Kuris geresnis?

Aš rinkčiausi Higt Trek... man dizainas labiau patinka... Svoris šiaip jų mažai skiriasi High Trek: 12 kg, o S3 12.7 kg... Ir važiuot kažkaip man su High Trek'u maloniau

QUOTE(Ruta1992 @ 2008 02 02, 14:38)
Aš rinkčiausi Higt Trek... man dizainas labiau patinka... Svoris šiaip jų mažai skiriasi High Trek: 12 kg, o S3 12.7 kg... Ir važiuot kažkaip man su High Trek'u maloniau 

o s3 bandei, kad sakai maloniau trek'as

Mes turėjom tokį čiužinuką - kokosinį, vežimėliui skirtą.
Nusipirkom britax sportini vezimeli,ir kazkaip pagalvojau kad nera kojytem vokelio.
gal kas turit ka pasiulyti?

Iš pirmo žvilgsnio ir pačiupinėjus vežimas " fainulka", bet gal kas tokį turite ir galite parašyti plačiau privalumus, trūkumus?
http://titiland.net/ žiūrėti 3w1
http://titiland.net/ žiūrėti 3w1
Norėjau paklaust, ar būna universalių buomelių, kad būtų galima prie skėtuko rėmo pritvirtint
, nes tokių gražių skėtukų yra, bet be buomelio

savo mazyliui nupirkome vezimeli giordani parduotuveje "vaikutis". vezimelis triju daliu: lopsys, automobiline kedute ir sedimoji dalis. vezimelis lengvas, sveria apie 8 kg., taciau su mazyliu ir siltais drabuzeliais vistiek susidaro ne mazas svoris
na bet kitu vezimeliu tai apskritai nepakeliau, o ka jau kalbeti, kad dar vaikutis jame butu, tai is viso svoris didelis butu
pirkome si vezimeli del siu jo privalumu: lengvas, susilanksto sketuko principu ir uzima labai mazai vietos, negriozdiskas toks, kaip kiti, nei pakelti, nei namie kur padeti, lengvai persidaro i sedima vezimeli, patogu, kad automobiline kedute isimontuoja. na, zodziu, mes patenkinti
aisku, jo ratai nepripuciami, truputi kietoki, bet pripuciami ratai irgi papildomas svoris

Sveikos mamytės,
Gal kas turit ir jau jums nebereikia vežimėlio Delti Puma arba Delti Leo?
nupirktume nebrangiai...

Gal kas turit ir jau jums nebereikia vežimėlio Delti Puma arba Delti Leo?

Gal kas turit FP vežimėlį? ieškau tokio tipo ir jau akys nuvarvėt baigia, nuo nuomonių ir nuotraukų. Kaip suprantu LT nlb tokių atrasti galima, bet gal panašaus kažkas yra. man šito imponavo, kad pora ratų dideli, o pora maži, nes kiek žiūriu, tai pvz chicco ir graco - mazi ratukai, kitu ratai lyg per dideli, žodžiu jau nieko nesuprantu, bet va šitas man visai patiko, tai gal sakau, kažkas turit?
pasidalinkit nuomonėm

pasidalinkit nuomonėm

sveikos mamytės,po ilgų ieškojimų nebrangaus ir gero sportinuko nusipirkom Nakko Elite.žinoma tai ne iš tų gerųjų išgirtųjų vežimėlių,bet man pasirodė simpatiškas,atitiko mano norus...lengvas svarbiausia
tik dabar klausimas"vaikutis' puslapyje nurodyta kaina daug mažesnė,negu mes mokėjome
mokėjome brangiau visu pusantru šimtu litų(Kauno bazėje kur vaikučio parduotuvės filialas....)tai nežinau ką ir galvoti,labai susinervinau,gal mus apgavo
ir ką tokiu atveju daryti...