžiatės, o kaip pasakiau kad NIEKUO nesiskundžiu, aš laukiuosi, pirmas klausimas ar gimdysit, pusės džiaugsmo jau ir nėr ...kažkaip nuskriausta pasijutau, kodėl pataikaujama toms, kurios ateina pasakyti kad nori aborto, o ne toms, kurios noriu leliukų
naivi aš turbūt perdaug, bet daugiau ne pas Vansevičiūtę neisiu 
Tai pirmoji turbūt Pocienė...***** tokias
Aš paskutinę Vansevičiūtės darbo dieną prieš atostogas ją aplankius buvau.Tada padarė ir echoskopą...pamačiau savo leliuką tokį visą besispardantį...tada dar nejutau,o nuo vakar jau jaučiu
menade, o kaip gi kitaip , būtent
viskas, rytoj atakuosiu registratūrą kol užregistruos, jaučiu gausiu talonėlį kokiai lapkričio pradžiai
o tai tam pačiam kabinete daro ir echoskopiją ??? ji pati ? nes kai buvau, tai girdėjau, kaip P. siuntė moteriškę į apačią darytis echoskopijos... kaip nenoriu daugiau pas P. pasirodyti, bet dar kartą teks ateiti tyrimų atsakymai ir į nėščiųjų įskaitą ar pan. įrašys, jau gailiuosi kad pas ją
o tai tam pačiam kabinete daro ir echoskopiją ??? ji pati ? nes kai buvau, tai girdėjau, kaip P. siuntė moteriškę į apačią darytis echoskopijos... kaip nenoriu daugiau pas P. pasirodyti, bet dar kartą teks ateiti tyrimų atsakymai ir į nėščiųjų įskaitą ar pan. įrašys, jau gailiuosi kad pas ją
QUOTE(Rrina @ 2005 09 07, 20:40)
menade, o kaip gi kitaip , būtent
viskas, rytoj atakuosiu registratūrą kol užregistruos, jaučiu gausiu talonėlį kokiai lapkričio pradžiai
Nepergyvenk...tau nebūtina eit pas tą pačią daktarę.Pasiskamink į registratūrą ir paprašyk talonėlio pas Vansevičiūtę.Ji visus tavo tyrimus turi turėti ir ji tau užves tą įskaitą.Echoskopiją daro kitam aukšte,bet ten irgi pagal talonėlius reik eit,jį tau duos pati Vansevičiūtė.
Taip, bet juk geriausiu atveju talonėlį pas ją gausiu po mėnesio, bijau, jei kas ne taip kad nebūtų per vėlu. o šiaip jau reiki aeiti pas P. pirmadienį
QUOTE(Rrina @ 2005 09 07, 20:51)
Taip, bet juk geriausiu atveju talonėlį pas ją gausiu po mėnesio, bijau, jei kas ne taip kad nebūtų per vėlu. o šiaip jau reiki aeiti pas P. pirmadienį 
Patarimas kuo anksčiau pasiskambinsi į ragistratūrą tuo anksčiau gausi talonėlį.
Dėkui menade
tikiuosi viskas bus gerai ir jaučiuosi gerai, o rytoj nuo ryto skambinsiu registruotis