Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvybės draudimas, indėliai ir pan.

Visada buvau gan priesiskos nuomones apie kaupiamaji draudima, nes skambinedavo is visokiu imoniu ir banku, tai taip igryse buvo kad baisu. Bet netycia susipazinau su vienu zmogum, jis papasakojo kas kaip, ta prasme kam tas draudimas, tai man patiko. pasirasiau sutarti, be to pradejau po truputi investuoti ir i akcijas smile.gif
Atsakyti
o ce apie kokias akcijas kalbi? gal investicini draudima kad sakai pradzioi apsidraudei po to investuot pradejei 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=zvaigzdulyte777,2008 12 09, 18:19]
na nezinau gal priklauso nuo pacio banko g.gif 4u.gif nes mums paciam banke pasake del to neverta vargti, reiks irodyti ar tikrai trauma buitine, po to ligonineje kiek siuliu siuta, po to is daktaro pries ir po kaip gyjama koks randas...
gal musu atvejis kitoks nei luzis ? g.gif 4u.gif
[

Kažko aš čia nesuprantu g.gif , kaip tai įrodyti ar tikrai trauma buitinė blink.gif ? Šiaip kiek teko skaitinėti jų taisykles, tai tokio finto kaip ir neprisimenu g.gif . Dėl ligoninės ...mano kukliu supratimu pažymų būtų reikėję tam, kad išsiaiškinti kokio sunkumo trauma( sunki, vidutinė, lengva). Manau kažkas tiesiog patingėjo padėti jums susitvarkyti šį reikalą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerijus29 @ 2009 02 11, 09:00)
o ce apie kokias akcijas kalbi? gal investicini draudima kad sakai pradzioi apsidraudei po to investuot pradejei 4u.gif  blush2.gif

Na gyvybes draudima tai turiu kaupiamaji. tiesiog tas vaikinukas is kurio ji isigijau gerai paaiskino taupymo ir investavimoesme, padejo susikurti plana, tai dabar ne tik pinigus i draudima dedu bet ir i akciju rinka, bei fondus. wink.gif
Atsakyti
saunu kai atsiranda tokiu zmoniu kurie paaiskina, ir kurie nebijo visa ta informacija isgirsti ir panaudoti thumbup.gif
Atsakyti
Na taip, as tuo irgi zaviuosi nes daznumoj buna labas, va as turiu ta ir ta, pirk nes labai cia fainai, o ar man reikia net neklausia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gretiene @ 2009 02 07, 23:27)
Mano nuomone, tai visi tie draudimai, pensiju kaupimai yra tikras S....  schmoll.gif  visu pirma, apie sveikatos - jei jums sulus kokios dalys, tai kompensuos tik gipsa (keli litai) ir nuo skausmo kokius pigius vaistus, ir tai dar bus moralinis suzlugdymas klausimais tokiais kaip ar girta buvai, kad susilauziai, ko ten ejai ar vaziavai ir tt. doh.gif
givybes taip pat, reikes kryziaus kelius praeit kol atgaus giminaiciai ka nors, plius ten su saskaitom zaidzia, tipo nedave velionis duomenu kur siust ir tt
pensiju kaupimas- tai jau visiskai viskas aisku, nuvertejimas ir tt
Tik reiketu susimastyt is ko tie draudimai gyvena, ar tik ne is apdraustuju? ir atsakant viskas pasidaro aisku. plius labai jau neaiskiai papasakoja apie rizikos mokesti... ir tie anketos klausimai pvz gyvybes, tai ten tikrai apsurdas, is kur tas paprastas zmogelis gali zinoti ar jam kada gyvenime buvo kokia nors alergija nuo ko nors ar ne, jei nera ligos istorijoje irasyta... o neteisingai atsakius, jei irodytu, kad buvo ar esi elergiskas tada ismokos nebus... yra begale tokiu pvz uztenka tik paziuret i teismu praktika, kiek joje bylu ivairiu su draudimais.
Zodziu, jei neturit kur det pinigu, duokit juos draudimui!

nesutinku su tavim schmoll.gif kazkas prastai informavo, arba turejai nekokios patirties su kuriuo nors draudimu g.gif o ismokos uz koki tai luzi ar bele ka kita tai priklauso nuo pasirinktos draudimo sumos. Aisku kad bus skirtumas jei traumom pasirinksi 10000 ir 50000, iskart ismoka skirsis mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat esu pries Lietuvos draudimus, nes kiek paskaitai spauda, ar susidurusiu zmoniu paklausai, tai susidaro ispudis, kad draudiminiam ivykiui ivykus draudimo kompanija paleidzia visa teisininku komanda, kad tik rastu budu nemoketi ismokos. Tai taip iseina, kad arba pasvesi brangu savo laika ir energija su tais teisininkais kovoti, arba gal geriau pasirinkti kita investavimo buda, kur dar ir palukanas didesnes gali pasidaryti
Atsakyti
kaupiamuoju tuo investiciniu draudimu tai tikrai nesidrausciau siuo tokiu neaiskiu periodu g.gif bet vaikus esu apdraudusi nuo traumu ,nes juk vakas nezinai kur kokia trauma pasigaus doh.gif bet tik ne PZU o apsidraudziau ergo thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, o as jokiai draudiminei imonei nepriklausau. siaip sudomino mane atsiustos ataskaitos uz draudima labai jau daug minusu ten doh.gif tai likau nesuprasta
esme ta kad moku savo sunui, kuriam dabar 10 metu, vaiko investicini draudima i kuri itarukiau ir save ir vyra ale nelaimingu atsitikimu ir mirties suma 120lt
maziui vaiko investicinis draudimas suma 100lt
dar apdraudziau tokiu pat draudimu sesers dukra ji gyvena Anglijoje tai negaliu dovanu pirkti tai draudimui moku 60lt
save apsidraudziau pensija 3 suma 150lt
ir kai gavau atsakaitas tai ten net nera tu sumu ka per metus as inesiau tai kaip cia dabar man suprasti/ ar tik nereiktu eiti sumas mazinti nes susidaro tikrai nemazai. jauciu deciau i koine tai nors atgauciau idetus pinigus?
gal galite man paaiskinti neismanancia kip cia su tais prarastais pinigais
apsidraudus swdbank
na kaip pvz dickio draudimas
investicine verte atasaitos laikotrpio pradzia 200lt
sumoketa per atsakitini laikotarpi 1440lt
isskaiciuoti mokesciai 640lt doh.gif cia tipo mano mokestis bankui kad as pas ji draudziusi g.gif
investicinis pelnas/nuostolis -360lt doh.gif
investicine verte atask. laik. paba 620lt
isperkamoji suma 590lt
tai kai cia suprasti ineiau 1440 o liko 590 doh.gif na paaiskinkit man durnai gal ka netaip suprantu.
p.s. jokiu konsultaciju susitikti asmeniskai tikrai nenoriu ta galiu padaryti nuejus i banka pas savo draudeja. man labai idomus SM atsakymai
Atsakyti
viktorija is to ka perskaiciau supratau kad jus sudaret tris ar keturis atskirus draudimus, cia ir buvo pagrindine jusu klaida, nes kituose draudimuose ant vieno poliuso galima apdrausti iki 10 asmemu. Jums viskas nuejo i minusa todel kad nuo kiekvieno atskiro draudimo yra skaiciuojamas rizikos mokestis ir puse jusu inestos sumos atitenka draudikui, o likusia jie investuja i akcijas, okadangi siuo metu akcijos ziauriai krito, tai ir nuplauke jusu pinigeliai. geriausia dabar butu keisti investavimo krypti is akciju i obligacijas, jei aisku, jusu draudime yra tokia galimybe. prarastu pinigeliu nesusigrazinsit, bet obligacijois maziau sviruoja ir mazesne tikimybe prarast ir likusius pinigus. Nutraukti draudimo tikrai neapsimoka, juk krize ilgai nesites ir galbut dalis pinigu sugrys. Odar jeigu nutrauksit draudima nepraejus 10m, ir esate pasinaudojus mokesciu lengvata, jums reiks sugrazinti mokesciu inspekcijai jums atgrazintus pinigus.
Atsakyti
aciu uz atsakyma smile.gif taip as pati pirma draudima sudariau vyresniajam sunui i kuri itraukiau save ir vyra, po to gime mazylis ir tuomet sudariau dar jam ir kaip dovana padariau draudima sesers dukrai na ir mano pensijos draudimas. o tai del akciju keist i obligacijas reiks pasidometi, aciu uz info. gal dar galima pasidometi ar galima sudeti vaiku draudimus i viena kruva g.gif ta prasme perkelti 3 draudimus i viena ir padaryti ale 3in1 g.gif
Atsakyti