Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo priežiūra. Gydytojai.

Gal kas galėtų pakomentuoti, pas ką lankotės Antakalnio poliklinikoj nėštumo priežiūrai? pati nežinau ten nei vieno gydytojo, o reiktų užsirašyt...
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,Vat,kuo galiu pasidalinti savo patirtim su ginekologais,Panevezio poliklinijoje (nemuno)As iskaitoje stoviu pas Astrauska,esu pakankamai patenkinta,kadangi gyditojas siuo metu atostogose tai teko viena karta apsilankyti pas Gyd. Vingeliene,tai teko tik prisesti,norejo sverti ,bet pasake "oj, juk tau per anksti svertis",ir vizitas baigtas.
Turejau problemeliu,tai ejau su skubiu,teko apsilankyti pas Gyd. Kairiene,maloniai prieme padare tepineli,apziurejo,uz dienos paskyre vizita ,del atsakymo,israse zvakuciu.
Tai vat o kas del echo,tai uz 50 lt pasirariau ta pacia diena,panevezio ligoninei,did.pastate 4 aukstas 1 kabinetas berots.
Seip sake sesuo jog gerai echo daro Petrauskas,atidziai viska apziuri ,paaiskina,lyti jei parode jau 3 kartus,teisingai.Nuotraukyte gavo.
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2008 08 29, 18:29)

Tai vat o kas del echo,tai uz 50 lt pasirariau ta pacia diena,panevezio ligoninei,did.pastate 4 aukstas 1 kabinetas berots.
Seip sake sesuo jog gerai echo daro Petrauskas,atidziai viska apziuri ,paaiskina,lyti jei parode jau 3 kartus,teisingai.Nuotraukyte gavo.

Apie Petrauska as irgi ta pati girdejau. thumbup.gif Gal zinai kur jis dirba ir kokia kaina???
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2008 08 29, 22:08)
Apie Petrauska as irgi ta pati girdejau.  thumbup.gif Gal zinai kur jis dirba ir kokia kaina???

Sveika,jisai dirba panevezio ligoninei 4 a. 1 kab.turbut.Kiek pamenu dirba 2-dieni ir 4 -dieni po pietu,bet dirba jie trumpai kazkur max 2-3 val..tiksliau manau suzinotum poliklinikoj informacijoj,arba toj pacioj ligoninei.
Seip siulau nueiti 2 arba ketvirtadieni,tiesiai i ligonine,palauki kol su siuntimais nueis,o po to paklausi ar priims be siuntimo,pacio gyditojo,sese sake kad ji 40 mokejo,pries 3-4 menesius.
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2008 08 30, 23:18)
Sveika,jisai dirba panevezio ligoninei 4 a. 1 kab.turbut.Kiek pamenu dirba 2-dieni ir 4 -dieni po pietu,bet dirba jie trumpai kazkur max 2-3 val..tiksliau manau suzinotum poliklinikoj informacijoj,arba toj pacioj ligoninei.
Seip siulau nueiti 2 arba ketvirtadieni,tiesiai i ligonine,palauki kol su siuntimais nueis,o po to paklausi ar priims be siuntimo,pacio gyditojo,sese sake kad ji 40 mokejo,pries 3-4 menesius.

Aciu. Dabar dar ankstoka, bet veliau, tai butinai nueisiu. Tuo labiau, kad mano gyd. nera linkusi daryti echo. smile.gif
Atsakyti
Laba, kai pasiskaičiau ko prirašėte tai labai labai nustebau. Nežinau kaip apskritai galima būti daktarais jei nesugeba suteikti normalios pagalbos ar konsultacijos ir dar tokius pinigus lupa. Aš einu savo klinikoje kur prisiregistravusi pas ginekologe ji labai nuostabi daktarė, prižiūri mane vos ne kaip savo dukrą. ax.gif Neturiu pakol kas jokių problemų su ja. Padaro ekoskopą kai reikia ar būna kokių neaiškumų. g.gif
Atsakyti
Sveiko,gal ne visai i tema,bet man iskylo klausimas,del nejautros,ar reikia is anksto tartis del jos ar jau prasyt nuvykus gimdyt? g.gif
Atsakyti
vat radau puslapi http://www.pincetas.lt
apie gyditojus,nu zmoniu atsiliepimai,jei daugiau prabalsuotu butu zinioma lengviau orentuotis g.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif ,gal kas zino kur pasidaryt eho tapacia diena uz pinigus?Tiesiog jauciu kad kazkas netaip,nera skausmu kaip anksciau,kaip nenescia schmoll.gif g.gif Tad pasidaryciau eho,zinociau kas kaip ,pas gyditoja kita savaite,o mintys tai lenda baisios,man dar ti 12ta savaite baigia sueit,gyvenu Panevezyje.
Atsakyti
Sveikos mamytės,
prieš 2 sav. šlapime rado per daug leukocitų unsure.gif , liepė pasidaryti gliukozės tolerancijos testą ir pakartotinai šlapimą ir nueiti rekoncultuotis pas šeimos gydytoją. Antrą kartą kai padarė šlapimo tyrimą tai jis jau buvo geras, o šeimos gydytoja dar išrašė inkstų ir skydliaukės ehoskopijas. Tai va pasidariau tą gliukozės tyrimą (bet jis pradingo, tai tik vakar atsirado doh.gif ) ir inkstų ehoskopiją, (nes skydliaukės ehoskopas sugedęs). Šiandien vėl nuėjau pas teurapeutą su tais tyrimais, tai inkstai viskas tvarkoj, o cukraus kraujyje tai per daug, tai liepė atsisakyti visai cukraus ir riebesnio maisto ir išrašė dabar vidaus organų ehoskopiją. Gal kam panašiai buvo ir galit paaiškinti kam jin man, nes tai gydytojai pas kurią buvau tai man susidarė toks jausmas, kad buvo noras tik kuo greičiau manim atsikratyti.
Atsakyti
QUOTE(treks @ 2008 09 05, 11:35)
Sveikos  nestuke.gif ,gal kas zino kur pasidaryt eho tapacia diena uz pinigus?Tiesiog jauciu kad kazkas netaip,nera skausmu kaip anksciau,kaip nenescia schmoll.gif  g.gif Tad pasidaryciau eho,zinociau kas kaip ,pas gyditoja kita savaite,o mintys tai lenda baisios,man dar ti 12ta savaite baigia sueit,gyvenu Panevezyje.

Sveika,nueik i info pirmam aukste miesto poliklinikoj(nemuno gatvei),paklausk,kada mokama butu galima pasidaryti echo,paziures sesute kokia gyditoja dirba ta diena,jei grafikas nebus uzkrautas pasakys kokiu laiku tau eiti,as nuejau ta pacia diena i ligonine
did pastate 4 a. 1 kab. seip

Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2008 09 06, 11:31)
Sveika,nueik i info pirmam aukste miesto poliklinikoj(nemuno gatvei),paklausk,kada mokama butu galima pasidaryti echo,paziures sesute kokia gyditoja dirba ta diena,jei grafikas nebus uzkrautas pasakys kokiu laiku tau eiti,as nuejau ta pacia diena i ligonine
did pastate 4 a. 1 kab. seip

Aciukas,nulekiau i ligonine,viskas gerai,vaikas dar ranka galva pasikrapste,matyt nesuprato ko ta mamyte kaip isprotejusi ramybes neduoda su teciu blush2.gif lotuliukas.gif Na ir jautrumas nestukiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti