Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo priežiūra. Gydytojai.

As taip pat pasidarius testa(teigiamas).Nulekiau pas ginekologe,ji manes to pacio paklause....gal cia normalu.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2008 09 04, 12:54)
Sveiko,gal ne visai i tema,bet man iskylo klausimas,del nejautros,ar reikia is anksto tartis del jos ar jau prasyt nuvykus gimdyt? g.gif

ziurint kaip nori gimdyti, jei tarsiesi su gydytoju (kuriam automatiskai turesi sumoketi nemazai pinigeliu) tai visus tuos klausimus aptarsit dar iki gimdymo per vizitus. jei nuspresi nesitarusi su niekuo gimdyti -vistiek kai atvaziuosi, tave apziures, "apiformins" ir nuves i gimdykla, o ten jau suzinosi pas kuri gydytoja gimdysi -su juo taip pat gali aptarti ir pasakyti noresi epiduro, ar kokio kito nuskausminimo. geriausias variantas, jei yra galimybiu dar pries gimdyma apsilankyti toje ligonineje, kurioje planuosi gimdyti -viska ramiai issiklausinesi, apeisi ir apziuresi -tada nebus didelio streso jau kai reikes gimdyti, nes zinosi kas, kaip ir kodel.

QUOTE(Vai2te26 @ 2008 09 06, 19:53)
As taip pat pasidarius testa(teigiamas).Nulekiau pas ginekologe,ji manes to pacio paklause....gal cia normalu.... blink.gif

tai visiskai normalu. svarbiausia kaip gydytojas to paklausia. maniske gydytoja labai takstiskai paklause ar vaikelis planuotas, ar norimas -ir nematau cia nieko smerktino -tai ju darbas
Atsakyti
sweikutes... smile.gif gal kuri nors gywenat uk? ax.gif nes as cia esu ir su lelium kaip testas rodo.. nestuke.gif .bet nzn kaip pas daktara apsilankyt,kur eit ? g.gif kai uzsieniete nelabai sako nori priimt... verysad.gif laukiuos kazkur 9-10saw... blush2.gif iki kada reik butinai pasitikrint?ar tai labai swarbu iki12saw?kodel?noreciau kad kuo greiciau atr... unsure.gif
Atsakyti
Gal geriau pasiskaityk forume kur susirasineja mamytes uzsienyje, tikrai zinos. Bet kiek as zinau, tiesiog eini i ligonine (klinika)..jei esi prisirashiusi prie tokios (jei ne, tai prirasys tave...viskas nemokamai)..ir pasakysi kad nori pas ginekologe, nestumas ir paskirs tau laika. O del to ka uzsieniete nesamone, su visais vienodai elgiasi:) UK man visi ten gyventojau jau uzsienieciai biggrin.gif
Atsakyti
Manes ne paklause gydytoja, ar gimdysiu . Klause kuo atejai?
Sakau testas teigiamas, sako tai del nestumo? Einam i echoskopa , nuejom paziurejom taskiuka pamatem.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2008 09 17, 11:28)
Manes ne paklause gydytoja, ar gimdysiu . Klause kuo atejai?
Sakau testas teigiamas, sako tai del nestumo? Einam i echoskopa , nuejom paziurejom taskiuka pamatem.smile.gif

Manes irgi paklause kokios bedos. As pasakiau , kad geros bedos ir issisiepiau. Ir ji viskas suprato.
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2008 09 18, 05:42)
Manes irgi paklause kokios bedos. As pasakiau , kad geros bedos ir issisiepiau. Ir ji viskas suprato.

o mane gydytoja pirma karta pamaciusi sako: nestukas ane bigsmile.gif net pati nesupratau is ko ji taip nusprende
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2008 09 18, 08:42)

mane tai labai graziai pasitiko gine, apziurejo ant kedutes, pilvuka pamaige,.. ir labai maloniai pasveikino, kad laukiuosi wub.gif
Atsakyti
sveikos as dziaugiuos kad manes neklause kaip atejau pas gine gimdysi ar ne, paklojau as jai ant stalo penkkis NT testukus ir jai buvo viskas aisku 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Vaikstau pas saviske jau seniai, ir kai atejau jau nestuke.gif tai labai nosirdziai apsidziauge ir apie jokius klausimus nekilo ne kalbos blink.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif

mano gine zinojo, kad planuojam, tai kai tik atejau pas ja, sako, reikia jau sveikinti biggrin.gif is kart echo padare, labai maloni mano gine.
Atsakyti
mano ginei medalį reikia kabinti - kiek ateidavau mergose būdama (ta prasme kai gyvenau pati sau,... blush2.gif ) klausdavo, kada pagaliau susiplanuosiu vaiką ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir vieną dieną nuėjau su teigiamu Nt... ot šventė buvo thumbup.gif labai apsidžiaugė, labai mane prižiūri ir db, geresnės ginės neįsivaizduoju thumbup.gif
Atsakyti