Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo priežiūra. Gydytojai.

QUOTE(liepaite_sun @ 2009 04 09, 18:00)
gal ir keistai nuskambes, bet manes nebepykina, dar vakar kamavo visa diena, o siandien tik ryte, tai dabar net keista unsure.gif
nestuke.gif tik penkios savaites...

O kiti požymiai kaip? krūtinė jautri?
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2009 04 09, 19:15)
O kiti požymiai kaip? krūtinė jautri?

na taip, labai isdidejus ir jautri wub.gif
Atsakyti
QUOTE(R_Ko @ 2009 04 09, 16:17)
patarkit, ka daryt? gal gydytoja gali kokia pazyma parasyt, kad nesciom negalima tiek dirbt...

Jokiu budu nesutik dirbti uz save ir kolege. Pasiimk pazyma is gydytojos, kad esi nescia ir sefui pasakyk, kad nescia budama negali ir nesutinki dirbti uz 2 zmones. Kolege gali atostogauti, o sefas jos atostogu laikotarpiu priimti viena zmogu tau i pagalba, kad nereiketu dirbti po 12 val. Dabar bedarbiu daug, atsiras norinciu ir menesiuka padirbeti smile.gif Juk greit iseisi nestumo ir gimdymo atostogu, taigi sefas visvien tures ieskotis tau pamainos, tai tegu jau ir pradeda smile.gif
Saugok save ir vaikeli, sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavia: 10 balandžio 2009 - 08:03
QUOTE(liepaite_sun @ 2009 04 09, 21:24)
na taip, labai isdidejus ir jautri wub.gif

As maniau, kad man krutine sprogs tuo momentu biggrin.gif Bet vyrui labai tai patiko lotuliukas.gif Po kokios savaites geros praejo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavia @ 2009 04 10, 08:00)
Jokiu budu nesutik dirbti uz save ir kolege. Pasiimk pazyma is gydytojos, kad esi nescia ir sefui pasakyk, kad nescia budama negali ir nesutinki dirbti uz 2 zmones. Kolege gali atostogauti, o sefas jos atostogu laikotarpiu priimti viena zmogu tau i pagalba, kad nereiketu dirbti po 12 val. Dabar bedarbiu daug, atsiras norinciu ir menesiuka padirbeti  smile.gif Juk greit iseisi nestumo ir gimdymo atostogu, taigi sefas visvien tures ieskotis tau pamainos, tai tegu jau ir pradeda  smile.gif
Saugok save ir vaikeli, sekmes  4u.gif

aciu. as ir manau, kad cia jau butu per daug. isvis negalima skirti dirbti dvi pamainas is eiles, o as varyciau 2 savaites taip doh.gif
tik blogiausia tas, kad pas mus imone didele, zmogiskumas paskutinej vietoj, tai jau itariu teks kovot ilgai ir sunkiai. na, bet as apsisprendus ir zinau, kas svarbiau man smile.gif tures tie mano sefai kazka galvoti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Turiu klausima, -esu prisiregistravusi vienoje poliklinikoje (Aleksotas, Kaunas), taciau ten nera gimdyklos, o ir mane priziurinti gyne man nelabai patinka. Ar galiu pvz pradeti lankytis pas kita gyne kitose klinikose, kuri mane prizhiuretu iki gimdymo ir ji priimtu? Bet velgi, - tai reikshtu, kad tureciau prisiregistruoti ten? To nenoriu, noriu pakeisti tik ginekologe. Bet kaip suprantu, jei prisiregistruoti nenoriu, tai reiks uz kiekviena vizitacija moketi?? Ar viskas daug paprasciau ax.gif ? Apsvieskit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chiukcia @ 2009 04 10, 12:13)
Sveikutes  4u.gif 
Turiu klausima, -esu prisiregistravusi vienoje poliklinikoje (Aleksotas, Kaunas), taciau ten nera gimdyklos, o ir mane priziurinti gyne man nelabai patinka. Ar galiu pvz pradeti lankytis pas kita gyne kitose klinikose, kuri mane prizhiuretu iki gimdymo ir ji priimtu? Bet velgi, - tai reikshtu, kad tureciau prisiregistruoti ten? To nenoriu, noriu pakeisti tik ginekologe. Bet kaip suprantu, jei prisiregistruoti nenoriu, tai reiks uz kiekviena vizitacija moketi?? Ar viskas daug paprasciau ax.gif ? Apsvieskit  blush2.gif

Sveika, as pavyzdziui lankausi Kauno kriscioniskuose gimdymo namuose pas gyd.Babiliute. Uzsiregistruoti ten nereikia, priima visas be jokiu siuntimu ir t.t. tik uz visus tyrimus (kraujo, slapimo) reikia susimoketi 150 Lt. Gali ir gydytoja pasirinkti pati, uzves tik nesciosios kortele ir galesi ten gimdyti. Uz vizitus moketi oficialiai nereikia, o ne oficialiai tai tik Tavo asmeninis reikalas, as nemoku nieko ir priziuri super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marce777 @ 2009 04 10, 12:27)
Sveika, as pavyzdziui lankausi Kauno kriscioniskuose gimdymo namuose pas gyd.Babiliute. Uzsiregistruoti ten nereikia, priima visas be jokiu siuntimu ir t.t. tik uz visus tyrimus (kraujo, slapimo) reikia susimoketi 150 Lt. Gali ir gydytoja pasirinkti pati, uzves tik nesciosios kortele ir galesi ten gimdyti. Uz vizitus moketi oficialiai nereikia, o ne oficialiai tai tik Tavo asmeninis reikalas, as nemoku nieko ir priziuri super  smile.gif

Tai kaip suprantu, man tereikia esama savo gyne informuoti, kad pas ja nesilankysiu unsure.gif ? O chia tie 150 lt uz visus visus tyrimus nestumo eigoje? O kaip del echoskopo? Cia ieina i ta suma, -ar papildomai reikia susimoketi g.gif ?
Atsakyti
Mergaites,

As norejau paklausti jusu tokio klausimelio... o kada jau pradeda matytis pilvukas nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liepaite_sun @ 2009 04 10, 15:53)
Mergaites,

As norejau paklausti jusu tokio klausimelio... o kada jau pradeda matytis pilvukas nestuke.gif blush2.gif

Na man tai 11 sav pradzioje toks kamuoliukas iskrito ax.gif Na ne tai kad matomas lb ar ka, -aplinkiniai kaip ir nepastebi, bet va pati tai matau, kad reikia gerai pagalvoti ka cia apsirengus is turimu rubu, nes turetas liemuo dingo lotuliukas.gif
Bet cia labai individualu. Jei esi liesa, -tai lb greitai prades matytis, o jei apkunesne, -tai kuris laikas nieko pastebimo nebus (cia, aisku, aplinkiniams, -pati savo kuno pokycius laaaaabai puikiai pastebesi mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(chiukcia @ 2009 04 10, 16:17)
Na man tai 11 sav pradzioje toks kamuoliukas iskrito  ax.gif Na ne tai kad matomas lb ar ka, -aplinkiniai kaip ir nepastebi, bet va pati tai matau, kad reikia gerai pagalvoti ka cia apsirengus is turimu rubu, nes turetas liemuo dingo  lotuliukas.gif
Bet cia labai individualu. Jei esi liesa, -tai lb greitai prades matytis, o jei apkunesne, -tai kuris laikas nieko pastebimo nebus (cia, aisku, aplinkiniams, -pati savo kuno pokycius laaaaabai puikiai pastebesi mirksiukas.gif )

Jau lyg ir matau kazkokius pokycius smile.gif pilvukas po biskiuka auga nuo apacios toks wub.gif
Atsakyti
Kiekvienai skirtingai.
Man pvz jau 16 savaiciu, bet dar nesimato. As ji jauciu ir matau, bet pasaliniai nemato biggrin.gif Bet daktare sake, kad po men jau matys visi biggrin.gif
Atsakyti