tai jei as dar papildomai apsidrausiu kitame draudime kur bus itrauktos ir smulkios traumos tai kaip pvz suluzta ranka tai pinigus gausiu is visu draudimu kur esu apsidraudusi ar tik is vieno ? man gal aktualiau del smulkiu suzalojimu, nes dickis zaidzia futbola, tai maza ka kas gali atsitikti
tfu tfu tfu aisku

QUOTE(Mong @ 2009 03 01, 20:28)
Daug galvojau apie tai, bet pasirinkau varianta-pasidet namie vokelyje, ypac tokiu metu.
vokelis negarantuoja ismoku nelaimingu atsitikimu metu

QUOTE(lauri04 @ 2009 03 01, 23:18)
pritariu, tuo labiau kad dabar sudaryti sutarti yra pats palankiausias metas, kadangi akcijos yra labai pigios ir draudimo kompanijos jas perka uz kapeikas, o pasibaigus krizei tu akciju kaina prades kilti tuo paciu augs ir jusu pinigai. Tik reik pakenteti kelis metelius. 

pritariu

Investiciniam tai investavimo rizika prisiema kaip ir pats klientas, pasirinkdamas investavimo krypti, kiek man zinoma tai galima procentais pasirinkti i kuriuos fondus investuoti, rizikingus ar konservatyvius (kazkas tokio
). Man zinomi tik tokie pavadinimai fondu tai MEAG ir TRIGON, seip je zmogus gerai susipazines su investavimu tai jam turetu but zinomi sitie pavadinimai 
Draudimo kompanijos turi labai stipria investavimo apsauga, yra bent keletas virsesniu organizaciju (pvs depozitoriumas) kurios kontroliuoja investuojamu pinigu srauta, ir jei daromas per daug rizikingas investavimas tai iskart yra imamasi priemoniu, tai ir rizikos diversifikavimas manau galioja kiekvienam investavime
jei ka ne taip sakau, pataisykit
o cia lauri04 kuriam draudimui atstovauji?

Draudimo kompanijos turi labai stipria investavimo apsauga, yra bent keletas virsesniu organizaciju (pvs depozitoriumas) kurios kontroliuoja investuojamu pinigu srauta, ir jei daromas per daug rizikingas investavimas tai iskart yra imamasi priemoniu, tai ir rizikos diversifikavimas manau galioja kiekvienam investavime

QUOTE(Viktorijag @ 2009 03 02, 18:10)
tai jei as dar papildomai apsidrausiu kitame draudime kur bus itrauktos ir smulkios traumos tai kaip pvz suluzta ranka tai pinigus gausiu is visu draudimu kur esu apsidraudusi ar tik is vieno ? man gal aktualiau del smulkiu suzalojimu, nes dickis zaidzia futbola, tai maza ka kas gali atsitikti
tfu tfu tfu aisku

tai, atsitikus nelaimiai ismokas gausit is visu
Papildyta:
QUOTE(saulute32 @ 2009 03 02, 21:36)
vokelis negarantuoja ismoku nelaimingu atsitikimu metu
pritariu
o tu kartais ne draudime dirbi? 

pritariu

taip, dirbu Seesam'e
QUOTE(Nerijus29 @ 2009 03 02, 22:30)
Investiciniam tai investavimo rizika prisiema kaip ir pats klientas, pasirinkdamas investavimo krypti, kiek man zinoma tai galima procentais pasirinkti i kuriuos fondus investuoti, rizikingus ar konservatyvius (kazkas tokio
). Man zinomi tik tokie pavadinimai fondu tai MEAG ir TRIGON, seip je zmogus gerai susipazines su investavimu tai jam turetu but zinomi sitie pavadinimai 

MEAG labai jauna kompanija ikurta 1999 m. Nepilnai 10 metu veiklos... nezinau, tai yra daug ar mazai?

O del Trigon tai kuria turi omenyje? Trigon capital ikurta 1994 kaip Hansa Investment ir pervadinta i Trigon Capital 1999 m. ar UAB "Trigon Capital"? Nes situ dvieju juridiniu asmenu finansine atsakomybe stipriai stipriai skirias

Kad depozitoriumas kontroliuotu investuojamu pinigu srauta dar negirdejau

Tada klausimas. Jei teigiate, kad už tą pačią traumą iš skirtingų draudimų bus mokamos išmokos, tai kokiems galams pildant draudimo išmokos prašymą yra klausimas ar kitos draudimo bendrovės nekompensavo šios žalos?

O del Trigon tai kuria turi omenyje? Trigon capital ikurta 1994 kaip Hansa Investment ir pervadinta i Trigon Capital 1999 m. ar UAB "Trigon Capital"? Nes situ dvieju juridiniu asmenu finansine atsakomybe stipriai stipriai skirias

Kazka radau su tokiais pavadinimais: ''AS Trigon Funds" ir "AS Trigon Capital" , gal atsakiau iklausima

QUOTE(arana81 @ 2009 03 03, 23:49)
Na pas mus yra UAB "Trigon Capital", tai idomu pasidare koks jos istatinis kapitalas ir rysiai su Trigon Capital 

As tai su tuo investiciniu labai mazai susidures, tik pagrindus zinau kad toksai yra

QUOTE(Nerijus29 @ 2009 03 04, 17:01)
As tai su tuo investiciniu labai mazai susidures, tik pagrindus zinau kad toksai yra 

Cia ne investicinis, cia fondai