Manoji ismoko pusti gal 8men budama,savaime,pasakiau viena diena pusk ir ispute be problemu. Dabar, po metu sunkiau isprasyti, nes maivosi

Aš niekaip nemokiau, net negalvojau, kad toks mažiukas gali išmokt pūst
Bet kadangi jis atkartoja viską, ką darau, tai kai pati slogavau, pūčiau, išmoko pūsti ir jis
Čia metukų ir kokio mėnesio buvo, bet aišku neišpūsdavo dar gerai, tik patį procesą suprato, o dabar, tai oij kaip pučia, nes už nosytęs susiėmęs
Jei servėtėlė nepasitaiko po ranka, tai ir į saują išsipučia
Bet jau vaizdelis pirmąkart, kai už nosytės susiėmęs pilną saują pripūtė, tai patikėkit, koks buvo

sveikos mamytes..su ta nosyte daugeliui mazyliu ne kas,ipatingai kai serga.prisiziurejau i draugiu vaikiukus..as su savo neturejau dideliu problemu
pirma karta susirgo budamas 11 men.va tada tai streso buvo,kelias naktis beveik be miego buvau,neprakvepavo su pompyte bandziau traukt,mokiau kaip paciam issipust bet nieko...grizo tete pamokino ir "prilipo"
tada buvo metukai.o,drauges vaikiukui 2,5 m.bet niekaip neiseina,vietoj putimo,traukia i vidu.

manoji taip pat savaime ismoko,net nezinau kaip.slogyte turejo tik tada kai buvo labai mazyte tai pompyte istraukdavau o dabar vis juros vandenuko puciu del sauso oro kambary paprasiau ispust nosyte kai ipurskiau taip ir pucia nereikia nei prasyt

na maniskiui sunkiai, dar nepucia, per mazas dar manau...
visiskai nepucia nosies
jau nebezinau ir kaip mokinti, nes gydytoja sake, kola neismoksim tai neisbrisim is ligu liuno
taip ir yra.

jau nebezinau ir kaip mokinti, nes gydytoja sake, kola neismoksim tai neisbrisim is ligu liuno

tikra bėda su nosies pūtimu. Aš taip supratau, kad nosies nenori pūsti, nes jiems nemalonus tas turinys, kuris išsipučia

Maniskis pirmiau ismoko pusti zvake, po to mokemes stiklineje per siaudeli pusti vandens burbulus, o nuo 1,5m ismoko issipusti nosyte

Maniskis kai rimtai suslogavo, budamas apie metuku, tada parodziau kaip pusti, tai vis pusdavo pats. Kitakart kai maza slogyte prikibo jau ziuriu nebepucia, nebent maivosi, kad pucia bet nieko neispucia