Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį vežimėlį pirkti?

Prašau pagalbos. Turime Toto alucomfort vežimėlį. Aš juo labai patenkinta buvau. Kol nepradėjo vaikas sėdėti. Bandau prisegti diržais, bet nieko jie nelaiko. Kažkaip per plačiai ir smunka vaikui nuo pečių. Gal kas nors galite nufotografuot kaip turėtų atrodyti diržai. Gal aš blogai segu ar kaip nors negerai sunėrus tuos diržus verysad.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kur Klaipėdoj galima būtų įsigyti MOON arba Millenium vežimėlį?
Atsakyti
Idomu būtų sužinoti kokius vėžimėlius renkasi mamos ir kas lemia jų pasitinkimą.
Atsakyti
Kad yra kelios analogiskos temos
http://www.supermama...?...207056&st=0
ir dar apie kiekviena modeli atskirai tai kad paieska tik pasinaudot reiktu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

rasau toms, kurios naudoja/ojo BBC sportine dali OPERA. Ar estate patenkinti savo pasirinkimu? Jeigu reiketu dabar pirkti, ar pirktumete dar karta, ar visgi koki kita vezimuka?
KOkie pliusai ir minusai sio vezimelio?

Siaip galiu pasakyti, kad turiu BBC vaziuokle Trophy6 ir lopsiuka PreLude, labai geri daikatai, 6 menesius naudoju ir labai patenkinta siu prekiu kokybe ir patogumu. Bet kazkaip del Operos abejoju... Gal verta pirkti koki kita vezimuka?

Aciu uz atsipiepimus ir patarimus smile.gif
Atsakyti
hauck turi savo remonto dirbtuves vilniuje dariaus ir gireno 99. ten manau tikrai sutaisys. tel 2336044 4u.gif
Atsakyti
nu dabar tai tikrai turbut durna klausima uzduosiu, bet nezinau ko paklaust biggrin.gif vakar nusipirkau vezimeli ir ziuriu i ta lopsi ir galvoju, kad jis labai tuscias, man atrodo, kad ten kaip lovyte reik paklot ar ne? Ar reik pagalveles ar ko ten dar pirkti nepykit jei nusisneku g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistee @ 2008 01 17, 15:27)
nu dabar tai tikrai turbut durna klausima uzduosiu, bet nezinau ko paklaust  biggrin.gif  vakar nusipirkau vezimeli ir ziuriu i ta lopsi ir galvoju, kad jis labai tuscias, man atrodo, kad ten kaip lovyte reik paklot ar ne? Ar reik pagalveles ar ko ten dar pirkti nepykit jei nusisneku g.gif

tai naujagimiui pagalvytes nereikia, reikia vokelio ar miegmaišiuko, ar kaldrytės, kad užkloti leliuką.
Atsakyti
o as iklojau maza eriuko kailiuka (pirkau JYSK). super variantas ziemai thumbup.gif . naujagimiui pagalves nedejau, tik merliuka ,kur galvyte, kad atpyles kailiuko neisteptu. o i lauka dar vokeli idedu.
Atsakyti
maziukas kartais prakakoja pampersa. kad nesuteptu vezimo, dejau vienkartine pala ir flaneline palute marga kuri man grazi buvo. ir apklotuka plona - cia namie. o i lauka einant iklodavau kombinezona-vokeli kailini ir viskas - i ji maziuka. jei daug per lauka eidavom, dar uzklodavau dekuciu.
pagalveles nereik tikrai nei vezimuke nei lovytej smile.gif
jei tau patinka, gali ir tiesiai det i lopsi, jei jis net kietas be matrasiuko.
matrasiuku (jei ka) buna pirkt kotrynoj nebrangiai vezimam skirtu. tai ji del svaros apdengi palute ir viskas.
Atsakyti
Labai sverbi Jūsų nuomonė apie vežimėlius PIERRE CARDIN. Rasykit ir blogas ir geras naujienas. 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklaust jusu patarimo, gal kas turit Giordani firmos vezimelius, ar geri? Nes viena esu nusiziurejus savo vaikui, bet cia apie tokia firma jokiu atsiliepimu ne radau. ax.gif
Atsakyti