Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti programas? - 2

QUOTE(eglege @ 2008 03 12, 22:47)
gal zinote is kur gauti mathcad ir ms visio programeles,labai reikia.... bigsmile.gif

mathcad
O MS visio turėtų būti ms pakete
Atsakyti
sveikos smile.gif turiu problemele, noriu parsisiusti yvairiu filmu, bet neturiu tam tinkamos programos...gal kas galite padeti ar ja atsiusti...didelis aciukas is anksto aciuks.gif
Atsakyti
Sitoj temoj nelabai turbut bera padedanciu, bet pabandysiu....

Man reikia rujungti daug avi (iv dydziai, glaudinimas ir t.t.) i viena avi..Bet nezinau, su kokia programa galeciau tai padaryti.

bandziau Zealot All Video Joiner , bet man neisejo jos prisiregistruoti, raso, kad acui, perrestartuokite programa, bet niekas nepadeda...

gal ka pasiulysite, SUPERMAMOS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2008 03 21, 18:08)
Sitoj temoj nelabai turbut bera padedanciu, bet pabandysiu....

Man reikia rujungti daug avi (iv dydziai, glaudinimas ir t.t.) i viena avi..Bet nezinau, su kokia programa galeciau tai padaryti.

bandziau Zealot All Video Joiner , bet man neisejo jos prisiregistruoti, raso, kad acui, perrestartuokite programa, bet niekas nepadeda...

gal ka pasiulysite, SUPERMAMOS  smile.gif

Na va, jau kaip ir nereikia. Pasirodo, turiu movieMaker'i, tai labai sekmingai suklijavau viska.

Mano kuryba galite pasiziueti cia:

http://www.youtube.c...WonderfulWorld9
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2008 03 05, 22:37)

O kuo jos skiriasi? g.gif
Atsakyti
Sveikučiai visi ir visos .Noriu paklausti gal kas žinote kaip čia padarius, kad 2007 metų worde pajungti klaidų taisymą??? g.gif Jungiant kaip 2003 metų neveikia-gal kas nors esate apie tai girdėje? Busiu žiaurei dėkinga už pagalbą .....nu nesupraskite pažodžiui ...."žiaurei " tai nebus skausmingai mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 03 13, 01:14)
Yra man tokia bėda, kad nufilmuotus trumpus filmukus su fotoaparatu (olympus) galiu peržikūrėt tik per quick time player, per niekur kitur nerodo, bet jei noriu įdėt į youtube sakykim ir neleidžia.... gal yra kokia programa kuri konvertuotų ?

as naudoju winawi video converter mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2008 03 29, 19:49)
Sveikučiai visi ir visos .Noriu paklausti gal kas žinote kaip čia padarius, kad 2007 metų worde pajungti klaidų taisymą???  g.gif Jungiant kaip 2003 metų neveikia-gal kas nors esate apie tai girdėje? Busiu žiaurei dėkinga už pagalbą .....nu nesupraskite pažodžiui ...."žiaurei " tai nebus skausmingai  mirksiukas.gif  rolleyes.gif

pieskok temoj kompiuteriu problemos
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2007 11 19, 22:32)
Gal žinote iš kur galima parsisiųsti ulead photo express 6.0 , arba kokią senesnę versiją?

as turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute28 @ 2008 04 03, 11:54)

Siūlai po 5 mėn., gal jos jau gyvos nėra. Ir aplamai, žiūriu esi mėgėja bele ką rašinėti.
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2007 11 24, 20:49)
"Active Desktop Calendar v7.3.071115" 
http://rapidshare.co...C7.3.071115.rar
Пароль: wapbbs.com

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaty_te @ 2008 03 17, 20:03)
sveikos smile.gif  turiu problemele, noriu parsisiusti yvairiu filmu, bet neturiu tam tinkamos programos...gal kas galite padeti ar ja atsiusti...didelis aciukas is anksto aciuks.gif

nesuprantu ko klausi?is kur tu nori siusti?

Papildyta:
QUOTE(Palemonas @ 2008 04 03, 13:21)
Siūlai po 5 mėn., gal jos jau gyvos nėra. Ir aplamai, žiūriu esi mėgėja bele ką rašinėti.

taip ir galvojau kad uzkliusiu tau! doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganaitė V. @ 2008 04 03, 12:35)
SM yra demokratija- kiekvienas rašo tiek nesąmonių, kiek nori.

Atsakyti
QUOTE(pukute28 @ 2008 04 03, 14:09)
nesuprantu ko klausi?is kur tu nori siusti?

Papildyta:

taip ir galvojau kad uzkliusiu tau! doh.gif
Papildyta:

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kam klius,kam neklius,bet Palemonui vistiek užklius. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti