mano mažius tai dar nemoka, bet dabar pradėjo sloguoti tai reikės mokinti
musu kazkaip savaime ismoko bezaisdamas ir besimaivydamas pusti nosi
tai ar sloguoja,ar ne vaiksto daznai po kambarius besnypsdamas

su pirmuoju sūnum tai pirma išmokom pūsti burbulus stiklinėje per šiaudelį, o paskui paprašiau, kad išpūstų tokius burbulus per nosytę ir pavyko

QUOTE(giedree_grey @ 2006 06 16, 12:07)
musu kazkaip savaime ismoko bezaisdamas ir besimaivydamas pusti nosi
tai ar sloguoja,ar ne vaiksto daznai po kambarius besnypsdamas 

kokie kartais tie vaikai panasus buna, pas mus taip pat. eina i toleta plesia popieriu ir nosi pucia, o ismokom jau senokai, vis rodydavau kaip ir ismoko.

QUOTE(ajd @ 2004 10 09, 08:45)
Jam 2.5 metų. Sloga nebūtų tokia baisi jei mokėtų išpūsti nosį. Niekaip :kiek pučia per burną. Visaip mokinu:net burna laikau sučiauptą. Ir per vieną pusę mokinu, nieko. jau taip seniai mokinu,o rezultatas "0".
na taip,vaikuciai kartais buna uzsispyre kaip oziukai,as,kai mano mazoji kazko nenori daryti,pati parodau kaip tai daroma.pvz.:issiputi atseit nosyte i nosine ir visaip juokingai mataruoji kojom rankom-igauni vaikucio pasitikejima,nes jam linksma,kaip tu kvailioji,tada prikisi jam,kadir jis pustu,bet greit atitrauki ir garsiai juokiesi-suveikia garantuotai,tada pats ateis ir nores pusti,nes smagu

manoji pamate kaip mes puciam nosi ir pati panoro taip daryti tai duodavau merliuka ar nosinuka ir ji pati pusdavo nosyte taip ir ismoko
Maniske irgi pamate kaip mes puciam nosy ir ji mus megdzioja, tai kai slogavo nebuvo jokiu problemu pati issipucia nosyte

Maniskis irgi pats megdziodamas ismoko ir gana anksti. Vaiksto visur su nosine ir reik nereik pucia, o mes visi kad giriam, kad giriam. Tai dabar suslogavo biskuti, tai jokiu problemu nera, kai paprasau, tai ir issipucia.
Mes nors ir neslogavom dar (tfu tfu tfu), bet nosyte pusti jau mokam, nors ir nera ka pusti, vistiek pucia, cia kopijuodamus tevelius..

galima dar keliais būdais pamokint:
1. žaidžiant pūsti vėjuką iš nosytės į delniukus (mes taip išmokom), arba
2. nupūsti plunksnas
1. žaidžiant pūsti vėjuką iš nosytės į delniukus (mes taip išmokom), arba
2. nupūsti plunksnas
mano berniukas tai dar nemoka tokio dalyko, bet kartais bezaisdamas kazkas gaunasi panasaus

Mes irgi ismokome pusti nosyte zaisdami,pirma puciu as, o paskui jis, ir vel as, ir vel jis, tam ir ispuciame nosyte