Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokinti pūsti nosį ?

mirksiukas.gif tik pakako vieno karto parodyti, o dabar ir pats parodo,kad laikas pusti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 05 04, 20:41)
O ką daryti, kai nosį moka pūsti puikiausiai, bet "ožys" neleidžia  doh.gif

pas mus ta pati situacija drinks_cheers.gif puikiausiai moka ,tačiau pučia tik močiutei arba vyro sesei paprašius ,o man tik per verksmus verysad.gif Mat aš visada jam su Rhinomer traukdavau ,tai matyt jis ir tingi pūsti ,žino ,kad mama ištrauks ,o močiutė nemoka su ta šlangute ,tai ir išmokino išpūsti biggrin.gif Bet man iš to maža nauda ,nes jei įkyriai pristoju ,kad pūstų ,tai verkt pradeda ,bet nepučia doh.gif
Ligoninėj kartą sesutė sakė ,kad kol neišmoks nosies gerai išpūsti tol vargsit ,bet kita sesutė sakė ,kad taip giliai esantis sekretas kaip ,kad mano sūnui yra ,tai niekaip nesiduos išpučiamas cool.gif Mat jam būna daugiau vidinė sloga .
Atsakyti
biggrin.gif mes tai puciam visi kartu nosi biggrin.gif
tai vis kartoja,gal ismoks ax.gif
Atsakyti
Maniškis tai metukų kažkur išmoko...tėtį mėgsta atkartot tai greit visko išmokina smile.gif .Parodai sulėtintai ir labai išraiškingai-vaikas su malonumu atkartoja.Jam žaidimas gaunasi ir mums lengviau biggrin.gif .
Atsakyti
Mes taip pat kuo puikiausiai ispuciam nosiuke mirksiukas.gif
Net nereikejo mokyti, pati kazkaip susiprotejo, kad po to jai buna lengviau.
Dabar manija pirstus i nosi sukisti - nezinau kaip atpratinti. doh.gif Net kai ir nieko ten nera, pirstai sukisti doh.gif
Jai reikia, kad nosyte visa laik butu svari, vat ir stengiasi vaikas. lotuliukas.gif Bet is sono tai negraziai atrodo blush2.gif
Atsakyti
Musu panelyte nosyte pusti ismoko mazdaug metuku, jai labai juokinga pasirode kai mamyte taip dare, daviau ir jai pabandyt, na is pirmo karto neisejo, bet smagus zaidimas buvo, dabar ir pati pamacius nosine bando pusti, bet ne visada iseina biggrin.gif
Atsakyti
Tuščią nosį moka pūst kuo puikiausiai, bet tik jei sloga - tuoj į rankovę doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 06 16, 14:53)
Tuščią nosį moka pūst kuo puikiausiai, bet tik jei sloga - tuoj į rankovę  doh.gif  doh.gif

nu musu tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kikka @ 2005 02 17, 02:12)
mano mergina panasiai 9men buvo kai isgirdo teti puciant nosi tai tiek asaru buvo cry.gif ,o po poros dienu pamate mane su nosine ir pati pareikalavo duot ir jei pabandyt ir rezultatas  thumbup.gif  randa dabar koki popieriuka ir pucia,o ir tetis bijo megstini ne vietoj palikt,nes buvo panaudotas  thumbup.gif  vietoj nosinuko.tik nezinau kaip butu jei sloga atsirastu  g.gif nes iki siol dar neturejom ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As manau viskas savaime, mano maze viena diena paeme ir ispute nosi, aisku vis pazaizdamos anksciau bandydavom, taip ir prisizaidem biggrin.gif
Atsakyti
Retai sloga aplanko (3x tfu),merginai mano jau 2.5m ir po šiai dienai dar nemoka išpūst nosytės ax.gif ...kažkaip nepagelbėja jai ,kai ir aš rodau kaip pūst ir sakymas ,kad nosytę pūst reikia schmoll.gif ,pučia su burnyte ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
Nojukas labai greit ismoko pusti nosi,tik parodziau ir pasakiau kad pustu ir ismoko smile.gif
Atsakyti