Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su Windows - 2

QUOTE(Baronė @ 2006 12 19, 02:06)
Ar detalių atliekamų neliko  g.gif  hihihi.gif  ph34r.gif

Liko lotuliukas.gif O kokiu tau reik g.gif

Papildyta:
QUOTE(grange @ 2006 12 19, 11:38)
na aš jau išrinkinėjimu tai neužsiimsiu, nes paskaiu galiu nebesudėt visko atgal  blush2.gif

Na ir as neisdrysau blush2.gif Paziurejau i vidu kiek pasiekiau tiek pravaliau sausu skudureliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 12 18, 21:47)
kodėl keliant nuotrauką būna įspėjimas įvesti antraštę ar nuorodą, o lentelė, kur ją įvesti, neiššoka? verysad.gif

Susitvarkyk naršyklėje nustatymus, kad leistų Supermamos forume atsidaryti atskiriems langams wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 12 18, 22:47)
kodėl keliant nuotrauką būna įspėjimas įvesti antraštę ar nuorodą, o lentelė, kur ją įvesti, neiššoka? verysad.gif

QUOTE(Ambrozija @ 2006 12 20, 12:12)
Susitvarkyk naršyklėje nustatymus, kad leistų Supermamos forume  atsidaryti atskiriems langams wink.gif

Sveiki,pas mane ta pati problema atsirado prieš kelias dienas... doh.gif
Ambrozija,gal galėtum smulkiau paaiškinti kaip tuos nustatymus susitvarkyti,kur jų ieškoti blush2.gif ...būsiu be galo dėkinga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramzis69: 20 gruodžio 2006 - 14:29
o man jau kelinta diena neina ideti nuortaukos.. vis raso kad :eror! privalote ivesti nuoroda, bet kur man ja ivesti jei neleidzia, please, padekit, juk norisi ideti foto, bet negaliu cray.gif
Atsakyti
Mergaitės,jau radau išeitį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kai iššoka tas langas eror,spauskit ok,tada dar naršyklės apačioje iššoka juostelė su mėlynu klaustuku,paspauskite jį,o paskui tą pirmą lentelę...ir viskas galite spausti IMG mygtuką drinks_cheers.gif ...tikiuosi suprasit...arba rašykit į AŽ 4u.gif
Atsakyti
man taip buvo, kai pasidariau naują explorer, bet reikia internet options nusistatyti, kad leistų scriptus naduoti, ir viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 12 21, 00:07)
man taip buvo, kai pasidariau naują explorer, bet reikia internet options nusistatyti, kad leistų scriptus naduoti, ir viskas ok  4u.gif

Gal gali smulkiau paaiškinti kur ir kaip tai padaryti blush2.gif
Atsakyti
nezinau kas atsitiko visada verte ir rode dabar nerodo gif formato paveiksleliu, kiekviena karta norint juos paziureti reikia eiti kur pasirinkti programas, tada spausti windows picture and fax viewer arba ant paveikslelio paspaudus desiniu peles klavisu prewiev...tik taip rodo..o kaip padaryti kad rodytu gif paveiksleli automatiskai
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2007 02 04, 22:55)
nezinau kas atsitiko visada verte ir rode dabar nerodo gif formato paveiksleliu, kiekviena karta norint juos paziureti reikia eiti kur pasirinkti programas, tada spausti windows picture and fax viewer arba ant paveikslelio paspaudus desiniu peles klavisu prewiev...tik taip rodo..o kaip padaryti kad rodytu gif paveiksleli automatiskai

Spaudžiam dešinį pelės mygtuką ant gif paveiksliuko ikonos, tada Open With.../Choose Program/ išsirenkame Windows picture ant fax viewer, uždedame apačioje varną ir spaudžiame Ok.
Atsakyti
smile.gif+2007 02 05, 18:46-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 02 05, 18:46)
Spaudžiam dešinį pelės mygtuką ant gif paveiksliuko ikonos, tada Open With.../Choose Program/ išsirenkame Windows picture ant fax viewer, uždedame apačioje varną ir spaudžiame Ok.

Taip ir darau kiekviena karta noredama paziureti ta paveiksliuka, o automatiskai nepasidaro..seniau is karto paspaudus rodydavo, nezinau kas issireguliavo
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2007 02 05, 20:02)
Taip ir darau kiekviena karta noredama paziureti ta paveiksliuka, o automatiskai nepasidaro..seniau is karto paspaudus rodydavo, nezinau kas issireguliavo

Ne. Perskaitykite dar kartą ir padarykite taip, kaip aš rašiau.
Atsakyti
aciu uz pagalba taip kaip liepete, Vytautai as visada ir darydavau ir budavo gerai, is karto pasikeisdavo ikonele, o si karta ne, reikia pastoviai norint paziureti spausti desini klavisa ..ir t. toliau, gal kokia programa issitryne, istryniau quick player ir art master, jei jos turejo itakos, tai tada nerodys
Atsakyti