Įkraunama...
Įkraunama...

ar melžiate vyrus-draugus-meilužius

Įdomi tema.
Niekada negalvojau, kad ''melžiu vyrus''. Nemoku nieko prašyti, nei vyrų, nei moterų...bet brangias dovanas esu gavusi ne kartą (gal būtent dėl to, kad jų neprašiau?..). Jeigu jas dovanoja žmogus, su kuriuo tu tuo metu palaikai santykius, nemanau kad tai yra ''melžimas'' ar pan. Ir prie ko čia ''atsilyginti, atidirbti'' ir panašiai? Aš nekalbu apie banalią prostituciją ar jaunikles su užsieniečiais.
Aš esu nuostabi moteris ir nusipelniau visko geriausio. Ir šalia nusipelniau geriausio vyro. Ir jeigu jis stengiasi atsidėkoti man kažkuo- dovanomis, dėmesiu, kogel gi ne?...
Beje, dovanos piniginė išraiška manęs visiškai nedomina. Venodai malonu gauti brangų papuošalą ar tiesiog gelių. Rimtai.

P. S. O kodėl tema yra prie ''ypročių ir ydų''? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_anarchija: 16 lapkričio 2006 - 11:55
QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 11 16, 12:51)

Aš esu nuostabi moteris ir nusipelniau visko geriausio. Ir šalia nusipelniau geriausio vyro. Ir jeigu jis stengiasi atsidėkoti man kažkuo- dovanomis, dėmesiu, kogel gi ne?...

kaip pavydziu tokio poziurio rolleyes.gif

o nezinojau kur tokia uzvest, gal reik prasyt kad perkeltu prie "mokslas ir darbas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2006 11 07, 15:21)
tai tada nesuprantu ko į tą viešbutį važiavot,jei net bučkio nedavei? g.gif

nes jis mane veziojo po sali, aprode graziausius miestus...ekskursija su privaciu gidu buvo, o ne 'romantiskas savaitgalis dviem' lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 11 16, 11:51)
Įdomi tema.
Niekada negalvojau, kad ''melžiu vyrus''. Nemoku nieko prašyti, nei vyrų, nei moterų...bet brangias dovanas esu gavusi ne kartą (gal būtent dėl to, kad jų neprašiau?..). Jeigu jas dovanoja žmogus, su kuriuo tu tuo metu palaikai santykius, nemanau kad tai yra ''melžimas'' ar pan. Ir prie ko čia ''atsilyginti, atidirbti'' ir panašiai? Aš nekalbu apie banalią prostituciją ar jaunikles su užsieniečiais.
Beje, dovanos piniginė išraiška manęs visiškai nedomina. Venodai malonu gauti brangų papuošalą ar tiesiog gelių. Rimtai.

na, nemanau kad tai "melžimas".
Manau, melžimas yra tada, kai sėdi jo piniginėje ir žarstaisi į kairę ir į dešinę. Mano giminaitė tokia -- tempiasi savo vaikiną į pačius brangiausius restoranus ir klubus, prašo nupirkti madingų drabužių, abonementą soliariumui, nusivežt į kelionę. Tas kaip ir nesipriešina, bet jau visi aplinkiniai pirštais bado, koks jis, atseit, mazgotė.

aš taip nemoku. ir šiaip, savo draugo niekad neprašau "nupirk" ar "duok pinigų". Nes iš tikro, materialiai ar finansiškai man iš jo nieko nereikia.
Atsakyti
Na, pasisakysiu ir aš, žiūrint pro vyriškąją prizmę.

Turėjau draugę. Pragyvenau su ja kelis metus kartu. Prieš tai draugavom 2 metus berods. Kai tik susimetėm, aš pradėjau ją išlaikyti, nes ji niekur nedirbo. Vedžiojausi pro prabangius restoranus (vien dėl to veždavau ją iš Panevėžio į Vilnių ar Rygą), pirkdavau ir kailinius, buvau nupirkęs automobilį (užrašiau ant savo vardo), na ne Mercedes`ą (man jie nepatinka), bet Audi. Mūsų bendras gyvenimas pasibaigė tuo, kad ji užsinorėjo vaikų (ne vedybų, bet vaikų - absurdas). Išsiskyrėm. Mašinos neatidaviau bebe.gif Prieš kelis mėnesius netyčia susitikom mieste, tie patys kailinukai, parankėj kitas vyriokas, ir ką tu jai... doh.gif lotuliukas.gif Ajaj, merginos Jūs merginos...
Atsakyti
smile.gif+2006 11 21, 21:05-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 21, 21:05)

Turėjau draugę. Pragyvenau su ja kelis metus kartu. Prieš tai draugavom 2 metus berods. Kai tik susimetėm, aš pradėjau ją išlaikyti, nes ji niekur nedirbo. Vedžiojausi pro prabangius restoranus (vien dėl to veždavau ją iš Panevėžio į Vilnių ar Rygą), pirkdavau ir kailinius, buvau nupirkęs automobilį (užrašiau ant savo vardo), na ne Mercedes`ą (man jie nepatinka), bet Audi. Mūsų bendras gyvenimas pasibaigė tuo, kad ji užsinorėjo vaikų (ne vedybų, bet vaikų - absurdas). Išsiskyrėm. Mašinos neatidaviau  bebe.gif Prieš kelis mėnesius netyčia susitikom mieste, tie patys kailinukai, parankėj kitas vyriokas, ir ką tu jai...  doh.gif  lotuliukas.gif Ajaj, merginos Jūs merginos...

man tiktu ir Audi rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2006 11 21, 23:58)
man tiktu ir Audi  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Manai? Ateik, garaže vis dar stovi lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 11 21, 22:05-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 21, 22:05)

Turėjau draugę. Pragyvenau su ja kelis metus kartu. Prieš tai draugavom 2 metus berods. Kai tik susimetėm, aš pradėjau ją išlaikyti, nes ji niekur nedirbo. Vedžiojausi pro prabangius restoranus (vien dėl to veždavau ją iš Panevėžio į Vilnių ar Rygą), pirkdavau ir kailinius, buvau nupirkęs automobilį (užrašiau ant savo vardo), na ne Mercedes`ą (man jie nepatinka), bet Audi. Mūsų bendras gyvenimas pasibaigė tuo, kad ji užsinorėjo vaikų (ne vedybų, bet vaikų - absurdas). Išsiskyrėm. Mašinos neatidaviau  bebe.gif Prieš kelis mėnesius netyčia susitikom mieste, tie patys kailinukai, parankėj kitas vyriokas, ir ką tu jai...  doh.gif  lotuliukas.gif Ajaj, merginos Jūs merginos...

tai kas cia jau tokio ajaj? g.gif kaip ir naturalu viskas.issiskyret nes nesutapo norai. ir normalu kad susirado kita.o siaip pats vedziojais,pats islaikei reiskia gerai abiem taip buvo.o jei mergina vaiku uzsimane vadinas gana rimtai i jusu santykius ziurejo.
Atsakyti
visiskai su B.Brigitte drinks_cheers.gif juk pats vedziojai,pats viska pirkai - tai ko cia dabar vyrkaut.nu ir kas cia tokio ,kad su tais paciais kailinukais?tai gal tu nori,kad ji tau butu atidavus tuos kailinius...jei jau taip tai reikejo paprasyt-'brangioji atiduok man tuos kailinukus,kur tau nupirkau".nu zodziu biggrin.gif be zodziu...
Atsakyti
smile.gif+2006 11 22, 17:20-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 22, 17:20)
Manai? Ateik, garaže vis dar stovi  lotuliukas.gif

laukiu adreso i a.z. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 11 22, 17:26)
tai kas cia jau tokio ajaj? g.gif kaip ir naturalu viskas.issiskyret nes nesutapo norai. ir normalu kad susirado kita.o siaip pats vedziojais,pats islaikei reiskia gerai abiem taip buvo.o jei mergina vaiku uzsimane vadinas gana rimtai i jusu santykius ziurejo.

Na vat tokio ajaj, kad tema apie melžimą, taigi aš savo pasisakymu norėjau pasakyti, kad nemanau, jog ji žiūrėjo rimtai (tai supratau tik prieš išsiskiriant), tiesiog gavo ko norėjo, galbūt jai atsibodau (ir ji tikrai žinojo, kad aš vaikų nenoriu) ir jai tai buvo lengviausias būdas atrasti išsiskyrimo priežastį (juo labiau, kai pilna spinta brangių drabužių, kailinukai, automobilis, papuošalai ir t.t.), o gal atsirado turtingesnis... Ėch... rolleyes.gif Beje, nereikia man viso to, ką jai supirkau, tiesiog tuos materialius dalykus paminėjau, nes norėjau parodyti šios istorijos pretekstą (bent jau aš manau kad jis toks buvo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vytautas :): 23 lapkričio 2006 - 00:14
smile.gif+2006 11 23, 00:16-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 23, 00:16)
Na vat tokio ajaj, kad tema apie melžimą, taigi aš savo pasisakymu norėjau pasakyti, kad nemanau, jog ji žiūrėjo rimtai (tai supratau tik prieš išsiskiriant), tiesiog gavo ko norėjo, galbūt jai atsibodau (ir ji tikrai žinojo, kad aš vaikų nenoriu) ir jai tai buvo lengviausias būdas atrasti išsiskyrimo priežastį (juo labiau, kai pilna spinta brangių drabužių, kailinukai, automobilis, papuošalai ir t.t.), o gal atsirado turtingesnis... Ėch...  rolleyes.gif Beje, nereikia man viso to, ką jai supirkau, tiesiog tuos materialius dalykus paminėjau, nes norėjau parodyti šios istorijos pretekstą (bent jau aš manau kad jis toks buvo).

va va, del to ir sakau, kad man is savo draugo nieko materialaus nereikia, juolab kailiniu ar automobiliu. schmoll.gif nes neduok dieve jei kada keliai issiskirs, tai paskui ims ir skaiciuos, kiek jis ant manes isleido. galu gale, pries tai turejau toki atveji, kai man buvo skiriantis pasakyta, kad as "surijau per daug laiko ir pinigu" (atseit keliones, restoranai, o jam atejo laikas isigyt nauja automobili). Tai taip net slykstu ant dusios pasidare. verysad.gif man visad atrode, ir dabar atrodo, kad mylimam zmogui nieko negaila. nu bet pasirodo, kazkam gaila. nu tai *bliamba* kam daryt kazka per panevalia jeigu paskui prisimeni tik bloguoju?
Atsakyti