Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

mano dukryte gime 3660kg ir 48cm ugio.dabar mum 7men sveriam 8880kg ugis 75cm.
Atsakyti
QUOTE(edita1 @ 2008 06 27, 20:31)
mano dukryte gime 3660kg ir 48cm ugio.dabar mum 7men sveriam 8880kg ugis 75cm.

Tai koks cia didelis? g.gif Atrodo pagal amziu normalus.Mes tiek sverem 3,5men lotuliukas.gif .
Atsakyti
valgom misinuka, priaugom 1,5kg, ir 4cm
Atsakyti
Valgom MP, priaugom 5 cm ir 1465 gr
Atsakyti
4u.gif
mano lelius 3 men ir 1 savaites, o sveria 8kg 80gr, ugis 67 cm. Pagal ugi ir svori - viskas normoj! O maitinu tik savo pieneliu. Manau reik dziaugtis, kad toks stipruolis, minkstukas biggrin.gif , nes prades sliauziot ir vaiksciot, tai nebebus toks.
Aisku sunkoka nesiot, bet tai juk mano dziaugsmas auga! ax.gif

P.S. o gimem 4kg 40 gr ir 54 cm biggrin.gif
Atsakyti
Mums 4 mėn. sveriam 8,7 kg, o ūgis 70 cm, sūnelis gimė 3800 kg ir 55 cm, valgo tik MP kas 4-5 val. Man net nekilo mintis pergyventi, kad mano 4 mėn mažylis, kaip 8 mėn. Vienintelė bėda, kad rūbeliai, kuriuos pirkau nėsčia būdama maži lotuliukas.gif Verstis pradėjo 3 mėn., galvyte laiko labai gerai. Džiaukimės, kad mūsų mažyliai dideli ir sveiki.
Atsakyti
Pirmą mėnesį priaugom 1kg, 5cm smile.gif Valgom MP
Atsakyti
is pradziu truko pienelio, tai davene prie pienelio ir Pre Hip. jaudinausi ar nebadauja. pasisverem - priauges 2 kg ir 5 cm doh.gif o as dar jaudinausi ar pakankamai pavalgo. gydytoja sake nieko tokio, bet pasiule nepermaitinti. dabar pienelio vel turime, ziuresime kaip bus si menesi smile.gif nes maitinu tik MP
Atsakyti
QUOTE(Estrella @ 2008 07 03, 15:05)
4u.gif
mano lelius 3 men ir 1 savaites, o sveria 8kg 80gr,  ugis 67 cm. Pagal ugi ir svori  - viskas normoj! O maitinu tik savo pieneliu. Manau reik dziaugtis, kad toks stipruolis, minkstukas  biggrin.gif , nes prades sliauziot ir vaiksciot, tai nebebus toks.
Aisku sunkoka nesiot, bet tai juk mano dziaugsmas auga! ax.gif

P.S. o gimem 4kg 40 gr ir 54 cm  biggrin.gif

Tikrai koks sunkutis bigsmile.gif .Nieko,vaikeliui svoris augs ir mamytes raumenukai mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikutes, na matau, kad cia ne as viena drambliukeli auginu. maniskiui 5 men., sveriam 10 kg 200 g. (ugis 72cm). Nors gime lyg ir vidutinio svorio 3770 g. Pradzioj buvo problemeliu su maitinimu, tai papildomai 1 karta per diena dar duodavau misinuko, bet jau dabar viskas tvarkoj, valgo tik mano piena, o augam vistiek kaip ant mieliu. Visi sako, kad maziau valgyt duociau, be negi as laysiu savo kukuliuka alkana, kai toks skanus tas mamytes pienelis.
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2008 07 04, 11:22)
Sveikutes, na matau, kad cia ne as viena drambliukeli auginu. maniskiui 5 men., sveriam 10 kg 200 g. (ugis 72cm). Nors gime lyg ir vidutinio svorio 3770 g. Pradzioj buvo problemeliu su maitinimu, tai papildomai 1 karta per diena dar duodavau misinuko, bet jau dabar viskas tvarkoj, valgo tik mano piena, o augam vistiek kaip ant mieliu. Visi sako, kad maziau valgyt duociau, be negi as laysiu savo kukuliuka alkana, kai toks skanus tas mamytes pienelis.

Saunuole,kad tik savo pienuku maitini 4u.gif .Duok savo vaikeliui kiek jis prasys ir neklausyk ka kiti kalba .Kai mazius judes,tai ir isvaikscios tuos riebaliukus.Jei nuo misinuku butu putlutis,tada jau blogiau tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2008 07 04, 17:53)
Saunuole,kad tik savo pienuku maitini  4u.gif  .Duok savo vaikeliui kiek jis prasys ir neklausyk ka kiti kalba .Kai mazius judes,tai ir isvaikscios tuos riebaliukus.Jei nuo misinuku butu putlutis,tada jau blogiau  tongue.gif  .

thumbup.gif labi gerai pasakyta 4u.gif
Atsakyti