Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokinti pūsti nosį ?

Mano maziukas i mane ziuredamas, is paskos pradejo nosyte pusti. Ir net pasivalo, kai uzmato kad as tetis taip daro. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viltea @ 2008 01 22, 14:34)
Mano maziukas i mane ziuredamas, is paskos pradejo nosyte pusti. Ir net pasivalo, kai uzmato kad as tetis taip daro.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano lygiai taip pat lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkaip problemų su tuo neturėjom. Buvo metukų kai išmoko pūst. Kuo toliau, tuo stipriau gaunasi. Porą kartų parodžiau ir suprato ko iš jo noriu.
Atsakyti
QUOTE(viltea @ 2008 01 22, 14:34)
Mano maziukas i mane ziuredamas, is paskos pradejo nosyte pusti. Ir net pasivalo, kai uzmato kad as tetis taip daro.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir mūsiškė taip pat. Mažai dar kas ten gaunasi, bet pradžia jau yra smile.gif
Atsakyti
Na musu maze ir taip pat mato kaip tete pastoviai pucia nosyte tai jau ir ji normaliai ismoko ispusti o pasivalyti tai visalaika turi nosinyte ir pati pasivalo kai jai reikia thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif mes taip pat su tuo neturejom problemu. Tiesiog parodziau kaip reikia daryt ir viskas, kartoja thumbup.gif
kaip tik siandien susirgom sloga, tai ir puciam doh.gif
Atsakyti
Tikrai idomu butu pamokyti ispusti nosi sei budais g.gif ...Jis sako jam skauda,tai visai nepucia...Tik praso ilasinti vaistuku.
Atsakyti
Maniske jau moka, ir tai taip jei palengvina "gyvenima" jei sloga susigauname thumbup.gif , vyras vis rode, rode ir jai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 01 26, 18:16)
Ir mūsiškė taip pat. Mažai dar kas ten gaunasi, bet pradžia jau yra  smile.gif

na, mes irgi kai sloguodavo, patys rodydavom, 'pūsdavom' nosis, jau nebepamenu, gal nuo metukų pats pradėjo. jam aleginė būna, tai kartais kai užeina matyt nosies kutenimas, pats bėga susiranda bet kokią sevėtėlę ir pučia. ir paskui dar nusišluosto smile.gif
Atsakyti
Ir mano princese turbut is manes ismoke.Kazkaip savaime taip isejo,kad kai paprasiau pirma karta papusti ,jinai suprato ko is jos noriu,nes kai pati ka nors darau visa laika jai paaiskinu savo veiksmus.
Atsakyti
Na, mano mažasis irgi niekaip neišmoksta pūsti nosies. Nors...kažką iš tolo panašaus jau lyg ir bando daryti. Aš jam sakau, kad sučiauptų lūpytes ir darytų trumpus kvėptelėjimus iš nosytės. Bet tie jo kvėptelėjimai labai jau silpni, na bet guodžiu save, kad nors šiokia tokia pradžia yra wub.gif
Atsakyti
o mes tai tik 2m.ir 9men.pradejom pusti nosi,o visa ta laika i save snargliukus traukem.visaip aiskinom ir rodem,bet nieko is to neisejo.o ne per seniausiai pats kazkaip nosine pasieme ir tevelis jam pasake pusk ir jam isejo,taip jam patiko taip .dabar del to jokiu problemu.pucia kada reik
Atsakyti