Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokinti pūsti nosį ?

QUOTE(aureja25 @ 2007 05 03, 22:40)
mano sunui 1metukai ie 10men,tai kai sakau pusk,jis pucia su burna.Nes lygiai taip pat sakydavau ''reikia pusti,nes karsta sriubyte'' biggrin.gif .Tai vat ir pucia su burna,bet ne su nosyte  doh.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif maniskis tai ir nors prisiziurejes, kaip yra puciama, bet pucia su burna biggrin.gif . net nosine atsinesa, prisideda prie nosies ir su burna pucia biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų mažis irgi išmoko pūsti. Kadangi jį labai nervina sloga, ji mums sukelia žiaurias bemieges naktis, riksmus ir pan., lyg užsikimšusi nosis būtų kokia pasaulio tragedija (palyginimui - jis beveik neverkia dėl dygstančių dantų, o netikiu kad jie neskauda), tai čia mums labai svarbus pasiekimas tongue.gif Jis neprisileidžia jokių lašinimų ir jokių aspiratorių, spardosi, mušasi. Anksčiau "supakuodavau" prievarta, o kaip supakuoti beveik 13 kg besirangantį bamblį, na... problemiška biggrin.gif Be to, aš tada jaučiuosi tikrai skriaudžianti vaiką.
O išmoko žiūrėdamas į mane kažkaip. Beje, išpučia tik būdamas vonioj, kitur nepriprašysi. Einam į vonią, darom "šniurkšt nosiuką" ir čiki.
Išmokinimui, jaučiu, suveikė žaidimo momentas - rodžiau, kaip tai daroma, su visokiais ištiktukais tipo "šniurkšt", "pliumpt", jam buvo juokinga ir todėl nebebaisu, va taip ir išmoko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una: 05 gegužės 2007 - 14:53
Mano dar maziuke, nera ko dar tiketis is jos, bet pamato kaip as darau tai ir bando garsa isduot tongue.gif
Atsakyti
Mano mazoji (1.5m) pries kelias savaites pradejo pati pusti nosi, buvau apakus blink.gif net gydytoja netikejo kol nepademonstravom biggrin.gif mano dukryte labai daug sia ziema sirgo, istisai tai sloga, tai kosulys, tai matyt atsobodo su uzsikimsusia nosim buti ir ismoko 4u.gif
Atsakyti
Mes mažiuką išmokinom žaisdami rodydavom kaip ciūcia supyksta suraukia nosytę ir pro nosytę kvėpuoja nes pro burnytę nemoka, kažkaip išmoko dabar net kai aš sloguoju tai atbėga kartu nosytės išsipūst, o šiandien ir pats suslogavo tai nėra jokios bėdos net pats į nosinytę išpučia tik kartais į nosinytę nepataiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As rodziau pati, vyr. sese ir brolis irgi vis rodydavo...ir ismoko... bigsmile.gif
Atsakyti
Dukrytei parodžiau pati kaip reikia pūsti,ir nustebau,kad prireikė tik kelių kartų.Dabar 1,2mėn labai sėkmingai išpučia.Tiesiog dabar atėjo jai toks mėgdžiojimo perijodas-ką parodai viską prisimena. soske.gif
Atsakyti
Nezinau kaip,bet mmazius ismoko gan anksti pusti nosyte...niekas jo nemoke,tiesiog pamenu pridejou prie nosytes merliuka is paprasiaum, kad ispustu,jis taip ir padare... thumbup.gif
Atsakyti
mano maziui jau 2m ir 6men. dar nemokame pusti. g.gif aciu uz patarimus, tuo lab kad tevelis dabar sloguoja, bus pvz savo atzalai. lankome darzeli, o ten sloga per pora dienu pasigauni, ir prasideda... paskui parasysiu kaip sekasi.
Atsakyti
Kadangi aš dabar sergu sloga ir dažnai pučiu nosį, tai mano dukrytė (11 mėn), mane mėgdžioja ir taip pat pučia nosį. Ji šiuo metu viską mėgžioja, tik neaišku, kaip bus, jei, neduok Dieve, pati susirgs g.gif
Atsakyti
Nu geras biggrin.gif
O as net negalvojau kad maniskio bendraamziai jau moka g.gif
Nu kai sloguosim reiks pamokint biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergaite kai liepiu snypt tai isnypia,bet viena kart nedaugiau kai ipurskiu juros vandens,o paskui pabaigiu su traukeju.

Norejau paklaust mamyciu kaip daznai valote nosytes ir ar kiekviena diena naudojate Humeri,ar Sterimar,ar Mar Plus... nes as kiekviena diena valau ryte ir vakare,taip liepe musu daktare,o kitos mamytes isvis nevalo tik retkarciais g.gif
Atsakyti