Įkraunama...
Įkraunama...

Meksika (Cankunas ir kt.)

QUOTE(*Pasaulio~Piliete* @ 2013 02 12, 06:51)

Man klausimas iskilo, kaip ten su maistu, ar normaliai jusu skrandziai prieme ? As kalbu apie grynai meksikietiska maista, nes zinau, bufetu visokiu ten buna. Prireike vaistuku kokiu skrandziui ? Ir kaip su vandeniu, kiek zinau patariama tik is buteliu gerti ane ?

kiek buvom, niekad su skrandziu problemu nebuvo schmoll.gif o, vandens buteliukuose prikraunama i shaldytuviukus mirksiukas.gif nepergyvenkit biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2013 02 12, 17:54)
kiek buvom, niekad su skrandziu problemu nebuvo  schmoll.gif  o, vandens buteliukuose prikraunama i shaldytuviukus  mirksiukas.gif  nepergyvenkit  biggrin.gif  4u.gif

As nesijaudinu, tik apie vandeni esu girdejus ciudu visokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pasaulio~Piliete* @ 2013 02 12, 14:38)
As nesijaudinu, tik apie vandeni esu girdejus ciudu visokiu  biggrin.gif

nepatariama jo gert ish ciaupo biggrin.gif bet buteliuku tikrai nepritruksit, kitaip galit belekada prashyt papildymo 4u.gif
Atsakyti
As jau savaite Mxc, taip, vandens is ciaupo negeriam. Esu sostineje, bet 4 dienas praleidome Vera Cruz rancioje, buvau isgerus vandens is sulinio, nieko nenutiko.
Gatveje parduodamo maisto patys nenoresite valgyti, daznai jie neturi elementariu salygu maisto gaminimui, o dar karstis, dulkes. As valgau tikra meksikietiska maista, bet gaminta namuose, valgiau geram restorane, jokiu problemu su skrandziu. Net paciai keista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2013 02 13, 00:19)
nepatariama jo gert ish ciaupo  biggrin.gif  bet buteliuku tikrai nepritruksit, kitaip galit belekada prashyt papildymo  4u.gif

Tai, kad visame pasaulyje nepatartina vandens gerti is ciaupo biggrin.gif Net ir LT atvykstantiems uzsenieciams tokios rekomendacijos butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 02 15, 19:10)
Tai, kad visame pasaulyje nepatartina vandens gerti is ciaupo  biggrin.gif  Net ir LT atvykstantiems uzsenieciams tokios rekomendacijos butu  4u.gif

Bet Mxc tai labiau aktualu, nes net kaimuose zmones perka vandeni buteliuose.
Atsakyti
gatves maista meksikoj galima valgyti, tik reikia sveiku protu vadovautis kas kaip ir kur.. mes ne karta ta darem ir nieko. paskutines keliones metu ryskiai buvau apsinuodijus skrandi... bet kas keisciausia tai itarimai krenta ant gero viesbucio restorano virtuves. Nes gatvini maista, ar papludimi gamintas juros gerybes valgem visi vienoda - as, vyras ir uosviai ir jiems absoliuciai nieko. Vienintele vieta kur skirtingai valgem tai tam restorane, ir as vienintele apsinuodijau ir smarkiai. O siaip ne vienos is buvusiu kelioniu metu nieko panasaus nera buve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MichGirl: 15 vasario 2013 - 19:46
Krito į akį bilietai paskutinės minutės pirmyn atgal į Meksiką, Cancun iš Švedijos Stockholmo, Kaina 1200 Lt . Paskutinės minutės kelionės iš Fritidsresor
Atsakyti
Griztu su dar vienu klausimu - ar skiepijotes i Meksika vaziuojant ? Pas mus UK raso, kad atseit reikia triju skiepu netgi, vienas nuo hepatito - o kitus pamirsau. Galvoju nueisiu pasiklaust seimos gydytoju, bet nenoreciau, kad man kistu skiepus, jei jie nera butini g.gif
Atsakyti
Jei nesiruosiat vaziuoti savarankiskai i dziungles skiepytis tikrai nebutina
Atsakyti
Musu 3-ju savaciu atostogos Meksikoje beveik prie pabaigods. Per 3 savaites aplankiau Veracruz, Cancun, Pachuca, siuo metu esame Oaxaca'oje. Pagrindine musu "stovykla" - sostine.
Labai daug pamaciau per labai trumpa laika, daug emociju, daug visko, jauciu, kad jau esu issekusi ir noriu namo.
Meksika savo gamta, klimatu labai ivairi, viskas priklauso nuo vietos kur esi. bigsmile.gif

Jokiu skiepu nedareme, nei sau nei vaikams.
Atsakyti
o galit visi visi, pasakyti, ar yra kas keliave i Meksika, gal ne tik i Meksika per JAV ? jungtiniu skrydziu ?
Atsakyti