Įkraunama...
Įkraunama...

Krizė šeimoje

QUOTE(Babaushe @ 2005 02 25, 10:30)
Beja ne 1-4 kaip sake libra, bet sakyciau labiau 1-10 mirksiukas.gif  Chi chi chi, ant virselio as jau seniau buvau dabar kai kitur  tongue.gif

As pasakiau is atminties biggrin.gif nes jau neturiu zurnalo. Bet tikrai ne paskutiniam lape tongue.gif
Atsakyti
Meluojat jūs, merginos, ir nemirksit sad.gif Bent jau viena iš jūsų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 25 vasario 2005 - 10:36
QUOTE(Libra @ 2005 02 25, 08:34)
As pasakiau is atminties  biggrin.gif nes jau neturiu zurnalo. Bet tikrai ne paskutiniam lape  tongue.gif

tai ka jau koleges nusvilpe biggrin.gif?
Atsakyti
Geriau grįžkim prie temos: Krizė šeimoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 02 25, 08:36)
Meluojat jūs, merginos, ir nemirksit  sad.gif Bent jau viena iš jūsų  wink.gif

Libra tu maatei mus melagem vadina eina sau biggrin.gif. Rimtai rimtai yra, nemeluoju. Tik viesintis nenoriu. Tikrai...
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 02 25, 08:38)
Geriau grįžkim prie temos: Krizė šeimoje  rolleyes.gif

Griskim ir nepyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaushe @ 2005 02 25, 10:39)
Libra tu maatei mus melagem vadina eina sau biggrin.gif. Rimtai rimtai yra, nemeluoju. Tik viesintis nenoriu. Tikrai...

Gal parasyk zmogui i privata? g.gif nes tikrai mes truputi kiauliskai cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaushe @ 2005 02 25, 10:41)
Griskim ir nepyk  mirksiukas.gif

Nepykstu smile.gif Aš irgi nenorėčiau viešintis, bet tada iš viso apie tai net nerašyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 02 25, 08:44)
Gal parasyk zmogui i privata?  g.gif  nes tikrai mes truputi kiauliskai cia  biggrin.gif

Muset reiks... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 02 25, 08:46)
Nepykstu  smile.gif Aš irgi nenorėčiau viešintis, bet tada iš viso apie tai net nerašyčiau  smile.gif

Matai pasiviesinau (pusiau) as ne savo noru, seniai kai tik pradejau lankytis super mamoj, mane atpazino pagal mano meiles istorija (na buvo tokia tema super mamoj) o ji kaip tycia neseniai jau minetam stiliuj spausdinta buvo, ar poto isspausdino nebeatsimenu, bet pamenu, kad tuomet kazkas viska su manim susiejo ir atpazino. teko pripazint. Tai dabar visai apsimest kazkaip neina, bet ir girtis durna butu, nes visi tie rasinejimai ir privatumo praradimas tik mano darbo dalis.
Atsakyti
Suradau kas Tu tease.gif beee.gif Kažkaip apie tai ir buvau pagalvojus tongue.gif Jei iš tiesų nenori, kad atpažintų, tai atsargiau rašyk tongue.gif Beje, man Tu visiškai nežinoma schmoll.gif Ir daugumai forumiečių manau taip pat tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 02 25, 11:07)
Suradau kas Tu  tease.gif  beee.gif Kažkaip apie tai ir buvau pagalvojus  tongue.gif Jei iš tiesų nenori, kad atpažintų, tai atsargiau rašyk  tongue.gif Beje, man Tu visiškai nežinoma schmoll.gif Ir daugumai forumiečių manau taip pat  tongue.gif

A kodėl aš nesuradau? cry.gif Ieškojau ieškojau... Nu nei pirmam, nei dešimtam psl. Kosminiu greičiu parašot ir man, o tai numirsiu iš smalsumo blink.gif Aš labai rimtai ax.gif
Atsakyti