Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti programas? - 2

sveiki
gal patartumet koki kodeka atsisiust, kad man rodytu visus filmu formatus?.... pvz .avi nerodo sad.gif
mano naujas sviezias kompas, daug ko truksta..
Atsakyti
o kokia programa naudoji filmu perziurai?
Atsakyti
nezinau, siaip windows media player. Dar parsisiunciau parsisiunciau vLC kazkokia bet nerodo...
Atsakyti
o kokio formato filmai?
Atsakyti
Ieškau, iš kur galėčiau parsisiųsti žaidimą Mario, nes jį pamiršau anksčiau jį įsirašyti, kai buvo kitam kompe, o dabar jau to padaryti negaliu, nes iš ten buvo viskas ištrinta verysad.gif Gal ir šįkart padėsit? g.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

siaubas nezinau net kaip paaiskint sad.gif
turiu lapus anglu kalba ir reikia man juo ikelt i PC, ten nemazai lapu ,zinau kad yra tokia programa kuri gali skaityti nuskanuota teksta, t.y. jei ideciau lapa i skaneri, tai su ta programa galeciau teksta ikelti i pc ir redaguoti, tikiuosi mane supratote, tik va nezinau kaip ta programa vadinasi, man reitu tik pavadinimo, pati jau kaip nors atsisiusciau smile.gif
tikiuosi rasiu kas man padetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 12, 22:55)
Sveikos smile.gif

siaubas nezinau net kaip paaiskint sad.gif
turiu lapus anglu kalba ir reikia man juo ikelt i PC, ten nemazai lapu ,zinau kad yra tokia programa kuri gali skaityti nuskanuota teksta, t.y. jei ideciau lapa i skaneri, tai su ta programa galeciau teksta ikelti i pc ir redaguoti, tikiuosi mane supratote, tik va nezinau kaip ta programa vadinasi, man reitu tik pavadinimo, pati jau kaip nors atsisiusciau smile.gif
tikiuosi rasiu kas man padetu smile.gif

Programa vadinasi Abby FineReader mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 04 12, 23:16)
Programa vadinasi Abby FineReader mirksiukas.gif

didziulis aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal zinote is kur gat AutoRoute ar kokia nors programa, kuria galima butu keliones marsruta susiplanuot?
Parsisiust neduoda... Gal kas turi ir galetumet skaipu permest? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2008 04 14, 22:39)
Sveiki,

gal zinote is kur gat AutoRoute ar kokia nors programa, kuria galima butu keliones marsruta susiplanuot?
Parsisiust neduoda... Gal kas turi ir galetumet skaipu permest?  blush2.gif  4u.gif

Google Earth.
Atsakyti
Reikia pagalbos. Pamečiau spausdintuvo instaliavimi diskelį ir negaliu instaliuoti jo į naują kompą. Spausdintuvas hp psc1215 all in one
gal žinote iš kur parsisiųsti free tokią pačią programą? Ačiū
Atsakyti
Čia off topic, bet man labai reikia kokio nors internetinio adreso iš kur galėčiau parsisiųst dainas help.gif
Atsakyti