Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

Sveikos,

Mano berniukui 4.5 mėn., o sveria tik 4780 kg. ūgis 57.5 cm. (Gimė 2400 kg ir 47 cm).
Atsakyti
Mes priaugome 1,254 gr.Valgo MP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Omidzi @ 2008 05 09, 16:16)
O aš nerimavau, kad mano sūnelis mažiukas,nors taip prieš bendraamžius atrodo  g.gif Jis 9men. ugis 71cm.,sveriam 8,4kg.(gimė truputi per anksti ūgis buvo 50cm. svėrė 2,77 kg)  blink.gif  Valgo kiek nori, daugiau neįduosi.  verysad.gif  Ir šiaip atrodo sveikas, judrus vaikas. thumbup.gif

O mes kaip tik storuliai baisiausiai verysad.gif Mums 4 men ir sveriam tiek, kiek jus doh.gif
Atsakyti
Maniškė pirmą mėnesį priaugo mažai - 500 g, nes turėjau bėdų su krūtimis. Mamos, saugokitės nuo skersvėjų, nepersišaldykit wink.gif
Atsakyti
mano dukrytei tik 3 savaites.....2 savaiciu svere atvykusi sesute,tai tepriaugom 300gr... verysad.gif sake-mazai.....maitinu pati...nezinau,ar pienuko truksta...valgom kiek norim ir kada norim -1,5 -3 val.kita savaite bus menesiukas,vaziuosim pas gydytoja,ziuresim ka sakys...
gimem mes nemazos 3988gr 53 c,.israsant sverem 3970gr. savaiciu svoris 4300gr.
bje mus kankina pilvuko dieglai.....kartais bevalgant ji pradeda verkti....gal del to tas svoris nelabai auga.....
Atsakyti
manoji pirma menesi priaugo 600g.dabar jau 4men.5kg nesveria 4u.gif
Atsakyti
visai jus ne storulliai irnesakyk.gif o tai ka man tada sakyt kai 3 menesiu sverem 7.9kg rolleyes.gif nu ir ka vaikas kaip vaikas tik truputi sunku nesiot cool.gif
Atsakyti

Maniškė pirmą mėnesį priaugo 600gr.
Atsakyti
Musu dukryte per pirma menesi priaugo 1300 g. ir 4 cm thumbup.gif valgo tik MP mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, gydytoja sake, kad per daug blush2.gif o as labai dziaugiuosi tongue.gif
Atsakyti
Net ramiau pasidare jusu atsiliepimu pasiskaicius. Mes 4 men. sverem beveik 9 kg., 67 cm. Maitinames MP, bet reikalaujam valgyti kas dvi valandas ir diena, ir nakti smile.gif Ir kaip visi lenda i akis su savo patarimais del to svorio doh.gif Tipo ne duok taip daznai (tai negi rikdyti??), duok arbateliu ir bla bla bla.... Mokam mes pasiversti ant sono, ant pilvo gulint remiames alkunemis, rankytemis dar saves neiskeliame. Manau, visi anksciau ar veliau ismoksta ir sedeti, ir vaikscioti, kam tos lenktynes???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedresa: 18 gegužės 2008 - 04:34
Sweikutes...

del to pasakymo, kad neduok vaikui valgyt MP, tai nu tundru tundros tie zmones buna...aisku cia gal vyresnes kartos atstovai, jie nuo 4 men ir lasinius ciulpt mums duodavo smile.gif

del svorio, maniskis gime 4300g ir 58 cm ugio smile.gif dabar 7 menesiu sveriam 10.9 kg ir ugis musu 75.5:)

daktare sake, kad normos riboje jau lipam zemyn, nes visa laika budavom ant auksciausios ribos smile.gif o sedet sedim, masaziste sake, kad jau puikiausiai ir stovim smile.gif nuo nugarytes ant pilvo apsiverciam ne nemirkteldami, a vat atgal ne pro kur wink.gif
Atsakyti
Normalūs tie mūsų vaikai, o kad neduoti valgyti visiškas absurdas doh.gif
Atsakyti