Jam 2.5 metų. Sloga nebūtų tokia baisi jei mokėtų išpūsti nosį. Niekaip :kiek pučia per burną. Visaip mokinu:net burna laikau sučiauptą. Ir per vieną pusę mokinu, nieko. jau taip seniai mokinu,o rezultatas "0".
As tai zinau tik viena patarima, kazkur teko skaityt. Uzdegt zvake ir liept vaikui su nosyte ja uzpust. Ar pavyksta nezinau... Sekmes mokantis

Ir mus taip pat LOR gydytoja mokino. Be to, ji išmokė mažę, ir ši dabar visai šauniai moka užspaudusi vieną šnervę, per kitą išpūsti taip, kaip slibinas pučia ugnį. O po to viską pakartoti su kita šnerve. Kai šį "darbą" išmoko nudirbti, tai lyg ir tų adenoidų neliko, nes iki tol pusmetį kalbėdavo ir kvėpuodavo užkišta nosimi.
Reikes ir mums ta slibino metoda isbandyti, nes ir mes nepuciam nosi
Seniau buvau ismokinus, bet uzmirso ir dabar nesigauna jam. As sakau pusk nosyte, o jis atvirksciai visa ta bruda traukia. Arba geriausiai laukia kol isbegs ir i rankove, o as nevisada matau kada kabo liulys po nosim

Na, nežinau, ar metukų vaikutis mokės pūsti kaip slibinas. Maniškė buvo beveik pustrečių, kai LOR gydytoja ją mokino ir gana sėkmingai išmokino pūsti nosytę. Paskui mes tik "kartodavome namų darbus".
Aš negalėčiau pasakyti kad jis matęs slibiną. o su žvake baisu kad nenudegtų.
O vat kaip ismokyti nepusti nosies
Maniskis pucia nosi labai seniai, kazkaip savaime ismoko. Bet kai reikia sulasinti lasiukus i nosi, tai jis juos irgi iskarto ispucia, tai tu vaistu beveik ir nepapuola

As tai tiesiog trumpam uzspaudziu snervytes ,sakau "pusk" ir staigiai paleidziu...
Kazkiek ispucia.. Kitaip tai niekaip
Kazkiek ispucia.. Kitaip tai niekaip

as irgi sito reikalo niekaip neismokau
...zvake uzpucia su burna, kaip ir priklauso...., o slibinas mano vaikui tikrai nieko nereiskia

QUOTE (ajd @ 2004 10 10, 20:05) |
Aš negalėčiau pasakyti kad jis matęs slibiną. o su žvake baisu kad nenudegtų. |
Galima pusti popieriuka, plunksna ar ka kita, svarbu kad pasiduotu putimams.