Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su Windows - 2

Cia man tik sitame forume, uzeinu per Opera
Labai atiprasau uz klaidas, cia per skubejima, nepatikrinau doh.gif
Pvz. Sipseneliu krastai nelygus, dar kai uzvedu pele ant nuoroda, pradeda keistis, kaip "plaukia", ne visos raides vienodos pvz. zodis- "Supaprastintas" gerai parasyta, "rezimas" jau kreivai, raides pailgos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2007 02 21, 12:27)
Cia man tik sitame forume, uzeinu per Opera
Labai atiprasau uz klaidas, cia per skubejima, nepatikrinau doh.gif
Pvz. Sipseneliu krastai nelygus, dar kai uzvedu pele ant nuoroda, pradeda keistis, kaip "plaukia", ne visos raides vienodos pvz.  zodis- "Supaprastintas" gerai parasyta, "rezimas" jau kreivai, raides pailgos blink.gif

Čia labiau į virusą panašu g.gif
Atsakyti
ooo, ir ka daryti? verysad.gif Help!
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2007 02 21, 14:14)
ooo, ir ka daryti? verysad.gif  Help!

Kažkaip aš neįsivaizduoju pačio vaizdo. Gal galite pateikti screenshot`ą?
Atsakyti
smile.gif+2007 02 21, 13:20-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 02 21, 13:20)
Kažkaip aš neįsivaizduoju pačio vaizdo. Gal galite pateikti screenshot`ą?

as blondine blush2.gif . Ka tai reiskia screenshot`?
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2007 02 21, 14:30)
as blondine blush2.gif . Ka tai reiskia screenshot`?

mirksiukas.gif Kompiuterio ekrano vaizdas, nukopijuotas tam tikru laiko momentu. zinau, kad nelabai aisku... atsiprasau smile.gif
Atsakyti
Nu va ne gana, kad lietuviskom raidem neraso mano PC, tai va siandien iskilo tokia problema su Windows Media Player blink.gif Ismeta lentele kur praso Validate Windows Player. Yra du pasirinkimai Cancel arba Validate. Zinoma paspaudus Cancel uzdaro lentele, o jei paspaudi Validate sako, kad mano Windows ne genuine. Neatidaro man daugeliu failu dabar cry.gif Gal zino kaip iveikt sia problema???
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2007 03 04, 00:08)
Nu va  ne gana, kad lietuviskom raidem neraso mano PC, tai va siandien iskilo tokia problema su Windows Media Player  blink.gif Ismeta lentele kur praso Validate Windows Player. Yra du pasirinkimai Cancel arba Validate. Zinoma paspaudus Cancel uzdaro lentele, o jei paspaudi Validate sako, kad mano Windows ne genuine. Neatidaro man daugeliu failu dabar cry.gif Gal zino kaip iveikt sia problema???

Įsigykite legalius Windows.
Atsakyti
smile.gif+2007 03 04, 13:09-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 04, 13:09)
Įsigykite legalius Windows.

Kiekviena problema turi savo sprendimą. Čia vienas iš galimu sprendimo būdų. Kiekvienas renkasi tai, kas jam labiau priimtina.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 12 15, 15:22)
aš apie dulkių prasiurbimą norėčiau paklaust... su kuo tu jas siurbi?? elementariu siurbliu ar spec yra koks?  blush2.gif

musu kompas kazkaip labai greit dulkiu prisigaudo,tai siurbiam kas kokius 3 men.gal del to kad ant grindu stovi? g.gif bet siurbiam taip is tolo,su svelniu sepeteliu (kur pudruot nosyte skirta biggrin.gif )braukiu ir is tolo sukeltas dulkes susiurbiu,kitaip baisu,kad neitrauktu okios mikroschemos lotuliukas.gif
Atsakyti
Problema isspresta bigsmile.gif Dekoju padejusiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2007 03 04, 15:32)
Problema isspresta  bigsmile.gif  Dekoju padejusiems 4u.gif

Įsigijote Windows?
Atsakyti