niu pas mus panasi situacija kaip jau ne viena mamyte rase-pamate mus darant ir pats pradejo zaisti...tik jis dar nelabai moka tikrai is visu jegu pusti...o taip noretusi,kad ta liuli giliai sedinti ispustu

Sveikos,
Kadangi mano mazgis beždžioniukas (viską atkartoja), tai nebuvo labai sunku išmokyti pust nosiuką. Paėmusi servetėlę parodžiau pūsdama orą per nosį, ir taip kelis kartus. Paskui daviau jam pabandyt ir jis labai noriai atkartojo
Pirmieji pūtimai nebuvo labai veiksmingi, tačiau dabar paparašytas puikiai išpučia nosį
Sėkmės visoms ir kantrybės
Kadangi mano mazgis beždžioniukas (viską atkartoja), tai nebuvo labai sunku išmokyti pust nosiuką. Paėmusi servetėlę parodžiau pūsdama orą per nosį, ir taip kelis kartus. Paskui daviau jam pabandyt ir jis labai noriai atkartojo

Mes darom ežiuką, t. y. paimi servetėlę ir puškuoji, kažkiek susisiurbia vidum, bet kuo toliau, tuo daugiau jėgų atsiranda išpūsti nosytę visiškai.

Su laiku dukrytė pati išmoko išpūsti nosį. kartais per silpnai pučia, tada sakau, 'kaip ten piktas viskas pučia nosį'??? neblogai suveikia

oi ir mes susidūrėm su šia problema..
jau greit 3 metukai, o bubio nemokam pūsti...
sloguoja retai, tai nėr kada ir mokytis, bet manau su laiku perprasim nosies pūtimo subtilybes
jau greit 3 metukai, o bubio nemokam pūsti...

sloguoja retai, tai nėr kada ir mokytis, bet manau su laiku perprasim nosies pūtimo subtilybes

Kai paskutinį kartą mus užpuolė slogytė, tikrai nustebau, kad vaikas moka išpūsti nosytę
, o tai pavyko matyt todėl, kad matė kaip aš tai darau, nes mane karts nuo karto kankina alerginė sloga
, tai kai jau papučiu nosį, neįmanoma nepastebėti
Tikrai daug lengviau ir vaikui, kai pats moka tai padaryti

Tikrai daug lengviau ir vaikui, kai pats moka tai padaryti

sveikos, kazkur skaiciau kad reikia su vaiku zaist zaidimuka kai jau pradeda suprast: paemi plunksna ant stalo ir kas toliau su nuosike nupus

Didzke iki 5 metu nemokejonosi pusti
, o maze pati kai tik metukai sukako pradejo pusti 
Per Kaledas ismoko uzpusti zvake

Per Kaledas ismoko uzpusti zvake

Musu mergyte lb anksti ismoko pusti nosyte,tik nzn is kur,nes nesam megejai sluoguoti,bet kai ji suslogavo,tetis paprase,kad papustu nosyte ir ji pute,kuo toliau,tuo geriau

pati puciau per nosi, vaika pradejo kartoti, tai taip ir pradejo ispusti nosyte.Tiesa, dar kartais lygiai taip pat sekmingai ir i vidu viska sutraukia...
Nieko nieko, gera pradzia puse darbo

kazkaip pati ismoko pusti nosyte,bet buna ir taip kad nenori pusti