Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo priežiūra. Gydytojai.

QUOTE(ramu @ 2009 03 30, 21:16)
Kiek pamenu ten lyg ir 30 lt oficialiai vienas apsilankymas kainuoja.

As lankiausi pernai - tai mokestis 42.10. bet gal nuo sausio pabrango, nezinau...
Pinavia, yra VGN tema, pasiskaitinek ten mergaites daugiau apie gydytojus kalbejusios...arba tiesiog pagal pavardes pasieiskok atsiliepimu. nes sunku rekomenduoti nepazistant zmogaus. Zinai, vienam norisi kad svelni butu, kitam konkreti ir t.t. mirksiukas.gif Sekmes renkantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavia @ 2009 03 31, 09:09)
Dabar kaip tik ieskausi gydytojos, pas kuria galeciau lankytis. Butu fantastika, jei pas ja ir gimdyt galima butu.
Buciau dekinga, jei kas parekomenduotumet gera gydytoja is VGN moteru konsultacijos  aciuks.gif

As gimdziau pas Diliautiene. Man ji patiko labai. Bet cia manau, kad labai asmeniskai kiekvienai. Gali bio-laukai nesutapti smile.gif
Bet siaip is paciu ginekologiu esu girdejusi, kad VGN geriausias gydytojas vyras yra Razmus, o moteris - Diliautiene.
Kelios mano pazistamos gimde pas Sirsinaitiene. Taip pat patenkintos liko.
Kolege pavyzdziui su trimis VGN gydytojomis buvo susitikusi, kol issirinko sau tinkama.
Sekmes renkantis 4u.gif
Atsakyti
Ir as gimdziau pas Diliautiene, rupestinga labai moteris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editav @ 2009 03 31, 13:00)
Ir as gimdziau pas Diliautiene, rupestinga labai moteris  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o tikrai labai aciu, kad pataret, nes ir vyras mano sako "nesuprantu, kaip galima lankytis pas viena, gimdyt pas kita", tai tikrai patogu butu rasti, kad ir priziuretu ir gimdyt, tik va nezinojau, kad galima poliklinokoje mokamai... blush2.gif is tikro, kai nereikejo, tai is kur viska ir zinoti, gerai, kad cia daug su aptirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R_Ko @ 2009 04 01, 16:37)
o tikrai labai aciu, kad pataret, nes ir vyras mano sako "nesuprantu, kaip galima lankytis pas viena, gimdyt pas kita", tai tikrai patogu butu rasti, kad ir priziuretu ir gimdyt, tik va nezinojau, kad galima poliklinokoje mokamai...  blush2.gif is tikro, kai nereikejo, tai is kur viska ir zinoti, gerai, kad cia daug su aptirtimi  4u.gif

As turejau mintyje ne poliklinika, o VGN. Tai yra Vilniaus gimdymo namai, tyzenhauzu gatveje. Ten yra moteru konsultacija, kuri yra mokama. Joje dirba tos pacios gydytojos, kurios tuose gimdymo namuose priimineja gimdymus.
Arba gal ne taip supratau tavo posta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(R_Ko @ 2009 04 01, 15:37)
o tikrai labai aciu, kad pataret, nes ir vyras mano sako "nesuprantu, kaip galima lankytis pas viena, gimdyt pas kita", tai tikrai patogu butu rasti, kad ir priziuretu ir gimdyt, tik va nezinojau, kad galima poliklinokoje mokamai...  blush2.gif is tikro, kai nereikejo, tai is kur viska ir zinoti, gerai, kad cia daug su aptirtimi  4u.gif

As visa nestuma lankiausi pas kita gydytoja, savo poliklinikoj. LABAI gera gydytoja, bet ji gimdymo nepriima, tai teko gimdyti pas Dilaiutiene. Tikrai nieko blogo, pora kartu pries gidyma pas ja nuejau, paziurejo paklausinejo. Jei butu man nepatikus, ieskociau kitos. Dabar turbut irgi gimdysiu pas ja, jei ji neis atostogu tuo metu.
Atsakyti
QUOTE(editav @ 2009 04 02, 10:23)
As visa nestuma lankiausi pas kita gydytoja, savo poliklinikoj. LABAI gera gydytoja, bet ji gimdymo nepriima, tai teko gimdyti pas Dilaiutiene. Tikrai nieko blogo, pora kartu pries gidyma pas ja nuejau, paziurejo paklausinejo. Jei butu man nepatikus, ieskociau kitos. Dabar turbut irgi gimdysiu pas ja, jei ji neis atostogu tuo metu.

As taip pat vaiksciojau i poliklinika, o tik nuo 5 men lankiausi pas diliautiene papildomai + gimdziau. Nieko bloga tame nematau. Juk veda kortele nesciosios, o ir ji apziuri.
Atsakyti
Laba diena visoms smile.gif
Pirmą kartą esu nestuke.gif užtat ir kvailai gal mano klausimas skambės. blush2.gif
Per Jūsų nestuke.gif laikotarpį kiek kartų tikrino Jūs ginekologiškai, ten...
pvz. gimdos kaklelį (ar užsidaręs, sutrumpėjęs).... kaip tikrina tai? kaip tikrina ar gimda susitraukinėja?
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 04 06, 15:11)
Laba diena visoms  smile.gif
Pirmą kartą esu  nestuke.gif  užtat ir kvailai gal mano klausimas skambės.  blush2.gif
Per Jūsų  nestuke.gif  laikotarpį kiek kartų tikrino Jūs ginekologiškai, ten...
pvz. gimdos kaklelį (ar užsidaręs, sutrumpėjęs).... kaip tikrina tai? kaip tikrina ar gimda susitraukinėja?

Svekinimai nestuke.gif. Lengvo nesiojimo, gimdymo ir sveiko leliuko 4u.gif
Mane "ant lektuvo" apziureinejo pirma karta (buvo 4 savaites) ir po to tik pabaigoje pacioje, kai eme streptokoko tyrima, na ir kai atejo gimdymo terminas, tada ziurejo, kiek kaklelis atsidares. Kadangi dar gimdymas nebuvo prasidejes, ejau pas savo gydytoja po 2 dienu, tada vel tikrino. O tada jau i gimdyka tiesiu taikymu. Man kakleli tikrino ranka.
Man pirma karta pamate, kad gimda spazmuoja per echoskopa. Buvo kokios 8 savaites turbut. As pati dar nieko nejausdavau tada. Beje, spazmavo visa nestuma. Nuo kokio 6 men pradejau pati jausti, pvz. einant greitai, pilvas pasidarydavo kaip akmeninis, isitempdavo. Gydytoja jausdavo tiesiog ranka pridejus.
Atsakyti
ramu ačiū už sveikinimus, linkėjimus ir paaiškinimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
as gal visai ne i tema paklausiu, bet net nezinau, ka daryti. Tikiuosi kokio patarimo ar pabarimo, kad panikuoju be reikalo...
as nescia 7 savaites. Dirbu. Toki darba darome dviese su kolege ir daugiau niekas nemoka (privati klinika - buhalterija, kasa). Ji nori eiti atostogu geguzes pabaigoje, tai as jau busiu dar nestesne biggrin.gif o tas reiskia, kad as turesiu dirbti 2 sav po 12.5 valandu, t.y nuo 7.30 - 20 val. be peitu pertraukos ir jokio isejimo pailseti i lauka... valgydama turesiu begioti prie kasos ir aptarnauti zmones. jokio poilsio, kasdiena namie 21 val ir jau keltis 6.30 val kad vel dirbt 12.5 valandos... bet as juk nescia. esu turejus persileidima neseniai... as bijau, kad man tai pakenks. labai sunku taip dirbt ir ar isvis galima? ar as per daug saves gailiu? gal ne saves - maziuko verysad.gif
patarkit, ka daryt? gal gydytoja gali kokia pazyma parasyt, kad nesciom negalima tiek dirbt...
Atsakyti