labas
ismokom pusti nelabai seniai, is pradziu tik traukdavo i nosi ir
viskas. Paskui kelis kartus sakau pusk i laukuti ir va nuo tada pradejo po biski, o dabar jeigu nelabai tirsta sloga gana gerai ispucia, o buna, kad sako istauk man

Vyras ismokino, pute kartu ir rode kaip tai daryti, o kai pasiseke bent siek tiek ispusti, parodem, kad labai dziaugiames, ir gyrem. Paskui kai reikedavo pusti sakydavau pusk kaip su teciu abu mokat.

Labukas, va (mums 1,5 m.) irgi vargstam su snargliukų pūtimu. Dabar turim tokią slogą, kad vaikui bėga ir bėga, o pūsti nemoka. Traukiau ir aš su tuo siurbtuku lauk, bet kad jau toks klykimas vaiko, kad baisu. Tai ir gydytojai pasiguodžiau. Ji man patarė su vandenuku praplaut ir lai pats tas liuliukas bėga iš nosytės
Bandom pūsti, bet jau niekaip nesigauna
Reiks tikrai pabandyti su žvake kaip ir pirmam psl. buvo aparašyta

neįtikėtina, bet šiandien pirmą kartą "rimtai" išpūtė nosį
Tikiuosi rytoj šis išmokimas niekur nebus dingęs

sunukas nuo 8 men. megdziodamasismoko pusti nosyte, dabar kuo puikiausiai issipucia jam dabar 1m. 8 men.

QUOTE(Dianulis @ 2009 11 30, 14:56)
Labukas, va (mums 1,5 m.) irgi vargstam su snargliukų pūtimu. Dabar turim tokią slogą, kad vaikui bėga ir bėga, o pūsti nemoka. Traukiau ir aš su tuo siurbtuku lauk, bet kad jau toks klykimas vaiko, kad baisu. Tai ir gydytojai pasiguodžiau. Ji man patarė su vandenuku praplaut ir lai pats tas liuliukas bėga iš nosytės
Bandom pūsti, bet jau niekaip nesigauna
Reiks tikrai pabandyti su žvake kaip ir pirmam psl. buvo aparašyta 

va va manisksi ir klyki akai jaunet pamato kad atisnesuta espiratoriu

QUOTE(iingaxxx @ 2009 12 04, 17:01)
megdziodamas ismoko pusti nosyte
maniškis irgi bemėgdžiodamas išmoko, dabar jei kur randa vienkartinių nosinių, tai į visas iš eilės pučia nosį, nesvarbu kad joje nieko nėra. ir dar į vieną nosinę tik vieną kart pučia ir meta lauk

Maniske savaime ismoko,nebuvo dar 2 metuku,o taip tai su pompele traukdavau.