Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo priežiūra. Gydytojai.

As pirma karta ejau budama 8 sav, o ejau taip pat su vyru.Ir jam leido buti tik kai dare echoskopa. Tai kai tik darydavo echoskopa, jis visa laika ziopsodavo issiziojes.Jam labai patiko pamatyti savo dukryte biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės! Kai aš pirmą kartą nuėjau pas gydytoją nėščia buvau tik 3sav. ***** nuo pirmo gydytojos klausimo vos nuo kėdės nenugriuvau gun_rifle.gif ji manęs paklausė ar gimdysiu sad.gif Pagalvojau nejau taip dažnai pas ja ateina tos,kurios nežada gymdyti. Žodžiu pirmą kartą buvo baisu. Išrašė vitaminų ir liepė po 2sav. ateiti,bet aš pas ją daugiau nėjau...Dabar mano gydytoja šauni,jauna moteris,kuri duoda tikrai daug ir gerų patarimų clap.gif biggrin.gif
Atsakyti
menade, pasidalink savo gydytojos kontaktais....
Atsakyti
QUOTE(pupa uoga @ 2005 09 07, 08:04)
menade, pasidalink savo gydytojos kontaktais....

Na jei tu pati esi vilnietė,tai pasakysiu,kad daktarė mano reziduoja Antakalnio poliklinikoj,o jos pavardė Vansevičiūtė.Ji superinė daktarė thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
aš ir pas Vansevičiūtę - su-pe-ri-nė gydytoja thumbup.gif tik paskutinį kartą nepatekau, nes ji dabar atostogauja, atrodo iki rugsėjo 23 ar 26, tai nenorėjau taip ilgai laukti, visgi nėštumas pirmas ir savaičių nemažai buvo, pasirodyti reikia, bet dabar galvoju turbūt geriau būčiau palaukus, bet kaip stropi nestuke.gif užsirašiau pas kitą, turbūt tą pačią kaip menade - klausimas pirmas kuo skundžiatės, o kaip pasakiau kad NIEKUO nesiskundžiu, aš laukiuosi, pirmas klausimas ar gimdysit, pusės džiaugsmo jau ir nėr ...kažkaip nuskriausta pasijutau, kodėl pataikaujama toms, kurios ateina pasakyti kad nori aborto, o ne toms, kurios noriu leliukų blink.gif naivi aš turbūt perdaug, bet daugiau ne pas Vansevičiūtę neisiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rrina: 07 rugsėjo 2005 - 19:10
QUOTE(Rrina @ 2005 09 07, 20:08)
aš ir pas Vansevičiūtę - su-pe-ri-nė gydytoja  thumbup.gif tik paskutinį kartą nepatekau, nes ji dabar atostogauja, atrodo iki rugsėjo 23 ar 26, tai nenorėjau taip ilgai laukti, visgi nėštumas pirmas ir savaičių nemažai buvo, pasirodyti reikia, bet dabar galvoju turbūt geriau būčiau palaukus, bet kaip stropi  nestuke.gif užsirašiau pas kitą, turbūt tą pačią kaip menade - klausimas pirmas kuo skundžiatės, o kaip pasakiau kad NIEKUO nesiskundžiu, aš laukiuosi, pirmas klausimas ar gimdysit, pusės džiaugsmo jau ir nėr ...kažkaip nuskriausta pasijutau, kodėl pataikaujama toms, kurios ateina pasakyti kad nori aborto, o ne toms, kurios noriu leliukų  blink.gif naivi aš turbūt perdaug, bet daugiau ne pas Vansevičiūtę neisiu  schmoll.gif

Tai pirmoji turbūt Pocienė...***** tokias gun_bandana.gif
Aš paskutinę Vansevičiūtės darbo dieną prieš atostogas ją aplankius buvau.Tada padarė ir echoskopą...pamačiau savo leliuką tokį visą besispardantį...tada dar nejutau,o nuo vakar jau jaučiu ax.gif Dabar talonėlį pas ją turiu tik spalio4d. Labai laukiu tos dienos biggrin.gif
Atsakyti
menade, o kaip gi kitaip , būtent gun_rifle.gif viskas, rytoj atakuosiu registratūrą kol užregistruos, jaučiu gausiu talonėlį kokiai lapkričio pradžiai blink.gif
o tai tam pačiam kabinete daro ir echoskopiją ??? ji pati ? nes kai buvau, tai girdėjau, kaip P. siuntė moteriškę į apačią darytis echoskopijos... kaip nenoriu daugiau pas P. pasirodyti, bet dar kartą teks ateiti tyrimų atsakymai ir į nėščiųjų įskaitą ar pan. įrašys, jau gailiuosi kad pas ją verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2005 09 07, 20:40)
menade, o kaip gi kitaip , būtent  gun_rifle.gif viskas, rytoj atakuosiu registratūrą kol užregistruos, jaučiu gausiu talonėlį kokiai lapkričio pradžiai  blink.gif
o tai tam pačiam kabinete daro ir echoskopiją ??? ji pati ? nes kai buvau, tai girdėjau, kaip P. siuntė moteriškę į apačią darytis echoskopijos... kaip nenoriu daugiau pas P. pasirodyti, bet dar kartą teks ateiti tyrimų atsakymai ir į nėščiųjų įskaitą ar pan. įrašys, jau gailiuosi kad pas ją  verysad.gif

Nepergyvenk...tau nebūtina eit pas tą pačią daktarę.Pasiskamink į registratūrą ir paprašyk talonėlio pas Vansevičiūtę.Ji visus tavo tyrimus turi turėti ir ji tau užves tą įskaitą.Echoskopiją daro kitam aukšte,bet ten irgi pagal talonėlius reik eit,jį tau duos pati Vansevičiūtė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, bet juk geriausiu atveju talonėlį pas ją gausiu po mėnesio, bijau, jei kas ne taip kad nebūtų per vėlu. o šiaip jau reiki aeiti pas P. pirmadienį sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2005 09 07, 20:51)
Taip, bet juk geriausiu atveju talonėlį pas ją gausiu po mėnesio, bijau, jei kas ne taip kad nebūtų per vėlu. o šiaip jau reiki aeiti pas P. pirmadienį sad.gif

Patarimas kuo anksčiau pasiskambinsi į ragistratūrą tuo anksčiau gausi talonėlį. mirksiukas.gif Aš po pirmo apsilankymo talonėlį gavau tik po mėnesio.Bet tiek laukti vertėjo...O jei neduok dieve bus kas blogai tai gali išsikviesti greitąją arba eit pas daktarę su papildomu talonėliu.Bet niekada negalvok,kad kas bus blogai.Jei jautiesi gerai vadinasi tavo kūdikėliui taip pat viskas gerai.Nepamiršk,kad jie visada praneša,kad jiem kažkas negerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui menade wub.gif tikiuosi viskas bus gerai ir jaučiuosi gerai, o rytoj nuo ryto skambinsiu registruotis smile.gif
Atsakyti
Nėra už ką ax.gif Parašyk kaip sekėsi.Ir laikykis,per daug nesijaudink,nes tai kenkia tavo leliukui mirksiukas.gif Laikykis thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti