Musu zvirblyte 7 men. svere 6 900 g. ir 67 cm. Irgi nedidukes

QUOTE(Alilia @ 2008 06 04, 15:39)
bet uztat grazuolyte

visu pirma, tai po gimdymo vaikas kazkiek netenka svorio ir gydytojai to tikrai neskaiciuoja.. o visu antra, kaip mums sake per zindymo kursus, svarbiausia, kad svoris nekristu, o kiekvienas vaikas priauga savaip 
Papildyta:
o siaip per pirma menesi mes priaugome 1,2 kg ir maitinames motinos pienuku

Papildyta:
o siaip per pirma menesi mes priaugome 1,2 kg ir maitinames motinos pienuku

QUOTE(Mega13 @ 2006 05 12, 15:59)
Mums 1 mėnuo, tad kai buvome poliklinikoje ir kai pasvėrė pasirodo priaugom tik 600 gramų, o ūgio 3 cm.Mažylė gimė normalaus svorio 3408 g, o ūgis 48 cm.Mamytės gal jums taip pasitaikė?Beje maitint pati neturiu galimybės, tad matimu Aptamil1 pieno mišiniu...
Padėkit kas galit!!!

Papildyta:
QUOTE(edita1 @ 2008 06 06, 14:26)
Sveikute.mano dukryte pirmus 4mėn priaugdavo po 600gr ir paaugdavo po 2-3cm. tik paskutinius 2mėn priaugo po 1kg.mano angeliukas gimė 3660kg ir 48cm
QUOTE(Makmint @ 2008 04 19, 10:41)
Mums gydytoja irgi sake, kad kai prades ropoti, svoris nebe taip augs. As cia forumuose prisiskaiciau, kaip kitu mazyliai 3 men vartosi, ropoja ir vos jau kone vaiksto, tai man pasidare baisu...
galvojau, kad mano vaikui svoris trukdo visaip judeti. ant sono net nemegina pasisukti... ir ant pilvo nemegsta buti, dusauja ir steni baisiausiai! gal tinginelis?...
o vaiksctioti labai megsta ir sestis, visas net raudonas i prieki visa laika lenkiasi. man mano mama sake, kad ir as neropojau, is karto vaikscioti pradejau 

Mano zuikiui 3men ir sveria jis 7,300kg o ugis apie 61cm. Nieko jis nesivarto

O pergyvenu as del jo apetito.Neseniai nustojau maitinti MP valgydavo kas 1-2 val, tekdavo ir kokius du maitinimus misineliu pasivaisinti. Paskutinem savaitem nebesuprantu kas jam darosi isvalgo 210ml ir dar nori kartais po 2val vel alkanas. Pradejom duoti misineli alkaniem vaikam ,

sveikutes, mes ir prie didesniu
mergytei 5 men, svoris 9160, ugis 70
,vartomes kaip tik norim, sliauzti bandom, tik vis vietoj
greiciau mokomes plaukti
zosiuk, o tu nepergyvenk, viskas tavo vaikiukui tvarkoj, susinormalizuos jo valgymas, svarbu auga sveikas.

mergytei 5 men, svoris 9160, ugis 70

zosiuk, o tu nepergyvenk, viskas tavo vaikiukui tvarkoj, susinormalizuos jo valgymas, svarbu auga sveikas.

augustui antradieni 3 men. valgo m. gime 4040, 56 sm, dabar sveria 7300 65 sm. o jo sesuo gime panasi, bet tokio ugio ir svorio buvo tik 6/7 men.
Papildyta:
m. turejo buti mp
Papildyta:
m. turejo buti mp
Sveikos mamytės 
Tik Jūs nepergyvenkit, kad Jūsų vaikučiai didesni nei bendraamžiai! Manoji pupa gimė 55cm., 4200g., 3mėnesių svėrė 9000g., o pusės metų 1080g. (77cm.). Dabar sveriam 12kg.Iš bendraamžių buvom ir esam bene didžiausios. Iki 6mėnesių ją maitinau tik savo pienu. Valge dažnai- kas 2-3 val.kiaurą parą. Buvo kas patarė duot vandenuką, prognozavo, kad vėlai versis,sėdės, ropos. Ir ką gi- 4 mėn.pradėjo vartaliotis, pati atsisėdo 6 mėnesių, 7 mėn pradėjo ropot,atsistojo 8,5 mėn, o dabar- neina nulaikyt-juda, spurda, stojasi, lipa:super Žodžiu- viskas kaip pagal vadovėlį.Yra bendraamžių vaikiukų,kurie kad ir lengvesni- dar neatsistoja. Svoris dabar jautaip sparčiai nebeauga, bendraamžiai buvę mažiukai ir lengvučiai vaikai- ją vejasi. Manau, kad dar po kurio laiko- skirtumo nebeliks.
...Pati anksčiau truputuką pergyvenau, bet dabar matau- kad be reikalo.
Tad norėčiau patarti- neverta nerimauti, džiaukitės savo mažiukų žandukais- juk mūsų putliukai tokie mieli

Tik Jūs nepergyvenkit, kad Jūsų vaikučiai didesni nei bendraamžiai! Manoji pupa gimė 55cm., 4200g., 3mėnesių svėrė 9000g., o pusės metų 1080g. (77cm.). Dabar sveriam 12kg.Iš bendraamžių buvom ir esam bene didžiausios. Iki 6mėnesių ją maitinau tik savo pienu. Valge dažnai- kas 2-3 val.kiaurą parą. Buvo kas patarė duot vandenuką, prognozavo, kad vėlai versis,sėdės, ropos. Ir ką gi- 4 mėn.pradėjo vartaliotis, pati atsisėdo 6 mėnesių, 7 mėn pradėjo ropot,atsistojo 8,5 mėn, o dabar- neina nulaikyt-juda, spurda, stojasi, lipa:super Žodžiu- viskas kaip pagal vadovėlį.Yra bendraamžių vaikiukų,kurie kad ir lengvesni- dar neatsistoja. Svoris dabar jautaip sparčiai nebeauga, bendraamžiai buvę mažiukai ir lengvučiai vaikai- ją vejasi. Manau, kad dar po kurio laiko- skirtumo nebeliks.
...Pati anksčiau truputuką pergyvenau, bet dabar matau- kad be reikalo.
Tad norėčiau patarti- neverta nerimauti, džiaukitės savo mažiukų žandukais- juk mūsų putliukai tokie mieli