Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

QUOTE(gintute.j @ 2008 02 22, 17:38)
9 men sveremes, tai dukriukas svere 6,560 kg. ugis - 72. kudute ta mano saulyte, nei manu kose nepadeda... blink.gif

O mes kilogramu sunkesnes-7.5kg. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arsua32 @ 2008 02 13, 09:50)
Metuku svereme 13 kg, o ugis buvo 82 smile.gif

ooo, tai dičkiai esat thumbup.gif , maniškė dabar pusantų 11 kg tik tik sveria doh.gif

QUOTE(Asveja @ 2008 02 15, 16:30)
Dar norėjau paklausti kai jūsų vaikiukus pasveria kiek gramų gydytoja atima (jei sveria su pėdkelnėm, bodžiuku ir pampersu, tik aišku neprikrautu biggrin.gif), nes mum visada 100 gr ir ne mažiau, o šiandien net 120, ar ne per daug schmoll.gif , ot gaila sulūžo mani mini svarstyklės, pasverčiau ax.gif

pas mus visad 300 g atima kažkodėl, tik vasarą atimdavo po 200g, man atrodo daugokai, todėl visad dar namie persisverdavau vaiką ir tą svorrį laikydavau tokiu koks yra iš tikro.
Atsakyti
mes 4 men ir sveriam 6,5 kg. o ugis 63 cm. man ji tokia kudute, i mama visa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2008 02 25, 17:03)
ooo, tai dičkiai esat  thumbup.gif , maniškė dabar pusantų 11 kg tik tik sveria  doh.gif
pas mus visad 300 g atima kažkodėl, tik vasarą atimdavo po 200g, man atrodo daugokai, todėl visad dar namie persisverdavau vaiką ir tą svorrį laikydavau tokiu koks yra iš tikro.

Oho blink.gif tiek atimant mano mažė išvis nieko nepriaugtų. Juk vaikiški rūbeliai lengvi, ypač vasarą ir pampersas jei ne pilnas tai 100 gr netrauks gal g.gif
Atsakyti
Mums 6 men ir dvi savaites sveriam 6.750g 4u.gif
Atsakyti
Mums metai, o mes sveriam 9 kg 700g. smile.gif Sesele sake, kad tiek sveria 5 men. vaikas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliuke @ 2008 02 26, 17:39)
Mums metai, o mes sveriam 9 kg 700g. smile.gif  Sesele sake, kad tiek sveria 5 men. vaikas  bigsmile.gif

Tokiai seselei reik galvą išsitrink man regis už tokius žodžius schmoll.gif 5 mėnesiu vaikas tiek sverdamas yra storas ir dažniausiai dėl to nejudrus unsure.gif
Atsakyti
na jau tikrai,keista sesele pasitaike blink.gif buna tokiu vaiku,bet jie tikrai ne rodiklis,kad ir kiti turi tiek sverti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu ir seselė blink.gif Mergaitės vienų metų sveria nuo 8-12 kg(internėte skaičiau), tai tavo Miliuke dukrytė per viduriuką thumbup.gif O, kad didelio svorio vaikučiai yra nejudrūs tai savo akim mačiau, kai vaikas būdamas 8 mėnesių neapsiverčia unsure.gif
Atsakyti
mums 3 menesiai - sveriam 6400 gr - ugis 63 cm tongue.gif
Atsakyti
Mum 4men sveriam tik 6kg bet uztat ugis 68cm.tai va rubeliai is ilgio tinka o apie ploti patylesiu doh.gif na gal pasunkes vaikinas biggrin.gif
Atsakyti
Mes esam 9 men o sveriam 10.800gr .o ugis 78cm, praktiskai kaip metinukas doh.gif
Atsakyti