Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokinti pūsti nosį ?

vaime, o kol nemoka su vata iskrapstyt galima, su slapia
Atsakyti
labas smile.gif ismokom pusti nelabai seniai, is pradziu tik traukdavo i nosi ir smile.gif viskas. Paskui kelis kartus sakau pusk i laukuti ir va nuo tada pradejo po biski, o dabar jeigu nelabai tirsta sloga gana gerai ispucia, o buna, kad sako istauk man biggrin.gif
Atsakyti
Vyras ismokino, pute kartu ir rode kaip tai daryti, o kai pasiseke bent siek tiek ispusti, parodem, kad labai dziaugiames, ir gyrem. Paskui kai reikedavo pusti sakydavau pusk kaip su teciu abu mokat. smile.gif
Atsakyti
rodziau ir ismoko, tiesiog kartodama. Be abejo, ejo visa eile pagyru, valio plojimu ir pan. biggrin.gif Taciau dabar turime sloga, pucia 4u.gif , taciau mazute (beveik 1.5 m.) dar visko pilnai neispucia, vis tiek reikia ir paciai traukti. Tas traukimas doh.gif , negaliu nei as pakesti, nei vaikas...
Atsakyti
Labukas, va (mums 1,5 m.) irgi vargstam su snargliukų pūtimu. Dabar turim tokią slogą, kad vaikui bėga ir bėga, o pūsti nemoka. Traukiau ir aš su tuo siurbtuku lauk, bet kad jau toks klykimas vaiko, kad baisu. Tai ir gydytojai pasiguodžiau. Ji man patarė su vandenuku praplaut ir lai pats tas liuliukas bėga iš nosytės smile.gif Bandom pūsti, bet jau niekaip nesigauna doh.gif Reiks tikrai pabandyti su žvake kaip ir pirmam psl. buvo aparašyta smile.gif
Atsakyti
neįtikėtina, bet šiandien pirmą kartą "rimtai" išpūtė nosį thumbup.gif Tikiuosi rytoj šis išmokimas niekur nebus dingęs biggrin.gif
Atsakyti
sunukas nuo 8 men. megdziodamasismoko pusti nosyte, dabar kuo puikiausiai issipucia jam dabar 1m. 8 men. bigsmile.gif
Atsakyti
o mes visai nesimokinome, kazkaip savaime isejo, bego liulis as pridejau servetele ir pasakiau pusk, o jis ir ispute, buvo jam tada gal neseniai metukai sueje o gal truputi ir daugiau
Atsakyti
QUOTE(Dianulis @ 2009 11 30, 14:56)
Labukas, va (mums 1,5 m.) irgi vargstam su snargliukų pūtimu. Dabar turim tokią slogą, kad vaikui bėga ir bėga, o pūsti nemoka. Traukiau ir aš su tuo siurbtuku lauk, bet kad jau toks klykimas vaiko, kad baisu. Tai ir gydytojai pasiguodžiau. Ji man patarė su vandenuku praplaut ir lai pats tas liuliukas bėga iš nosytės  smile.gif  Bandom pūsti, bet jau niekaip nesigauna  doh.gif  Reiks tikrai pabandyti su žvake kaip ir pirmam psl. buvo aparašyta  smile.gif

va va manisksi ir klyki akai jaunet pamato kad atisnesuta espiratoriu sad.gif reiksmokint su zvke. dekoju mamukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(iingaxxx @ 2009 12 04, 17:01)
megdziodamas ismoko pusti nosyte

maniškis irgi bemėgdžiodamas išmoko, dabar jei kur randa vienkartinių nosinių, tai į visas iš eilės pučia nosį, nesvarbu kad joje nieko nėra. ir dar į vieną nosinę tik vieną kart pučia ir meta lauk biggrin.gif
Atsakyti
Maniske savaime ismoko,nebuvo dar 2 metuku,o taip tai su pompele traukdavau. smile.gif
Atsakyti
Kaip ir visko besimokant labai padeda pavyzdys, sėdėjom kartu ir pūtėm. Iš pradžių tik traukt išėjo, paskui tik per burnytę pūst, o dabar jau po truputį pats pučia nosytę ax.gif
Atsakyti