QUOTE(pince @ 2006 11 25, 18:52)
Nu nepatikėsiu,kad Ligeikienė paprašė pinigų už nieką
gyd juk negali už tave pagimdyti,jei ji būtų padėjus tą kavos puodelį ir laksčius aplink tave ,abejoju,ar greičiau pagimdytum,ji stebi būklę,jei kas blogai ,imsis priemonių.
Aš apie Ligeikienę pačios geriausios nuomonės,duok dieve jai sveikatos,lankausi pas ją senai,mano patirtis skaudi,bet inai man labai padėjo,ne tik kaip gyd,o kaip žmogus.Nėštumo metu priežiūra buvo superinė,galėjau jai skambint jeigu kas neaišku nors naktį,visada nuramindavo ,patardavo,už savo klecką esu jai dėkinga
Ir tikrai ne dėl pinigų ji su manim terliojos,už vizitus neimdavo,sakė atsiskaitysim po gimdymo,o į mano gimdymą ji nespėjo,nes pagimdžiau per 20min, tai vėl pinigų neėmė,dar eisiu pas ją su dovana.O po mano Arnučio mirties ji gražino pinigus,kur buvau sumokėjus už gimdymą,nors jos kaltės tame nebuvo.

Aš apie Ligeikienę pačios geriausios nuomonės,duok dieve jai sveikatos,lankausi pas ją senai,mano patirtis skaudi,bet inai man labai padėjo,ne tik kaip gyd,o kaip žmogus.Nėštumo metu priežiūra buvo superinė,galėjau jai skambint jeigu kas neaišku nors naktį,visada nuramindavo ,patardavo,už savo klecką esu jai dėkinga

Ir tikrai ne dėl pinigų ji su manim terliojos,už vizitus neimdavo,sakė atsiskaitysim po gimdymo,o į mano gimdymą ji nespėjo,nes pagimdžiau per 20min, tai vėl pinigų neėmė,dar eisiu pas ją su dovana.O po mano Arnučio mirties ji gražino pinigus,kur buvau sumokėjus už gimdymą,nors jos kaltės tame nebuvo.
as paziureciau kaip jus sneketumet tada kai jusu katik gimes kudikis butu su guzeliu galvoj, kratytusi visas diena ir nakti, nieko nevalgytu ir svoris kristu ne dienom o valandom!
ir viskas tik todel, kad ilgai gimdziau.
nemokejau taip kaip jus greitai isstumpti, reikejo, kad daktere butu uzgulusi ant pilvo ir nors truputi, truputi padejusi.
apie tai ne as sugalvojau, man daktarai sake klinikose. kelis kartus paminejo cia gimdymo trauma!
ka galvotumet guledamos klinikose kai vaikui diena nakti lasinamos laselines, nes ji nieko nevalgo, o jus nieko negalit padaryti tik guleti salia ir verkti.
labai paprasta pasakyti gydytoja negali pagimdyti uz tave as ir neprasau!!!!!
as tam ir pastojau, kad pagimdyti ir vaika auginti pati.
bet kad reikejo tik vieno stipresnio pilvo paspaudimo tai tikrai ir viskas butu buve visai kitaip!
taigi labai prasau nesmerkti, nesuzinojus esamos padeties!!!