Įkraunama...
Įkraunama...

Krizė šeimoje

QUOTE(liusi @ 2005 02 24, 18:14)
As, manau, kad jus ir taip drasios, mergaites, labai daug apie save pasakot. 4u.gif
As kazkaip taip nesiryztu. Kartais noretusi pasidalinti tuo, ka jauti. Bet visada pagalvoju, kad gali paskaityti mane pazistantys zmones. O as nenoriu, kad jie tai suzinotu. Todel nesiryztu leistis i asmeniskumus.
Reiktu uzsiregistruoti kitu nicku ir niekam is pazystamu jo nesakyti, tada butu galima ir intymesnius jausmus paviesinti.

geras patarimas
Atsakyti
QUOTE(raganiuke86 @ 2005 02 24, 18:16)
geras patarimas

idomu:)
o as vis galvoju - gal netycia su savo drauge snekuosi to nezinodama.... chichi blush2.gif
nesakau niekam savo nicko, nenoreciau, kad pazystami pasiskaitytu, ka ce rasau.. is tikro dziaugiuosi atradus sita foruma. uzsuku beveik kiekviena diena ir taip palengveja papasakojus ka nors is pacios sisrdies smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2005 02 24, 15:25)
Taip paskaitai ir pasijauti kad nesi viena  group.gif  eime ryt vyno pagert smile.gif arba dar geriau turiu skanaus likeriuko is rygos parvezto smile.gif

Jei iš Rygos, tai turbūt "Sharlote" likeriuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaushe @ 2005 02 24, 18:02)
va va o pati siulai eit pazindintis gyvai... Chmmm. ir taip jau daug kas zino kas esu. Prasitariau kazkada seniau. Kai esi zmogas is zurnalu puslapiu paskui ir uzpjudyt gali... sad.gif

Suintrigavai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 02 25, 07:22)
Suintrigavai... ax.gif

Vat vat intriguoja zmones tai... Atrodytu jei apie tave zino tai kazkoks ufonautasesi. Ne nesu as ten kokia super izymybe (bet autografa duosiu jei paprasysi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) as ne stasaityte ir net ne kokia prunskiene. Bet zmones vistieg sneka... Karta buvo viena foto sesija ir teko pareklamuot ir tokius rubelius, tai paskui suzinojau, kad kalba jok neturiu kuo apsirengt (tipo bomze beveik) kad is pardu skolinuos. Dziaugiuos kad nesu tokia apie kuria kas antram numeri stiliaus raso (beja reiks patikrint si turetu but biggrin.gif biggrin.gif ), bet man uztenka to kiek paraso ir poto zmones loja kas netingi. O kai cia paatvirauji... tai is vis baisu daros, nu bet muset as drasi smile.gif

To renax zinot tikrai noreciau pasedet su jumis. Ir nebebijau biggrin.gif
Atsakyti
Kaip tik dabar turiu "stilių" prieš akis smile.gif Greit klok, kuriam puslapy ieškot sunglasses2.gif Įvertinsim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 02 25, 07:54)
Kaip tik dabar turiu "stilių" prieš akis  smile.gif Greit klok, kuriam puslapy ieškot  sunglasses2.gif Įvertinsim  tongue.gif

Zinok da nemaciau pati stiliaus, tai nezinau ar sitam ar sekanciam busiu, nes jie matai einama numeri pries dvi savaites buna iskepe...
Atsakyti
Sitam jau yra, 1-4 pslp. Toliau Babaushe pati pasakys smile.gif
Atsakyti
Kaip 1-4 psl.? Taigi, rašo, kad viršelio mergina vieniša blink.gif O Babaushe, kaip supratau, turi vyrą ir dukrelę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 02 25, 08:08)
Sitam jau yra, 1-4 pslp. Toliau Babaushe pati pasakys  smile.gif

Po situ tavo zodziu Libra pakeliau sedyne ir nuskuddziau i kioska, LR pirkti biggrin.gif. Tik cic niekam nesakykim mirksiukas.gif tiksliai esu rolleyes.gif
Atsakyti
Aš taip nežaidžiu beee.gif
Atsakyti
Beja ne 1-4 kaip sake libra, bet sakyciau labiau 1-10 mirksiukas.gif Chi chi chi, ant virselio as jau seniau buvau dabar kai kitur tongue.gif
Atsakyti