Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Turejau panasia problemyte, kai planavom, kad musu vestuves bus LT. Taciau,is patirties galiu pasakyti, kad Perkuno namuose jie siulo spec. kainas vestuvems.
Kaip vienas is variantu gali buti Danielos viesbutis-restoranas.Kainos-susitarimo reikalas. Jei vestuves butu Kunigaiksciu meneje, salia, Pilies g. yra ekon.klases viesbutukas "Apple", jei uzsakysi kambarius is anksto, gausi neblogas spec. kainas.
kaip del "Kauno" restorano? Beje, kazkada buvo populiaru svesti vestuves "Sandijoje".
Pries penkerius metus buvau vestuvese "Europos" restorane, Gruodzio gatv., salia "Kruminoje" gali isnuomoti visa apartmenta savo sveciams nakvoti, bus apie 170 Lt. Yra neblogas vidinis kiemelis.
Tai, tiek. Po kol kas daugiau variantu nesugalvojau.. biggrin.gif






'
Atsakyti
na man tai medziotoju uzeiga nesamone, buvom mes ten apziuret, ir jei veikejas nori iskilmingumo tai as jo ten nematau
As tai rinkciaus Europa, sfinksa arba perkuno namus, na dar babilonas gali but
Papildyta @ [mergetime]1083997951[/mergetime]
Tiesa, pamirsau, jeigu veikejui nebutinas isejimas i lauka, ko pvz as labai norejau, tai as rekomenduociau senamiesty esanti naujai atsidariusi restorana 'senieji rusiai'
man tai ten thumbup.gif
aplinka tikrai iskilminga, uzdarys jus tokiom grotinem durim, kaip rumuos nuo restorano kitos dalies thumbup.gif
Atsakyti
"Takiojoj Neryje" restoranas auksto lygio, maistas tikrai ypatingas.Ten rengiami ypac prabangus banketai,daug vietos,tai pat kamabariai nera labai brangus,yra luxas su sauna.
Atsakyti
Kaune tai Sfinksas,Perkuno namai,Hermis,bet seip tai Perkuno namuose fainiausia,tik aisku kainos nemazos
Atsakyti
Mes tai Sfinkse darom ir as labai patenkinta clap.gif
Atsakyti
kiek teko dalyvauti tai teigiamausiai galiu pasakyti apie Perkuno namus, bet cia jau jums patiems reikia rinktis smile.gif
Atsakyti
o kaip del 'Jachtklubo'? jei reiks pernakvot tavo giminaiciams, tai ten kaip tik puiki vieta- viesbutis, kavine, grazi aplinka..
Atsakyti
man tai jachtklubas nieko gero rolleyes.gif Buvom, tada jau geriau sandija, bent privatumo daugiau
Atsakyti
Tingejau viska skaityti ir nezinau, arjau kas nors siule. Gal tiktu "Svarstykles"?
Atsakyti
mes irgi ieskom vietos kur svesti salia Kauno. vakar apvaziavom kelias vietas. is to zurnaliuko kur duoda rotusej pagrinde. tai buvom domeikavoj pora vietu. i viena net nejom - obelu g. 6. nuosavas namas, ir ten ji visa nuomuoja. bet atrodo tai nelabai, ir vieta - tarp kitu namu.

kitas variantas domeikavoj baras lugtais "Kryzkele". tai ten irgi visa ta nama isnomuoja. virsuj sale su kondicionierium stalui, ir kambariukas saldziam stalui salia, o apacioj dar viena patalpa sokiams. aplinka irgi puse velnuo sutvarkyta, tik prie to pagrindinio kelio ten. kainavo ten 35 litai zmogui maistas (kazkaip mazai). gerimai savo, bet dar alus ju. po 3 litus ten kazkaip. siaip noretusi kazko geriau uz sita.

kitam buvom "Aitvare" prie molo. tai ten yra atskirai aptverta teritorija tokia giliau iejus. didele sale, vidinis kiemelis su baseinu, ir kita nedidele salyte alui. kaina ten 50-60Lt zmogui. cia maistas+po bonka ant dvieju zmoniu.siaip vietos gal ir daug, bet jau i lauka neiseisi, nes ten baras salia ir po to namai daugiabuciai.
dar buvom prie karmelavos "senam bebre" bet ten tik sale tokia viena kampe baro. jokio privatumo.

tai va tokie musu paiesku rezultatai vakar . kelios vietos, kur pagal skelbima atrode kazkiek geresnes buvo uzimtos sad.gif siandien varom paziuret dar vienos kazkokios sodybos prie karmelavos.

jei kas ka galit pasiulyt prasom. zmoniu bus apie 60 su visais vaikais...

iki
Atsakyti
mes sventem lampedziuose, 3 aukstu name. apacioj sale sokiams, alaus baras, virsuj pats stalas, dar atskirai saldus stalas. apacioj gal dar ir pirtele buvo g.gif . siap grazu, tvarkinga, geles zydi smile.gif maistas skanus. mokejom gal 50 lt zmogui., bet jie zadejo kainas kelt, tai nezinau, kaip dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE (casa @ 2004 05 13, 09:30)
mes sventem lampedziuose, 3 aukstu name. apacioj sale sokiams, alaus baras, virsuj pats stalas, dar atskirai saldus stalas. apacioj gal dar ir pirtele buvo g.gif . siap grazu, tvarkinga, geles zydi smile.gif maistas skanus. mokejom gal 50 lt zmogui., bet jie zadejo kainas kelt, tai nezinau, kaip dabar g.gif

o gal is karto telefona galima?

dekui.
Atsakyti