Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo priežiūra. Gydytojai.

Kažin kiek man dar priklauso echo? g.gif Vieną kartą jau buvom,kai mum 16sav. buvo.Dabar norėtusi nueit,bet nežinau ar paskirs ax.gif
Atsakyti
jei poliklinijkoje, tai lyg apie 30 savaite dabar darys.
Gali eiti privaciai, jei labai troksti.
Atsakyti
O kiek pas privačią tas malonumas kainuos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(menade @ 2005 09 27, 16:38)
O kiek pas privačią tas malonumas kainuos?  blink.gif

privačiai apie 60 lt
Atsakyti
apie 30- 40 Lt, jei be apziuros, o tik echoskopija.
Paziurejau, kad Vilniete esi- tai gali eiti i Antakalnio prenatalini centra (antakalnio ligonineje). Arba i |Zmogaus genetikos centra santariskese.
Arba, pas bet kuria privatininke ginekologe, kuri turi echoskopa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarinuko leliuko mama- 2006: 28 rugsėjo 2005 - 11:52
Hm g.gif Na net nežinau...mes antradienį pas daktarytę eisim,tai žiūrėsim,ką sakys.O vėliau gal ir nueisim,nes iki 30sav. laukti,tai jau ne schmoll.gif
Atsakyti
as irgi labai noriu i echo blush2.gif blush2.gif nors tik draugas vaikeli mate, bet tas pirmasis apsilankymas buvo ypatingas. vis delto vaikutis per tv mojavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o mergaites, ar jum atsuko tv pasiziureti? nes as tai nieko nemaciau (visai nusukus gydytoja buvo sad.gif ) tai kazkaip liudna. bet tevelis uztat buvo laimingiausias pasaulyje. hm . g.gif o ir man galu gale buvo baisiai daug emociju teigiamu kad maziukui gerai viskas....
Atsakyti
QUOTE(majule @ 2005 10 16, 16:19)
as irgi labai noriu i echo blush2.gif  blush2.gif  nors tik draugas vaikeli mate, bet tas pirmasis apsilankymas buvo ypatingas. vis delto vaikutis per tv mojavo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  o mergaites, ar jum atsuko  tv pasiziureti? nes as tai nieko nemaciau (visai nusukus gydytoja buvo sad.gif ) tai kazkaip liudna. bet tevelis uztat buvo laimingiausias pasaulyje. hm . g.gif o ir man galu gale buvo baisiai daug emociju teigiamu kad maziukui gerai viskas....

Hm g.gif tau turėjo atsukti ir parodyti blink.gif g.gif
Man parodė ir kur širdelė,ir kur kojytės ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(majule @ 2005 10 16, 15:19)
as irgi labai noriu i echo blush2.gif  blush2.gif  nors tik draugas vaikeli mate, bet tas pirmasis apsilankymas buvo ypatingas. vis delto vaikutis per tv mojavo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  o mergaites, ar jum atsuko  tv pasiziureti? nes as tai nieko nemaciau (visai nusukus gydytoja buvo sad.gif ) tai kazkaip liudna. bet tevelis uztat buvo laimingiausias pasaulyje. hm . g.gif o ir man galu gale buvo baisiai daug emociju teigiamu kad maziukui gerai viskas....

o kodėl tau neparodė? blink.gif man visus kartus atsuko ir rodė plakančią širdelę, pirštukus, nosytę ir net prasižiojusią burnnytę... wub.gif aišku, rodė ir kas tarp kojų tongue.gif visada atsuka ekraną mamytei parodyt jos leliuką. jei ką, kitą kartą prašyk, jei gydytoja nesusigaudo blush2.gif
Atsakyti
[quote=Isila,2005 10 17, 17:02]
man visus kartus atsuko ir rodė plakančią širdelę, pirštukus, nosytę ir net prasižiojusią burnnytę... wub.gif aišku, rodė ir kas tarp kojų tongue.gif visada atsuka ekraną mamytei parodyt jos leliuką.

thumbup.gif thumbup.gif As irgi kiekviena men zygiuoju pas gydytoja..toks malonus vyrukas bigsmile.gif visus kartus aprodo lele is visu pusiu...nuotraukyte padaro nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
sakykit ,o ka ziuri nuejus pirma karta? tai yra kokiu 6 sav?
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 03 06, 15:18)
sakykit ,o ka ziuri nuejus pirma karta? tai yra kokiu 6 sav?

man net nerekomendavo eiti taip anksti, mano gydytojo nuomone mazai ka galima padaryt iki tam tikro laiko, todel pirmas vizitas 12-13 savaite, o iki tol jei netiki padaryk dar viena testa. kitos buna eina ir jom patvirtina nestuma echoskopu ar apziura ant kedes, gal dar kai kuriom priraso kalnus vitaminu smile.gif siulau elgtis kaip sirdele jaucia
Atsakyti