Sveikos super mamos
nu zinokit betvarke su mano plaukais.... kol buvau blondine,plaukus plaudavau kas tris dienas,dabar persidaziau tamsia spalva,tai plaukus reikia plauti kas diena,be proto riebaluojasi
. Ar gali buti tai nuo dazu???
O man kažkada viena kirpėja sakė kad riebūs plaukai- sveiki plaukai
Aš jau daug metu plaunu plaukus kiekviena diena ryte, nes jei is vakaro tai jau pasiriebalave ryte buna... ryte issiplaunu, o gryzus po darbo jau plaukai sulipe...
Negana to... galiukai šakojasi kaip pasiutę...
Skaiciau neblogu atsiliepimu apie Keune riebiems plaukams... kai kam padeda tai reiks pabandyt, nes dauguma kitu jau isbandyti ir jokio poveikio
Aš jau daug metu plaunu plaukus kiekviena diena ryte, nes jei is vakaro tai jau pasiriebalave ryte buna... ryte issiplaunu, o gryzus po darbo jau plaukai sulipe...
Negana to... galiukai šakojasi kaip pasiutę...
Skaiciau neblogu atsiliepimu apie Keune riebiems plaukams... kai kam padeda tai reiks pabandyt, nes dauguma kitu jau isbandyti ir jokio poveikio
Sveikos!
ir mane kamavo "riebūs plaukai", pamenu dar visai neseniai,riebaluodavosi labai greit, pvz. išsiplaudavau ryte, tai jau po kokių 2 val. vaikščiojau lyg kokias 3 dienas galvos neplovus...
ir taip gerus 4-5 metus kiekvieną mielą rytą plaudavau plaukus, tačiau situacija pasikeitė, kai pradėjau dėtis į savaitę kartą kefyro kaukę (laikau apie 30min.) ir pakeičiau visus tuos šampūnus parduotuvinius pilnus chemijos į ekologišką. Tai jau antra savaitė kai galvą plaunu kas dvi dienas, ko nebuvo oi kaip senai!
QUOTE(*Nikė* @ 2010 03 25, 16:48)
Kur ekologišką šampūną perkat?
Pirkau Urtekram firmos, savanorių Rimi (čia Vln), ekologiškų prekių skyriuje. O šiaip tai kiek esu buvus tose ekologiškų prekių parduotuvėse, tai daugelyje iš jų yra šios firmos šampūnų. Tikriausiai dėl to, kad jie nėra brangūs.
http://imunitetas.lt...mid=5&gkatid=16
http://imunitetas.lt...mid=5&gkatid=16
Sveikos!
[/quote]
Laba, kefyro kauke, tai cia kaip ???
kefyrą palaikau apie pusę dienos, kartais ir per naktį kambario temperatūroje, ta prasme, kad nededu į šaldytuvą, ir po to įtrinu į galvos odą ir plaukus, ir pabūnu kokį pusvalandį.
Norėdama sušvelninti savo 'stagarus', po kiekvieno plovimo galvą perskalauju virintu vandeniu. Švelnumo gal ir nepridėjo kol kas, bet tikrai pastebėjau, kad plaukai mažiau riebaluojasi
QUOTE(*Nikė* @ 2010 03 28, 18:06)
kefyrą palaikau apie pusę dienos, kartais ir per naktį kambario temperatūroje, ta prasme, kad nededu į šaldytuvą, ir po to įtrinu į galvos odą ir plaukus, ir pabūnu kokį pusvalandį. 
nepamirskit, kad riebiai odai tinka tik neriebus kefyras, o sausiems plaukams kuo riebesnis.
as irgi dariau tokia kauke seniai, patiko.
Sveikos mergaites,
subalamutino mane kirpykloj visiskai tai kreipiuos pagalbos
Rasiau, kad noriu keunes sampuna pabandyt riebiems plaukams,
bet kai nuejau nusipirkt, sako man, vaikeli, negerai tau tas sampunas nes tipo labai stipriai išvalo galvos odą ir plaukus,tada oda noredama atstatyt naturalu riebalu kieki vel isskiria riebalus... tai gaunasi kad po kiekvieno tokios plovimo papildomai juos isskirines ir plaukai dar labiau prades riebaluotis...
Nu ir isejau nenusipirkus to sampuno ir dabar suku galva cia tikrai taip yra?
O kefyro kauke butinai isbandysiu
subalamutino mane kirpykloj visiskai tai kreipiuos pagalbos
Rasiau, kad noriu keunes sampuna pabandyt riebiems plaukams,
bet kai nuejau nusipirkt, sako man, vaikeli, negerai tau tas sampunas nes tipo labai stipriai išvalo galvos odą ir plaukus,tada oda noredama atstatyt naturalu riebalu kieki vel isskiria riebalus... tai gaunasi kad po kiekvieno tokios plovimo papildomai juos isskirines ir plaukai dar labiau prades riebaluotis...
Nu ir isejau nenusipirkus to sampuno ir dabar suku galva cia tikrai taip yra?
O kefyro kauke butinai isbandysiu