QUOTE(stlauryna @ 2006 11 14, 18:36)
Siaip priezasciu yra ir daugiau: akys, spaudimas, siauras dubuo ir kt. Bet tos kurios gali patarciau gimdyti. Na nebent as kai susiduriau su abiem variantais siulau naturalu
as visa nestuma turejau dideli spaudima, bet kuo puikiausiai pagimdziau pati

ir po gimdymo man jis susitvarke

buna, kad pakyla dar..bet cia turbut nuo nervu ar jaudulio...o gal nuo neissimiegojimo

o del mokejimo daktarams...jei gimdai pas ta, kad budi tada, kai tau ateina laikas - juk gali ir nemoket, nepaliks taves nepagimdziusios

o jei jau tariesi, jei daktaras yra priverstas net nakti keltis is lovos ir vaziuot pas tave i gimdyma...manau, visai sazininga jam ir padekot pinigeliais uz tai

as nestumo pradzioje galvojau, kad gimdysiu be pinigu, pas beleka

lankiausi pas Domarka, man jis patiko, bet buvau girdejusi gana daug atsiliepimu negeru apie ji...tai buvau issigandusi..taciau, nestumas buvo siektiek komplikuotas, sveikata irgi ne is geriausiu, todel nusprendziau nerizikuoti savo ir savo angeliuko gyvybe ir pasirinkau si nuostabu, gera daktara

paskyriau gimdymui 1000 lt ir nepasilikau sau ne cento...as taip norejau

o, del tu kalbu, kad Domarkas viska daro uz pinigus as nesutinku...jis taip mane priziurejo, taip rupinosi...nezinau kaip buciau istverusi be jo pagalbos

nors nezinojo kiek as jam duosiu

vat