Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo klaidos

QUOTE(Sniegutė @ 2006 11 22, 21:22)
Nu matyt čia tik pas mane sad.gif

Ne tik, čia visiems nariams taip, išskyrus moderatoriai ir adminai neturi to limito smile.gif
Atsakyti
hihihi.gif - o aš net ir nežinojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegutė @ 2006 11 21, 14:57)
Sveikos smile.gif

Nežinau ar čia pataikiau, bet gal būsiu išgirsta. Tas 30 sek draudimas, kad žinutės nepasikartotų. Jei parašai vieną žinutę, tai gali perskaityt didžiausią temą, ar nueit arbatos užsikaist, bet antros rašyt negali, nes būna nepraėjusios 30 sek..... Ar čia pas mane viena taip, ar yra ir daugiau, ir išvis, kodėl taip? Dažniausiai turiu prisijungt iš naujo, kad galėčiau kitą žinutę parašyt.

Čia taip daug kam, tik matyt mes nemokam paaiškint kas tai g.gif
Kažkodėl laikrodis rodo skirtingus laikus.
Atsidarau skyrių Dažniausiai užduodami klausimai
ir puslapio apačioje laikrodis rodo 11.16
nueinu į kurią nors temą o ten laikrodukas rodo 11.14
Gaunasi kad parašai žinutę tuo pirmu laiku, o po to jei ją redaguoji jau rodo antrą laiką lotuliukas.gif
Tipo redaguota anksčiau, nei pati žinutę parašyta thumbup.gif
Ir tada dvi minutes sėdi ir negali niekur rašyti, nes forumų klaida biggrin.gif laukit 30s

kurios virsta 2 minutėm.

Beje kai atsidarai atsakymo langą laikas irgi nesutampa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianela: 30 lapkričio 2006 - 11:43
QUOTE(Ambrozija @ 2006 11 27, 13:08)
Ne tik, čia visiems nariams taip, išskyrus moderatoriai ir adminai neturi to limito smile.gif

QUOTE(Dianela @ 2006 11 30, 12:19)
Čia taip daug kam, tik matyt mes nemokam paaiškint kas tai  g.gif

Nu gi ačiū už išaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
nežinau kur paklausti, tai gal čia įsiterpsiu..
kodėl kartais taip būna, ką pastebėjau, kad dažniausiai, kai parašai ilgas žinutes, arba kai ateina įspėjimas, kad per daug smailikų žinutėje, na ir kai spaudi atsakyti, ta žinutė tiesiog nepasirodo, o atsidaro psl su paskutine žinute,bet ne mano rašyta. jokie back ar refresh nepadeda. tai dabar dažniausiai pries spaudžiant atsakyti, jei tai ilga žinutė, nukopijuoju viską,kad nebūtų bereikalingas rašymas..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 03, 23:07)
nežinau kur paklausti, tai gal čia įsiterpsiu..
kodėl kartais taip būna, ką pastebėjau, kad dažniausiai, kai parašai ilgas žinutes, arba kai ateina įspėjimas, kad per daug smailikų žinutėje, na ir kai spaudi atsakyti, ta žinutė tiesiog nepasirodo, o atsidaro psl su paskutine žinute,bet ne mano rašyta. jokie back ar refresh nepadeda. tai dabar dažniausiai pries spaudžiant atsakyti, jei tai ilga žinutė, nukopijuoju viską,kad nebūtų bereikalingas rašymas..

Kai jau parašai žinutę ir spaudžiant atsakyti, tau išmeta lentelę, kad per daug smailikų, kiek atsimenu apačioj rodo visą tavo žinutę. Čia panašiai, kaip parašius žinutę būtum paspaudus "peržiūrėti žinutę". Na tiesiog pratrink keletą smailikų ir vėl bandyk spausti "atsakyti" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 01 04, 14:43)
Kai jau parašai žinutę ir spaudžiant atsakyti, tau išmeta lentelę, kad per daug smailikų, kiek atsimenu apačioj rodo visą tavo žinutę. Čia panašiai, kaip parašius žinutę būtum paspaudus "peržiūrėti žinutę". Na tiesiog pratrink keletą smailikų ir vėl bandyk spausti "atsakytirolleyes.gif

tai čia viskas aišku, taip ir darau, ištrinu beveik visu, ir kai lieka tik keli, vėl spaudžiu atsakyti, ir jau atrodytų, kad priėmė žinutę, bet ji tiesiog dingsta, nepasirodo temoje. parašau dar kartą, ir tada ji jau atsiranda, o ta senoji taip kažkur ir iškeliauja, taip nutiko ne vieną kartą, tai ir įdomu poasidarė kame čia problema ar dėl tų smailikų ar dėl žinutės ilgio....
Atsakyti
Nežinau, gal jau buvo apie tai kalbėta, bet aš neradau ax.gif
Problema ta, kad galiu perskaityti temoje dažniausiai tik pirmojo lapo žinutes, o toliau rodo, kad "FORUMO PRANEŠIMAS _ ATSIPRAŠOME ĮVYKO KLAIDA< USW>>>>. Ir dažniausiai pykdama, kad nesuprantu , kas darosi negaliu perskaityti temų iki pabaigos...
Nežinau, gal kas patars 4u.gif
Atsakyti
Nebežinau, kur kreiptis blink.gif Nu jau pradeda užknisti. Prasidėjo viskas tada, kai kažkas pakeitė mano avatarą, tada bandžiau įsidėti kitą, bet jis dingsta po 2 valandų (nors parametrai tinka, ir šiaip leidžiamas įkelti, jokių kliūčių), tada pradėjo kažkas už mane rašinėti postus, tada dingo mano visos žinutės iš inbox'o (nors apačioj rodo, kad jūsų inbox'as užimtas 50 proc. - o tėra viena žinutė jame blink.gif ), po to ištrinti visi mano favoritai. Tai kas čia darosi? g.gif blink.gif Mistika kažkokia.
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2007 01 15, 11:12)
Nebežinau, kur kreiptis blink.gif Nu jau pradeda užknisti. Prasidėjo viskas tada, kai kažkas pakeitė mano avatarą, tada bandžiau įsidėti kitą, bet jis dingsta po 2 valandų (nors parametrai tinka, ir šiaip leidžiamas įkelti, jokių kliūčių), tada pradėjo kažkas už mane rašinėti postus, tada dingo mano visos žinutės iš inbox'o (nors apačioj rodo, kad jūsų inbox'as užimtas 50 proc.  - o tėra viena žinutė jame blink.gif ), po to ištrinti visi mano favoritai. Tai kas čia darosi? g.gif  blink.gif Mistika kažkokia.

Pirmiausiai pasikeiskite slaptažodį. O po to jau imkites savo profilio atstatymo darbų. Spėju, kad jūsų slaptažodis buvo labai lengvas ir jį atsitiktinai atspėjo kitas žmogus, kuris netyčia prisijungė jūsų vardu.

Papildyta:
Taip gali atsitikti dėl to, kad pvz:

1. Registruojasi naujas narys, ir pasirenka vardą tarkim Natali. Jam išmeta pranešimą, jog toks vardas jau užimtas. Jis bando tada ne registruotis, o prisijungti (pagalvoja, kad jau registravosi). Netyčia jis gali atspėti tavo slaptažodį, jeigu jis pavyzdžiui sutampa su tavo vardu, arba būna koks nors 1234

2. Taip pat jeigu pasirenkamas labai dažnas vardas, kaip Natali, jurgita (ir visos vardų variacijos), mamytė, uogytė ir t.t. ir pan.
Atsakyti
Sveiki, į mano e-pašto dėžutę atėjo laiškelis, kuriame rašoma, kad aš lyg ir bandžiau pasikeisti slaptažodį ir dabar prašo patvirtinimui paspaust ant nuorodos. Bet realiai aš nebandžiau keisti to slaptažodžio blink.gif Kaip visa tai suprasti?
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2007 02 17, 23:39)
Sveiki, į mano e-pašto dėžutę atėjo laiškelis, kuriame rašoma, kad aš lyg ir bandžiau pasikeisti slaptažodį ir dabar prašo patvirtinimui paspaust ant nuorodos. Bet realiai aš nebandžiau keisti to slaptažodžio  blink.gif Kaip visa tai suprasti?

Matyt, kažkas norėjo prisijungti jūsų vardu ir prašė priminti slaptažodį. Jei pati to nedarėte, nekreipkit dėmesio wink.gif Mat ne visi prisimena savo nikus (jei dar lt raidžių yra), tai bando įvairiais nikais jungtis rolleyes.gif
Atsakyti