Įkraunama...
Įkraunama...

ar melžiate vyrus-draugus-meilužius

As uz tas, kurios moka ir melzia biggrin.gif Reikia suktis, o ka daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 11 04, 02:04)
g.gif  g.gif mersedesas ( c klase) visai nieko butu, o va kailinuku nenoriu- gyvuliuku gaila unsure.gif

nu gerai uzteks ir mersedeso irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(doma_ @ 2006 11 03, 22:43)
Laura_k a jau kailinių naxaliavu nori  lotuliukas.gif  hah.gif 

Melžimas - tai menas, kai kurios jau gimsta iš mūsų "menininkėmis", o kitos palaipsniui tampa. (gyenimas privercia  blush2.gif )
Manau, kad yra nemažai vyrų, kurie patys leidžiasi ir nori būti melžiami ( tympt tympt  biggrin.gif ), o mes moterys tą pajutę ir darom, kaip saknt ko nori tą ir gauna hihihi.gif
Laura_k pasitreniruok ant kokio užsieniečio, gal ir pavyks kailinukus "nukaut" biggrin.gif 

tik jau nesakyk kad tu nenoretum kailiniu naxaliavu hah.gif

nu va netraukia manes uzsienieciai nors tu ka lotuliukas.gif o gal as ju g.gif

ir isvis nemelzeja as schmoll.gif nu nemoku nors tu ka verysad.gif
Atsakyti
moket tai moku, ale merginos, negi esat tokios naivios ir manot, kad uz grazias akis gausit tuos mersus ar dar kitokias brangias dovanas, juk atidirbt reikes, mielosios, na bet gal jus del to ir nieko pries, tada kitas reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2006 11 04, 18:57)
nu gerai uzteks ir mersedeso  irnesakyk.gif
Papildyta:
tik jau nesakyk kad tu nenoretum kailiniu naxaliavu hah.gif

norėčiau dar ir kaip, nu bet kad negaliu, ženota jau doh.gif o
kaip tik šiuo metu yra ir ką "pamelžt" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 11 02, 16:39)
o man tai kazkaip savigarba neleidzia melzti pinigus, nu ***** paciai kazkaip reikia stengtis uzsidirbti, nes kas moka tas ir muzika uzsako... nenoreciau buti islaikytine ir priklausyti nuo kazkokio diedo

vadinasi nesi pasiekusi profesionalaus lygio.
Tikra profesionale privercia vyra pasijusti dekingu uz tai, kad jinai prieme jo dovana ir skyre jam savo demesio. Apie tokia situacija kaip " kas moka, tas ir muzika uzsake" tenais net kalbos negali buti.
Manau tai ir yra labai geras gebejimas, tik reta kuri yra ji gerai ivaldziusi.
Siaip jau man irgi sunku nuo kazko priklausyti. Geriausiai jauciuosi, kai sau patikusi daikta galiu isigyti pati, tik todel, kad jisai man patiko.

Ech, tas nelemtas fenimizmas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvute: 04 lapkričio 2006 - 21:57
QUOTE(doma_ @ 2006 11 03, 21:43)
Laura_k a jau kailinių naxaliavu nori  lotuliukas.gif  hah.gif 

Melžimas - tai menas, kai kurios jau gimsta iš mūsų "menininkėmis", o kitos palaipsniui tampa. (gyenimas privercia  blush2.gif )
Manau, kad yra nemažai vyrų, kurie patys leidžiasi ir nori būti melžiami ( tympt tympt  biggrin.gif ), o mes moterys tą pajutę ir darom, kaip saknt ko nori tą ir gauna hihihi.gif
Laura_k pasitreniruok ant kokio užsieniečio, gal ir pavyks kailinukus "nukaut" biggrin.gif 

Kur jūs tokių randate? Gal aš ir ne pirmos jaunystės, bet visai nieko prieš už gražias akis naują Mercedes Benz dovanų gauti, visai praverstų į darbą važinėti ax.gif blush2.gif
Nesu gi jau tokia baisi, kaip atrodau flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 11 04, 19:15)
moket tai moku, ale merginos, negi esat tokios naivios ir manot, kad uz grazias akis gausit tuos mersus ar dar kitokias brangias dovanas,  juk atidirbt reikes, mielosios, na bet gal jus del to ir nieko pries, tada kitas reikalas smile.gif

nu ir ka..cia veltui duodi ir spyga uostai,o ten uz mersa atidirbt-pamanyk tik irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 11 04, 22:58)
Kur jūs tokių randate? Gal aš ir ne pirmos jaunystės, bet visai nieko prieš už gražias akis naują Mercedes Benz dovanų gauti, visai praverstų į darbą važinėti  ax.gif  blush2.gif
Nesu gi jau tokia baisi, kaip atrodau flirt.gif

jei jau rasciau tai tikrai pasakyciau tongue.gif
ale pati nerandu.. nors senaja masina jau noreciau i mersedesa pakeist,dar Audi nieko visai, nu is bedos gali BMW'as but ar Chrysler'is rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_k: 05 lapkričio 2006 - 17:43
QUOTE(Nainai @ 2006 11 04, 20:15)
moket tai moku, ale merginos, negi esat tokios naivios ir manot, kad uz grazias akis gausit tuos mersus ar dar kitokias brangias dovanas,  juk atidirbt reikes, mielosios, na bet gal jus del to ir nieko pries, tada kitas reikalas smile.gif

Tai vat,kad ir aš taip galvoju drinks_cheers.gif
Nežinau koks vyras asilas turėtų būt,kad dovanotų mašiną ir dar jaustųsi pagerbtas,kad ji tą mašiną priėmė(nors už tai daugiau niekuo neatsilygino) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 11 05, 13:14)
nu ir ka..cia veltui duodi ir spyga uostai,o ten uz mersa atidirbt-pamanyk tik irnesakyk.gif  hihihi.gif

Nu, mergele, tu cia kazka nusvaigai apie davimus ir uostymus... tease.gif
Atsakyti
Vienas gerbejas vesdavosi mane i super prabangius juros gerybiu restoranus, vaisindavo tikru sampanu, siusdavo rozes i namus, o karta net sumokejo uz nakvyne prabangiam viesbutyje.... biggrin.gif
Prostitute ar zemo lygio nesijauciu, nes:
-as jo viso sito neprasiau;
-vaidindavau, kad noriu susimoketi uz save restoranuose (aciu dievui, jis nei karto nepasake: OK, mokek... lotuliukas.gif buciau likau be menesio pajamu doh.gif );
-nedaviau jam net buckio (vaidinau rimta panele, kuriai 'reikia laiko pazinti zmogu')

Zinoma, galu gale jis mane paliko, nes as taip ir neapsisprendziau del 'rimtu santykiu' lotuliukas.gif
Atsakyti
tema idomi.... bet paini... kas ka melzimu vadina rolleyes.gif

na yra ir man taip atsitike gyvenime. grazus, turtingas ir pasakiskas gyvenimas. is pradziu tikrai tik purciausiu nuo visu tu dovanu blink.gif (lietuvaiciu bruozas) , kazkaip atrode nupirkt nori... gal taip ir buvo? bet as svaigau nuo tokio gyvenimo. su laiku pripratau prie viso to schmoll.gif , bet supratau, kad man su tokiu zmogumi nepakeliui... BET supratusi to is karto nepasakiau, o gudriai g.gif dar pamelziau biggrin.gif
ir nieko blogo dabar tame nematau. vyrai gauna tai, ko patys siekia. tik reikia protngai ir apgalvotai tokiais atvejais elgtis. kaip viena forumiete minejo: cia menas. ne juokai. reikia sugebeti priversti vyra manyti, kad tai tu jam darai paslauga priiminedama jo davanas, o ne jis tau biggrin.gif

tad uz ta MENA drinks_cheers.gif
Atsakyti