Įkraunama...
Įkraunama...

Krizė šeimoje

šiuo metu pas mus krizė, nes retai matomės per MBdarbus...Tik litukų netrūksta...Perkuosi rūbelių ir t.t., bet bendravimo trūksta...
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2009 07 22, 12:47)
Skaiciau visa tema nuo pirmo puslapio...aktualu. Net nesinorejo rasyti, nes visa situacija ir jausmu israiska buvo tokia panasi i Rasmos...Tiesiog labai nuosirdziai rupi, kaip ji isgyveno-susitvarke iki galo su sita problema. Matau, kad turi antra vaikiuka....gal praejo ta krize

As irgi perskaiciau visa tema nuo pradziu 4u.gif , dabar man tai labai aktualu verysad.gif
Man taip pat labai nuosirdziai rupi, kaip viskas Rasmai klostesi toliau... tikekimes atsilieps, ir pasipasakos.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 10 08, 18:35)
šiuo metu pas mus krizė, nes retai matomės per MBdarbus...Tik litukų netrūksta...Perkuosi rūbelių ir t.t., bet bendravimo trūksta...

o kaip juos prakalbinti? as kaip moteriske, noriu moteriskai kaip is serialu papliurp, aptart, o jis... doh.gif darbai darbai darbai, ateina savaitgalis vis kur i svecius lekiam, nes namie tiesiog mums nuobodu...nemokam gal kalbetis mes ka? smile.gif doh.gif
Atsakyti
Tiesiog reikia daug kalbetis ir viskas bus gerai,jei viska laikysi savyje,nieko gero nebus 4u.gif
Atsakyti
O mano vyras labai umaus budo,jei tik as kazka ne taip pasakau,padarau.Zinoma,daznai buna,kad pati kalta esu del kazkokio neapgalvoto posako,poelgio,sutinku,...bet jau is jo gaunu-,,keliais aukstais,, virsaus,daznai-taip riebiai pasako,net prie vaiku negraziai mane vadina,duris tranko ar kas po ranka..
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2011 12 18, 15:54)
O mano vyras labai umaus budo,jei tik as kazka ne taip pasakau,padarau.Zinoma,daznai buna,kad pati kalta esu del kazkokio neapgalvoto posako,poelgio,sutinku,...bet jau is jo gaunu-,,keliais aukstais,, virsaus,daznai-taip riebiai pasako,net prie vaiku negraziai mane vadina,duris tranko ar kas po ranka..

Viska nurasote budui? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukrė @ 2009 06 03, 10:48)
Gerai, kad radau bendraminciu skilti..pas mus taip pat santykiu krize, greiciau tik pas mane verysad.gif mes dar net nesusituoke, kartu jau daug metu, gyvenam pas jo tevus. Jis su manim nebesneka, grizta is darbo, sedi prie kompo, i mano norus nekreipia demesio, mane ignoruoja, viska turim daryti kaip jis nori, grizta namo kuo veliau, mylimes i men 1 karta! kai bandau kalbetis, jis sarkastiskai nuvelia :ka tu cia nusisneki?kartais pratrukstu ir viska pasakau ka galvoju ir kaip jauciuosi, klausiu jo ka jis mano ir prasau kad kalbetu su manimi, o jis tik istaria, kad neturi man ka pasakyti. Jauciuosi kalta, kad jis nelaimingas. Nebematau ateities su tuo zmogum, myliu, bet nenoriu tokiu santykiu, o pakeisti ju nera tikimybes, issiskirti taip pat neina, as neturiu kur eiti is jo namu nei pajamu verysad.gif

Nesuprantu kaip galima myleti toki zmogu ?
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 06, 15:18)
Viska nurasote budui?  blink.gif
Papildyta:
Nesuprantu kaip galima myleti toki zmogu ?

kaip galima nemyleti saves gyvenant su tokiu zmogu???
Atsakyti
QUOTE(Cukrė @ 2009 06 03, 11:48)
Gerai, kad radau bendraminciu skilti..pas mus taip pat santykiu krize, greiciau tik pas mane verysad.gif mes dar net nesusituoke, kartu jau daug metu, gyvenam pas jo tevus. Jis su manim nebesneka, grizta is darbo, sedi prie kompo, i mano norus nekreipia demesio, mane ignoruoja, viska turim daryti kaip jis nori, grizta namo kuo veliau, mylimes i men 1 karta! kai bandau kalbetis, jis sarkastiskai nuvelia :ka tu cia nusisneki?kartais pratrukstu ir viska pasakau ka galvoju ir kaip jauciuosi, klausiu jo ka jis mano ir prasau kad kalbetu su manimi, o jis tik istaria, kad neturi man ka pasakyti. Jauciuosi kalta, kad jis nelaimingas. Nebematau ateities su tuo zmogum, myliu, bet nenoriu tokiu santykiu, o pakeisti ju nera tikimybes, issiskirti taip pat neina, as neturiu kur eiti is jo namu nei pajamu verysad.gif

Tas pats ir pas mus..bet dar suneli turim(beveik 2m.)pavargau, neturiu nei darbo, nei namu, bet isejau, kolkas gyvenu pas sese, kas paskui? nezinau..dabar esam skyrybos etape..
Atsakyti
QUOTE(Galakty @ 2012 01 28, 23:32)
Tas pats ir pas mus..bet dar suneli turim(beveik 2m.)pavargau, neturiu nei darbo, nei namu, bet isejau, kolkas gyvenu pas sese, kas paskui? nezinau..dabar esam skyrybos etape..

Galakty,o vyras nenorejo taikytis?Dvi pask dienas mano su vyru santykiai taip pat siaubingi,jam atrodo kad as isterike,o jam tiesiog i viska nusispjaut,tiesiog jam viskas pasidare ******,kur nori ten vaziuoja pagal ji visi namu rupesciai mano problema,ir absoliuciai nelysk zodziu i akis nes uzknisai.nekenciu tokiu dienu,atrodo susikrauciau smutkes ir eiciau savais keliais.Bet negaliu visko tai imti ir palikti.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2012 01 29, 21:52)
Galakty,o vyras nenorejo taikytis?Dvi pask dienas mano su vyru santykiai taip pat siaubingi,jam atrodo kad as isterike,o jam tiesiog i viska nusispjaut,tiesiog jam viskas pasidare ******,kur nori ten vaziuoja pagal ji visi namu rupesciai mano problema,ir absoliuciai nelysk zodziu i akis nes uzknisai.nekenciu tokiu dienu,atrodo susikrauciau smutkes ir eiciau savais keliais.Bet negaliu visko tai imti ir palikti.

as tai net netureciau kur iseiti...
o man siandien ir norisi nudobti savo vyra... verysad.gif tokiom akimirkom sakau, kad jo -nekenciu smile.gif zmogus kiap zmogus, bet va savaitgali islekem i dideli baliu ir neapskaiciavo, jau buvau pamirsusi kox durnas, kai girtas, net negirtas, o kominis...sakysit kartais buna, nu bet siandien...uz visus negeriadienius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2012 01 29, 21:52)

Ne, ir kiek laiko bandziau issiaiskint kas yra, nieko neatsakydavo, lyg viskas tvarkoj,o kad jo nebuna namie, kad nebeziuri i mane, nebenori manes ir t.t. tai viskas ok. kai man uzkniso juodai, tiesiog neistveriau ir paklausiau kas yra?nebemyli?nebenori gyvent su manim? jo atsakymas tiesiog uzmuse, pasake kad nemyli ,jausmai atsalo ir butu visai ne pro sali isskiskirt, kita diena isejau.
Atsakyti
Jauciu, kad pas mane krize prasideda. Man vyras nebeitinka... vis del to zmogaus isvaizda labai svarbi, bent jau man. Kai susipazinau su vyru jis sportavo, labai grazus kunas jo buvo, o db turi siek tiek bedu su stuburu, jau trys metai nesportuoja, ir to kas mane taip trauke nebeliko... man darosi liudna, nes pripratusi ziureti toli i ateiti. Ir matau link ko krypsta mano mintys, jos neigiamos vyro atzvilgiu. Gal turite patarimu, kaip man isvengti savo krizes, kaip islaikyti potrauki zmogui, jei nebeitinka jo isvaizda?
Atsakyti