Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

QUOTE(as. @ 2008 06 25, 16:07)
tikiuosi, kad ir mum panašiai pavyks, bent 7-8kg pasiekt iki metu jau būtų gerai. Tas padvigubinimas/patrigubinimas tinka normalaus svorio kūdikiams, o neišnešiotiems ar mažo svorio greičiau vytis reikia smile.gif

as manau kad mes niekad normaliu nepasivysim ax.gif bet as pati gimiau 2kg.db po gimdymo sveriu 45, visda buvau mazyte ir smulkute, klaseje maziausia, ir MB ne is didziuju, todel tikrai nemanau kad mano mazyte kada bus stora ar auksta, toki jau genai mirksiukas.gif tiesa, maniske gime 40sav.o svere tik 1880g. as sakau svarbu SVEIKUTE butu 4u.gif
Atsakyti

Svarbiausiai, kad priauginetu svori stabiliai. Jei vaikuciai judrus, linksmi, nemanau, kad reiktu rupintis del mazo svorio.
Labiau reiktu susirupinti, jei mazius virssvori turi. Apkunus kudykiai- apkunus suaugia bus.

Mano vyras stambaus kuno sudejimo, as pati smulkute. Vaikas gime menesi anksciau 3.51 kg. 6 menesiu buvo 7,75 kg dabar septyniu su puse 8,2 kg.
Pirmus 3 menesius kudykiai priauga daugiausiai svorio, veliau vis maziau ir maziau.
Atsakyti
QUOTE(viduciux @ 2008 06 25, 20:45)
maniskis 4,5 men svoris 7.32 kg, ugis apie 68 cm. tai palyginus su tavo berniuku maniskis lengvutis smile.gif
uztat mamytei tikriausiai nereikia rankoms pratimu daryt  mirksiukas.gif o kaip nugara? taigi pavargti turetu nerealiai...  doh.gif

Zinok, jau priprato ta mano nugara...Rankinukas juk mano nuo ranku faktiskai nenulipa verysad.gif Nugaros skausmo nebejauciu, bet va rankos ir kojos tirpti pradejo doh.gif Turbut vistik teks pas neurologa ciuozti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2008 06 26, 08:48)
Zinok, jau priprato ta mano nugara...Rankinukas juk mano nuo ranku faktiskai nenulipa  verysad.gif  Nugaros skausmo nebejauciu, bet va rankos ir kojos tirpti pradejo  doh.gif  Turbut vistik teks pas neurologa ciuozti doh.gif

labas ar galima priisjungit prie jusu pokalbio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(P15CEM @ 2008 06 25, 19:51)
Svarbiausiai, kad priauginetu svori stabiliai. Jei vaikuciai judrus, linksmi, nemanau, kad reiktu rupintis del mazo svorio.

drinks_cheers.gif butent, sako gyd.geraj jei auga toje pacioje kreiveje visa laika, nes didelis suolis i virsu ar i apacia gali reiksti kazka negero .
Atsakyti
QUOTE(Daniela20 @ 2008 06 26, 09:52)
labas ar galima priisjungit prie jusu pokalbio smile.gif

Visada prasom thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.... smile.gif na mano mazylis tai seip ne is smulkiuju buvo smile.gif 3 men... mes jau sverem 8 kg...... 4u.gif na ir po 3 men mum svoris mazejo.. tai buvo nukrites... tai po kelis simtus gr tepriaugdavom 4u.gif na bet ir dabar nesiskundziam dabar mum be keliu dienu 10 men ir sveriam 11 kg ir 76 cm.. smile.gif
Atsakyti
mes per pirma menesi priaugom beveik 3kg! doh.gif visi ziurejo ir atsistebet negalejo, gal kazkas blogai galvojo, bet galu gale kai mums dabar 5men eina musu svoris atsistate ir priaugam po nedaug, tiesiog vyrukas ne is menkuju pas mane wub.gif
Atsakyti
Sveikute.Jungiames ir mes i dickiu gretas 4u.gif Mano Nojukas gime 4,6kg ,58cm thumbup.gif .Penkiu menesiu poliklinikoj sverem 9,9kg ir 72cm biggrin.gif .
Atsakyti
Tiesiog nuostabu doh.gif lotuliukas.gif
Mūsų sūnus ir "susitraukė" lotuliukas.gif Elementariausiai pagal rūbus matau, kad auga, o gal rūbai traukiasi umn.gif swoon.gif
8 mėn. buvo 74, o dabar kai pamatavo 9 mėn. 68 cm. doh.gif
Paskutinį kartą seselė matavo, o gydytoja klapsėjo akimis, norėjo dar trečią kartą pamatuoti, bet aš pasakiau, kad pasimatuosime su vyru savo vaiką namuose beee.gif
Tarp kitko, sūnų matuoja paguldydamos ant tokios medinės centimetrais sužymėtos lentos, čia gal tik pas mus taip, provincijoje? blink.gif
Atsakyti
mano zuikis gime 34sav 1370gr ir 38 cm. unsure.gif o dabar paskutini karta sveremes matavomes kai buvo 6.5menesio: svoris 6800gr ugis 62 cm clap.gif showoff.gif augam, sportuojam ir kaimynus gasdinam blush2.gif dantukai gal bus jau tuoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 06 25, 22:05)
as manau kad mes niekad normaliu nepasivysim  ax.gif bet as pati gimiau 2kg.db po gimdymo sveriu 45, visda buvau mazyte ir smulkute, klaseje maziausia, ir MB ne is didziuju, todel tikrai nemanau kad mano mazyte kada bus stora ar auksta, toki jau genai  mirksiukas.gif tiesa, maniske gime 40sav.o svere tik 1880g. as sakau svarbu SVEIKUTE butu  4u.gif

tai pas jus turbūt kitų problemų nėra? nes mūsų atveju yra keli apsigimimai, genetikai tyrinėja... be metų ar trijų dar neaišku ko tikėtis
mes su vyru irgi nedideli, bet sūnaus toks mažas svoris tikrai ne dėl to

o jūs naudojot kokius priedus, ar natūraliai taip svoris užaugo? Aš į savo pieną dar dedu papildą ir maitinu iš buteliuko, nors kas čia žino kaip be jo būtų buvę
Atsakyti