Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

QUOTE(Weronica @ 2010 04 01, 15:29)
Sveikos mergaites,
subalamutino mane kirpykloj visiskai tai kreipiuos pagalbos 4u.gif
Rasiau, kad noriu keunes sampuna pabandyt riebiems plaukams,
bet kai nuejau nusipirkt, sako man, vaikeli, negerai tau tas sampunas nes tipo labai stipriai išvalo galvos odą ir plaukus,tada oda noredama atstatyt naturalu riebalu kieki vel isskiria riebalus... tai gaunasi kad po kiekvieno tokios plovimo papildomai juos isskirines ir plaukai dar labiau prades riebaluotis...
Nu ir isejau nenusipirkus to sampuno ir dabar suku galva cia tikrai taip yra? g.gif

O kefyro kauke butinai isbandysiu thumbup.gif

as nusipirkau keune riebiems plaukams,ziuresiu kaip bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2010 04 01, 16:29)
Sveikos mergaites,
subalamutino mane kirpykloj visiskai tai kreipiuos pagalbos 4u.gif
Rasiau, kad noriu keunes sampuna pabandyt riebiems plaukams,
bet kai nuejau nusipirkt, sako man, vaikeli, negerai tau tas sampunas nes tipo labai stipriai išvalo galvos odą ir plaukus,tada oda noredama atstatyt naturalu riebalu kieki vel isskiria riebalus... tai gaunasi kad po kiekvieno tokios plovimo papildomai juos isskirines ir plaukai dar labiau prades riebaluotis...
Nu ir isejau nenusipirkus to sampuno ir dabar suku galva cia tikrai taip yra? g.gif

O kefyro kauke butinai isbandysiu thumbup.gif

Tai teisybę sakė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 04 01, 17:10)
Tai teisybę sakė    mirksiukas.gif

O tai ką daryti kad tie plaukai taip super dažnai nesiriebaluotų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2010 04 01, 19:18)
O tai ką daryti kad tie plaukai taip super dažnai nesiriebaluotų? g.gif

Nieko nepadarysit. Čia gali būti daug įvairių dalykų, pavyzdžiui hormonai ir t.t... Pati su riebiais plaukais gyvenu ir jau nebeimu į galva, plaunu kas antra diena, kartais ir kiekviena. O pas mane plaukai ilgi iki juosmens, bet ką padarysi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 01 balandžio 2010 - 17:53
SgowGirl būtinai parašyk ar patiko, koks poveikis 4u.gif

Rethimna
As galva plaunu kasdien ir tai jau i dienos gala pasiriebalave buna. Tai jei jie dar labiau prades riebaluotis tai ka...kas pusdieni plaut reiks? blush2.gif
Uztat ir klausiu, pas tave geresne situacija nes kaip rasei ir kas antra diena gali plaut... O as negaliu o jei dar blogiau pasidarys tai tada isvis is vonios neislysiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2010 04 02, 06:48)
As galva plaunu kasdien ir tai jau i dienos gala pasiriebalave buna. Tai jei jie dar labiau prades riebaluotis tai ka...kas pusdieni plaut reiks? blush2.gif
Uztat ir klausiu, pas tave geresne situacija nes kaip rasei ir kas antra diena gali plaut... O as negaliu o jei dar blogiau pasidarys tai tada isvis is vonios neislysiu doh.gif  biggrin.gif

Aš ir plaunu kasdien,bet mane tas taip užkniso,jog ne tas žodis,pvz vaikui išplaunu galva kartą per savaitę ir juo kuo puikiausi laikosi,o čia vargo vakarienė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2010 04 02, 20:57)
Aš ir plaunu kasdien,bet mane tas taip užkniso,jog ne tas žodis,pvz vaikui išplaunu galva kartą per savaitę ir juo kuo puikiausi laikosi,o čia vargo vakarienė doh.gif

Tai aš atsimenu kai vaikas buvau irgi plaudavo mama į savaite karta. Matai vaiko oda kitokia ir jų ne taip greitai susiriebaluoja, kai pradės bresti hormonai savo padarys mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandykit po kiekvieno plovimo plaukus perskalaut dilgeliu nuoviru smile.gif Aisku,is kart rezultato gal ir nebus matyti,bet laikui begant pristabdys ta riebalavimasi.Mano irgi riebus plaukai,plaunu kas antra diena,naudojant ta dilgeliu nuovira situacija buvo geresne,bet vis man kazkaip pritruksta laiko su juo "zaist" kas ryta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2010 04 02, 21:19)
Bandykit po kiekvieno plovimo plaukus perskalaut dilgeliu nuoviru smile.gif Aisku,is kart rezultato gal ir nebus matyti,bet laikui begant pristabdys ta riebalavimasi.Mano irgi riebus plaukai,plaunu kas antra diena,naudojant ta dilgeliu nuovira situacija buvo geresne,bet vis man kazkaip pritruksta laiko su juo "zaist" kas ryta mirksiukas.gif

Tą nuovirą pačios darot,ar yra pirkti jau paruoštas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2010 04 03, 10:09)
Tą nuovirą pačios darot,ar yra pirkti jau paruoštas g.gif

Vaistinese buna pirkti dziovintu dilgeliu,jas uzplikau ir gaunasi nuoviras.Galima ir paciai prisirinkus susidziovint.
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2010 04 03, 14:11)
Vaistinese buna pirkti dziovintu dilgeliu,jas uzplikau ir gaunasi nuoviras.Galima ir paciai prisirinkus susidziovint.

bet čia blondinėm netinka, nes kiek žinau dilgėlės tamsina plaukus
Atsakyti
QUOTE(*ShowGirl* @ 2010 04 01, 17:05)
as nusipirkau keune riebiems plaukams,ziuresiu kaip bus g.gif

Man taip pat įdomu sužinoti atsiliepimus apie šį šampūną. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Je t'aime: 05 balandžio 2010 - 11:35