QUOTE(*Pasaulio~Piliete* @ 2013 01 29, 16:20)
Del to varinejimo per visus viesbucius su AI tai zinau, mums iskart First Choice pasake, kai nusipirkom, viska paaiskino
Tiesa sakant, as pries uzsisakant ta viesbuti (ir visa keliones) ieskojau 'reviews' ir googlej ivedus radau jusu aprasyma

Faina girdeti, kad neapsirikom su tokiu pasirinkimu. Tiesa sakant, nebutume net galeje ipirkti jo, jei ne Sausio men ispardavimai...kaina buvo sumazinta net £600 ! O gal galit papasakoti truputi placiau, kaip ten su tom ekskursijom, as cia jau matyt baigiu uzknisti su tais paciais klausimais, bet jus kai ten buve ir dar tame paciame viesbutyje, tai gal man ramiau bus

Raset, kad ekskursijas pirkot is vietiniu Playa del Carmen miestuke ir, kad ten vaziavote autobusiuku ? Kaip ta autobusa susrasti ? Ten nuo viesbucio vaziuoja ar kazkur paeiti reikia ? O tada ten nuvaziavus jau galima nusipirkti ekskursija ir i ja varyti iskart, ar tarkim nuvaziuoji, nusiperki ir tada sekancia diena vel atgal vaziuoji jau i ta ekskursija grynai ?
Tikiuos, kad aiskiai cia suveliau savo klausimus, o jei turite dar ka papasakoti, tai viska noriu zinoti !
Oho bet nusipirkot tai tikrai pigiai,dabar mano drauge pirko vasario 6dienai tai dviem savaitem,dviem zmonem 3100 svaru suplojo. Bet pasirinkimas jusu tai tikrai liuksiskas,pamatysit tikrai nesigailesit

nu as taip manau

Jei turit feisbuka pridekit mane prie draugu Jurgita Prekeviciene ,paziuresit nuotraukyciu realiu is to viesbucio ,as ten berods apie 70 esu imetusi

Dabar taip,kas kas liecia keliones: tikrai tik nesugalvokit pirkt viesbutyje,kaina dvigubai didesne. Iseikit is viesbucio teritorijos i gatve,jau pro apsaugos bokstelius,ten jau kur vazineja siaip visokios masinos,nu matysit.Ir atsistokit prie gatves,arba sustojime jis salia,bet mums neteko iki jo nueit,nes jau tik pamatydavo istolo,kad pareinam ir tas autobusiukas pats sustodavo ir laukdavo kol ateisim,jie gan daznai vaziuoja,bent jau mums taip pasitaike. Colektive jie vadinasi, ir kainuoja zmogui 3 dolerius. Tada vaziuokite iki paskutines stoteles, i Play de carmen miesteli,matysite,jis toliau niekur nebevaziuoja,istenpat atsiminkite ir turesite gryst atgal i viesbuti.Na ir nuo to sustojimo,visai netoli pasiklausit pas vairuotoja yra pa 5-oji avenju,kurioje ir pirkit visas lauktuves,tik aisku reik deretis iskart siulyt tik puse kainos,jei neparduoda eikit lauk,kitur parduos

Na va o beeinant link tos 5osios avenju mes radome tokia agenturele EASY TOURS,tai va ten viska ir susipirkome nusidereje kiek galima.Ir vaziuojat neiskart,o jie pasako diena ir valanda kelinta atvaziuos jusu i viesbuti pasiimt.Tu agentureliu ten yra tikrai daug,jei ne ant vieno,tai ant kito kampo,bet jei sita rasit, tai drasiai pirkit ,ji tikrai patikima,pilna maciau tos firmos autobusiuku su turistais vazineja. ir kaip kazkur minejau ,taip dar kart pasikartosiu,kad butinai uzsisakykit,nuvaziuot i naktini kluba coco bongo,mano vyras labai nemegsta klubu,bet sitas buvo nerealus!!!!!!!! Na lyg ir viska atsakiau,ka klausete