Įkraunama...
Įkraunama...

Meksika (Cankunas ir kt.)

QUOTE(minde0445 @ 2013 03 01, 03:31)
bet jie ten pagal pasa viska mato turbut. Poto dar sumelavus, suzinotu jie...

Aisku galeciau pasakyti jog verslininkas ar dabar einu i kursus kokius, bet jie gali pagal paa matyti kas istikruju smile.gif
tai kokiu 4 valandu uztektu persedimui ?

omg... doh.gif
Atsakyti
kas ? biggrin.gif

tai nesusidurite su tokiomis problemomis, tai atrodo taip. zinote, nenoriu as cia rizikuot, skryst ir atgal atskrist biggrin.gif
Atsakyti
kaip kas? jei net nebandydamas patekti i JAV jus jau cia kazka kalbat apie melavimus pareigunams, nros aiskiai n kartu pasakyta, kad darbas nera reikalavimas ESTA'ai, tai tikrai pasidarykit sau ir savo nervams paslauga ir skriskit per kitur, kur jums maziau baisu atrodo. Melavimus jie puikiai mato, nes yra tam apmokyti, paklausk kazko kito staigiai nesugalvosit bemeluodamas ir visogero. Man net nepatogu skaityti suaugusio vyro tokius myzciojimus del nieku, tuo labiau kai maziausiai 5 ar daugiau zmoniu jau jums ir JAV temoj ir cia ir i AZ atsake, kad nera ko panikuoti. Nepriimat info kokia kas paraso, ir toliau sukat cia galva. Mano pensininkai tevai kokius 100k ramiau cia skraido, negu jus tranzitu noredamas pralekt... :neskriskit per JAV, nuosirdiziai patariu, nes save is proto isvesit
Atsakyti
nu skrysiu, nada fedia, nada fedia biggrin.gif nes nera kito pasirenkimo. Matot, man viskas liuks, gerai, bet P.Amerika garseja zinot kuom, ir ten turbut grieztai ziuri, ir jie gali galvoti jog neturiu ten darbo ir vuela. Nu nebereikalo klausia kur dirbat, as kaip nekeliaves ir logiskai skamba klausimas del darbo smile.gif as buciau imigracijoje irgi sukciau galva truputi.

As nesakau jog meluosiu, neesu koks durnas biggrin.gif
Atsakyti
jeigu jums atrodo, kad amerikos pareigunai savo kompuose mato LT Sodros duomenu baze kas dirba, o kas ne - tai ka jums jusu sveika logika pasako apie tokias mintis? Nera paranojiskos jos kazkokios?

Jei del darbo bus problemos tai vienintele vieta kur jums bus problemu tai gaunant ESTA - galit jos pvz negauti del ivairiu priezasciu jei kazkas ambasadoje apie jus neaisku. Bet kai ja jau rankoj turit tai pasienieciams ten tikrai giliai dzin ar jus turit darba ar ne. Kuo P. Amerika garseja as zinau, bet kodel JAV pareigunai turetu tuo rupintis kai jus skrendat I TEN? va griztant transitu gali tases patikrinti ko gero parsivezat... rolleyes.gif
Atsakyti
Ta ESTA tai tik kaip cia pasakius, man rodos elemantarus dalykas, jei ateina atsakymas per minute kiek, jie netikrina patys. Na taip, nemato jie sodros, kas is to, as jiems nemeluosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2013 03 01, 16:13)
Ta ESTA tai tik kaip cia pasakius, man rodos elemantarus dalykas, jei ateina atsakymas per minute kiek, jie netikrina patys.

vieniems ateina per minute, kitiems per tris dienas - butent pagal kiekvieno individualia situacija. O del elementarumo - ar veltui tas vadinasi BEVIZIS REZIMAS manot?
Atsakyti
neveltui. Bet visvien jus turbut niekad neskridote be darbo i JAV, o pareigunas prie langelio kaip reaguos, tai tikrai nezinote smile.gif visi klausimai ne ant durniaus uzduodami, jei klausiama vadinasi svarbu
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2013 03 02, 03:53)
neveltui. Bet visvien jus turbut niekad neskridote be darbo i JAV, o pareigunas prie langelio kaip reaguos, tai tikrai nezinote smile.gif visi klausimai ne ant durniaus uzduodami, jei klausiama vadinasi svarbu

pas mane nuolat atskrenda tevai ir anyta be darbo, anyta is vis gyvenime ne vienos dienos nedirbus ir niekada niekas nieko nesikabineja. O reaguoja i visus skirtingai, tai ka pasake ar padare kitiems tai jums tas nebutinai turi reiksmes. Kur dirbama klausia net pas zaliakortininkus, nors velgu tas reiksmes jokios neturi, tiesiog standartinis klausimas ir tiek.
Atsakyti
Sveikutes, po ilgu rinkimusi kur keliauti kitu metu vasari, pasirinkom Meksika. Kadangi visada keliaujame savarankiskai, tai noreciau paklausti, kokiais jungiamaisiais skrydziais patogiausia sali pasiekti? Ar cia dauguma keliaujate per agenturas?

P.s. jau pati pasiziurejau, per thomson.co.uk vasario 12-26d. Gatwikas/Cancunas 2zm. 1428sv. Idomu pigiau galima nuskristi ar panasiai tokia kaina ir buna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 27 kovo 2013 - 11:15
QUOTE(MichGirl @ 2013 03 01, 22:28)
jeigu jums atrodo, kad amerikos pareigunai savo kompuose mato LT Sodros duomenu baze kas dirba, o kas ne - tai ka jums jusu sveika logika pasako apie tokias mintis? Nera paranojiskos jos kazkokios?

Jei del darbo bus problemos tai vienintele vieta kur jums bus problemu tai gaunant ESTA - galit jos pvz negauti del ivairiu priezasciu jei kazkas ambasadoje apie jus neaisku. Bet kai ja jau rankoj turit tai pasienieciams ten tikrai giliai dzin ar jus turit darba ar ne. Kuo P. Amerika garseja as zinau, bet kodel JAV pareigunai turetu tuo rupintis kai jus skrendat I TEN? va griztant transitu gali tases patikrinti ko gero parsivezat... rolleyes.gif

sodros nemato, bet mato Estoj užpildytus duomenis... o ten daug kas turi būt parašyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 27, 10:38)
P.s. jau pati pasiziurejau, per thomson.co.uk vasario 12-26d. Gatwikas/Cancunas 2zm. 1428sv. Idomu pigiau galima nuskristi ar panasiai tokia kaina ir buna?

Mes prieš metus mokėjom 1500 Lt iš Varšuvos, dabar gal tokių kainų nebėra, nes kiek stebiu (noriu grįžt...) tai žemiausią kainą buvau iš Varšuvos radus už 1900 Lt. Nebent jūs norit būtent iš UK keliauti.
Atsakyti