QUOTE(Fanta @ 2007 01 15, 11:12)
Nebežinau, kur kreiptis

Nu jau pradeda užknisti. Prasidėjo viskas tada, kai kažkas pakeitė mano avatarą, tada bandžiau įsidėti kitą, bet jis dingsta po 2 valandų (nors parametrai tinka, ir šiaip leidžiamas įkelti, jokių kliūčių), tada pradėjo kažkas už mane rašinėti postus, tada dingo mano visos žinutės iš inbox'o (nors apačioj rodo, kad jūsų inbox'as užimtas 50 proc. - o tėra viena žinutė jame

), po to ištrinti visi mano favoritai. Tai kas čia darosi?

Mistika kažkokia.
Pirmiausiai pasikeiskite slaptažodį. O po to jau imkites savo profilio atstatymo darbų. Spėju, kad jūsų slaptažodis buvo labai lengvas ir jį atsitiktinai atspėjo kitas žmogus, kuris netyčia prisijungė jūsų vardu.
Papildyta:
Taip gali atsitikti dėl to, kad pvz:
1. Registruojasi naujas narys, ir pasirenka vardą tarkim Natali. Jam išmeta pranešimą, jog toks vardas jau užimtas. Jis bando tada ne registruotis, o prisijungti (pagalvoja, kad jau registravosi). Netyčia jis gali atspėti tavo slaptažodį, jeigu jis pavyzdžiui sutampa su tavo vardu, arba būna koks nors 1234
2. Taip pat jeigu pasirenkamas labai dažnas vardas, kaip Natali, jurgita (ir visos vardų variacijos), mamytė, uogytė ir t.t. ir pan.