ir aš pasidalinsiu
mažius 4 mėn. svėrė 6 kg. Lyg ir prie mažesnių. Bet kadangi pirmi buvo dvyniai ir mažiukai, tai kažkaip šitas atrodo laabai normalus.
O Dvyniai visada buvo labai smulkučiai, į mokyklą išėjo dar nesverdami 20 kg
Bet sveiki, judrūs, todėl nesukau sau dėl to galvos. Tik tada, kai rūbus pirkti reikis, tai jau bėda
Taip kad, kaip jau kažkuri mamytė ir sakė - jei vaikiukas sveikas, linksmas, judrus, vadinasi ir sveria jis tiek, kiek reikia.

mažius 4 mėn. svėrė 6 kg. Lyg ir prie mažesnių. Bet kadangi pirmi buvo dvyniai ir mažiukai, tai kažkaip šitas atrodo laabai normalus.

O Dvyniai visada buvo labai smulkučiai, į mokyklą išėjo dar nesverdami 20 kg

Taip kad, kaip jau kažkuri mamytė ir sakė - jei vaikiukas sveikas, linksmas, judrus, vadinasi ir sveria jis tiek, kiek reikia.
Mes gimem 3,6 kg. per menesi priaugom 2 kg. o i ugi soktelejom net 6 cm
, gyd. stebejosi, sake permaitintas vaikas, o maitinu tik MP. Per antra men priaugom tik 600 g. Manau svarbiausia yra, kad svoris per puse metu padvigubetu nuo gimimo svorio

QUOTE(Asveja @ 2008 02 25, 17:12)
Oho
tiek atimant mano mažė išvis nieko nepriaugtų. Juk vaikiški rūbeliai lengvi, ypač vasarą ir pampersas jei ne pilnas tai 100 gr netrauks gal 

na va, aš ir sakau, kad nepasitikių tokiais skaičiavimais, svėrimais

Mano dukryte gime 3700 kg. ir 54 cm., o priaugo per pirma menesi beveik kilograma ir 3 cm.

QUOTE(Mega13 @ 2006 05 12, 15:59)
Mums 1 mėnuo, tad kai buvome poliklinikoje ir kai pasvėrė pasirodo priaugom tik 600 gramų, o ūgio 3 cm.Mažylė gimė normalaus svorio 3408 g, o ūgis 48 cm.Mamytės gal jums taip pasitaikė?Beje maitint pati neturiu galimybės, tad matimu Aptamil1 pieno mišiniu...
Padėkit kas galit!!!

mes gimėm 3850g. per pirmą mėnesį priaugom 650g ir 3 cm. Maitinu pati ir nematau čia jokios problemos, ne visi vaikučiai po kilą su viršum priauga kas mėnesį. Man gydytoja sakė, kad rba yra 500g
antrą mėnesį beveik kg priaugom, kiek per trečią dar nežinau, bet matau, kad vaikutis mūsų nebus iš tų burbulių dideliais žandukais

Mes pirma menesi priaugom lygiai 1 kg ir 3 cm
Mes per pirma (ir antra) menesi priaugom po 1,400kg
QUOTE(koneliux @ 2008 02 27, 14:44)
Mes gimem 3,6 kg. per menesi priaugom 2 kg. o i ugi soktelejom net 6 cm
, gyd. stebejosi, sake permaitintas vaikas, o maitinu tik MP. Per antra men priaugom tik 600 g. Manau svarbiausia yra, kad svoris per puse metu padvigubetu nuo gimimo svorio

Mes irgi 2 kg per pirmaji menesi priaugom (gimem 3,2; is ligonines grizom 3). Per antra menesi dar 1 kg priaugom, per trecia menesi - dar viena. Taip kad svori padvigubinom jau po antrojo menesio. Tikiuosi, tai nera labai blogai