Įkraunama...
Įkraunama...

Masažas, klasikinis viso kūno, nugaros ir pan.

o koks butent jausmas? silta ten ane? girdejau, kad atpalaiduoja raumenis labai. nepyk, kad taip prikibau, bet man idomu , ka ten butent masazuoja? ir kaip? nes as galvoju, apdeda siltais akmenimis ir viskas blush2.gif
Atsakyti
bandziau ir as SPA centre. kai jau buvau nerealiai pavargus nuo darbu ir kitu rupesciu, vyras padovanojo, kad atsipalaiduociau.
jausmas nerealus thumbup.gif thumbup.gif
pats masazas nera stiprus, kaip tik svelnus ir atpalaiduojantis.
masazuoja rankomis, o paskui tik pajauti, kaip prie kuno priglunda silti akmenys, is kazkur atsirade masazuotojos rankose ir taip maloniai nuteikia. pamasazuoja, o paskui tuos akmenis ideda i rankas, kad pabutum, ant koju pedu tokius siltus. atrodo, kad visa nuovargi ir bloga energija jie istraukia.
super dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilyte @ 2007 02 28, 12:35)
Betuk, aš ajurvedinio masažo nesidariau, bet įsivaizduoju, kad nereikia maudymosi kostiumėlio, tinka su apatiniais.
g.gif nu čia kaip aš įsivaizduoju

Ajurvedos centre "Shanti" duoda vienkartines kelnaites. Moterims baltos, vyrams tamsiai mėlynos...Bet ten brangu labai. Žinau,kur masažuoja gerokai pigiau...
Atsakyti
beje, o kiek kainuoja masazai tokie su siltais akmenimis ar kitoki?
Atsakyti
QUOTE(masazas @ 2007 03 12, 14:39)
gal kas galetu papasakoti apie masaza karstais akmenimis? kas daresi? koks jausmas? gal kur kaune gera vietele zinot?  ax.gif
tik ne femina bona, gal kur kitur.... ax.gif
labai noreciau isbandyti

zinau Kaune, jauku salona Vasario 16-osios 4 ten siltais akmenimis, karaliskaisiais bambukais,su siltu medumi ir sokoladu atlieka masazus. gero relakso!
Atsakyti
QUOTE(Erikuliukas55 @ 2007 03 18, 01:47)
zinau Kaune, jauku salona Vasario 16-osios 4 ten siltais akmenimis,  karaliskaisiais bambukais,su siltu medumi ir sokoladu atlieka masazus. gero relakso!

o kas cia, salonelis koks grozio? ar kaip? koks pavadinimas, kaip ten uzsirasyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(masazas @ 2007 03 18, 03:11)
o kas cia, salonelis koks grozio? ar kaip? koks pavadinimas, kaip ten uzsirasyti? ax.gif

siulau tau eiti apsiziureti i salona laisves alejoje elrojus, ten tau papasakos ir uzsirasysi. randasi salia rambyno restorano. sekmes! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikuliukas55 @ 2007 03 18, 13:03)
siulau tau eiti  apsiziureti i salona laisves alejoje elrojus, ten tau papasakos ir uzsirasysi. randasi salia rambyno restorano. sekmes! smile.gif

ar tu pati bandei? 4u.gif
Atsakyti
Kai kurie masažuotojai, dirbantys įvairiuose salonuose, namuose turi masažinius stalus ir masažuoja už kur kas mažesnę kainą nei salonuose reikia mokėti. Gali net ir į namus atvykti. Jei jums būtų tai įdomu, parašykit man į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(masazas @ 2007 03 18, 14:45)
ar tu pati bandei? 4u.gif

taip su karaliskaisiais bambukais ir akmenimis. man labai patiko ir aplinka jauki ir maloni muzika skambejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikuliukas55 @ 2007 03 19, 17:40)
taip  su karaliskaisiais bambukais ir akmenimis. man labai patiko ir aplinka jauki ir maloni muzika skambejo thumbup.gif

o ka daro su bambukais?
masazuoja? ax.gif
papasakok, as manau, cia man ne vienai idomu isgirsti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mamai gimtadienio proga noriu padovanoti masažo procedūrą - kad pailsėtų, atsipalaiduotų.

Norėčiau, kad ne tik masažas būtų malonus, geras, bet ir kad aplinka jauki (ne poliklinikos tipo sterili aplinka, ne "konvejeris" - o dėmesys klientui). Plius - kad masažuotoja būtų moteris (manau, tiesiog taip būtų paprasčiau atsipalaiduoti) blush2.gif 4u.gif

Buvau įkišusi nosytę į L'occitane Europos prekybos centre (vln).
user posted image
Na, - masažinio kambariuko aplinka netgi labai patiko, o ir iš parduotuvytės tokie malonūs kvapai sklinda. Bet - tikrai aukštos kainos ir plius - vėl ta "Europoja"... unsure.gif
Ar yra kas nors čia buvęs? O gal galite parekomenduoti kažką, kas atitiktų mano "reikalavimus" ir būtų ne prekybos centre? ax.gif
Atsakyti