Įkraunama...
Įkraunama...

Ozonoterapija

QUOTE(liepagn @ 2008 09 30, 21:03)
sveikos merginos,pries savaite as susileidau paskutine doze (10taja) azono.susilasinau ju 10.siaip del savo siokiu tokiu problemyciu norejau isbandyti.cia del galvos skausmo...tfu tfu tfu  jos man nebeskauda,tikrai nzn kuriam cia laikui.daktare sake kad azonas kune gyvuos 1meta.kaina vienos laselines 140lt.brangu labai

o kur tu darei g.gif ,kodel man paake 40 lt, blink.gif
Atsakyti
o kursioj vietoj cia kaina 40 lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etaila @ 2008 10 01, 14:34)
o kursioj vietoj cia kaina 40 lt?  g.gif

as susileidau privacioje med.istaigoje"mirameda" kaune.tikrai ne 40 lt.o 140lt.net neisivaizduoju kur galima susilasinti uz 40 litu.kiek girdejau azonas labai brangus.cia turbut pajuokavo kad 40lt.
o toje klinikoje uzsiregistruoji pas dakt..pasikonsultuoji isdestai savo problemytes ir dakt paskiria kiek reikia laseliniu,ar uzteks 8 ar reiks ju 10.
o procedura yra taip.is venos istraukia stikline kraujo,paozonuoja ir vel sulasina atgal.ir dar duoda atsigerti stikline ozonuoto vandens.ir viskas daugiau kaip ir nieko nedaro.
Atsakyti
QUOTE(liepagn @ 2008 10 01, 15:34)
as susileidau privacioje med.istaigoje"mirameda" kaune.tikrai ne 40 lt.o 140lt.net neisivaizduoju kur galima susilasinti uz 40 litu.kiek girdejau azonas labai brangus.cia turbut pajuokavo kad 40lt.
o toje klinikoje uzsiregistruoji pas dakt..pasikonsultuoji isdestai savo problemytes ir dakt paskiria kiek reikia laseliniu,ar uzteks 8 ar reiks ju 10.
o procedura yra taip.is venos istraukia stikline kraujo,paozonuoja ir vel sulasina atgal.ir dar duoda atsigerti stikline ozonuoto vandens.ir viskas daugiau kaip ir nieko nedaro.

Tai ir as Miramedoj tik Vilniuje,o gal as kartais zodi simtas neizgirdau blink.gif
Atsakyti
as dabar pradejau ta ozono terapija klinikoje Neozon. ciobiksiu g., seskineje. Dariausi dar tik viena procedura, reikia 10. tai po visko galesiu atsliepimus parasyti
is pradziu lasino laseline su ozonu tuo pat metu sedejau su tokiomis ausinemis kur pute ozona i ausis (be slegio), tada paemem is venos siek tike kraujo ir sumaise su ozono suleido i raumenis.
Atsakyti
Kazkaip apmirusi tema,nejau niekas neturi atsiliepimu? Kazin kokios siuo metu kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2009 07 29, 12:17)
Kazkaip apmirusi tema,nejau niekas neturi atsiliepimu? Kazin kokios siuo metu kainos? g.gif

120lt uz karta, dar 60lt uz konsultacija pries gydantis. Kaip tik darausi miramedoje sia procedura, tai esu kurse. Sake 8 kartus moki, 9 nemokamai. Pakol kas 4 kartus buvau, dar nieko nejauciu, nors as tik isbandau, netikiu, kad galetu man padeti, pernelyg problematiska pas mane liga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vidolis: 13 rugpjūčio 2009 - 10:15
Ozonoterapija labai padeda nuo migrenos - isbandyta thumbup.gif nueikite www.mirameda.lt
Atsakyti
Aš pradėjau nuo vakar ozono terapiją, taigi jei kam bus įdomu parašysiu savo atsiliepimus
Atsakyti
Mano viena pažįstama darėsi šitą čiūdą, tai sakė po pirmo karto bloga pasidarė, tai atsisakė. Nežinau, kokios jos problemos buvo, tiesiog įspudį papasakojo. Gal ne visiems ir tinka ši procedūra.
Atsakyti
Man tai viskas gerai po pirmo karto
Atsakyti
as irigi daruasi siuo metu, bet nesuprantu kodel neoozone- 86- o mirameda ir medozonas 120:))))))
Atsakyti