bandziau ir as SPA centre. kai jau buvau nerealiai pavargus nuo darbu ir kitu rupesciu, vyras padovanojo, kad atsipalaiduociau.
jausmas nerealus
pats masazas nera stiprus, kaip tik svelnus ir atpalaiduojantis.
masazuoja rankomis, o paskui tik pajauti, kaip prie kuno priglunda silti akmenys, is kazkur atsirade masazuotojos rankose ir taip maloniai nuteikia. pamasazuoja, o paskui tuos akmenis ideda i rankas, kad pabutum, ant koju pedu tokius siltus. atrodo, kad visa nuovargi ir bloga energija jie istraukia.
super dalykas
jausmas nerealus

pats masazas nera stiprus, kaip tik svelnus ir atpalaiduojantis.
masazuoja rankomis, o paskui tik pajauti, kaip prie kuno priglunda silti akmenys, is kazkur atsirade masazuotojos rankose ir taip maloniai nuteikia. pamasazuoja, o paskui tuos akmenis ideda i rankas, kad pabutum, ant koju pedu tokius siltus. atrodo, kad visa nuovargi ir bloga energija jie istraukia.
super dalykas

QUOTE(Zivilyte @ 2007 02 28, 12:35)
Betuk, aš ajurvedinio masažo nesidariau, bet įsivaizduoju, kad nereikia maudymosi kostiumėlio, tinka su apatiniais.
nu čia kaip aš įsivaizduoju

Ajurvedos centre "Shanti" duoda vienkartines kelnaites. Moterims baltos, vyrams tamsiai mėlynos...Bet ten brangu labai. Žinau,kur masažuoja gerokai pigiau...
beje, o kiek kainuoja masazai tokie su siltais akmenimis ar kitoki?
QUOTE(masazas @ 2007 03 12, 14:39)
gal kas galetu papasakoti apie masaza karstais akmenimis? kas daresi? koks jausmas? gal kur kaune gera vietele zinot?
tik ne femina bona, gal kur kitur....
labai noreciau isbandyti

tik ne femina bona, gal kur kitur....

labai noreciau isbandyti
zinau Kaune, jauku salona Vasario 16-osios 4 ten siltais akmenimis, karaliskaisiais bambukais,su siltu medumi ir sokoladu atlieka masazus. gero relakso!
QUOTE(Erikuliukas55 @ 2007 03 18, 01:47)
zinau Kaune, jauku salona Vasario 16-osios 4 ten siltais akmenimis, karaliskaisiais bambukais,su siltu medumi ir sokoladu atlieka masazus. gero relakso!
o kas cia, salonelis koks grozio? ar kaip? koks pavadinimas, kaip ten uzsirasyti?

QUOTE(masazas @ 2007 03 18, 03:11)
siulau tau eiti apsiziureti i salona laisves alejoje elrojus, ten tau papasakos ir uzsirasysi. randasi salia rambyno restorano. sekmes!

QUOTE(Erikuliukas55 @ 2007 03 18, 13:03)
siulau tau eiti apsiziureti i salona laisves alejoje elrojus, ten tau papasakos ir uzsirasysi. randasi salia rambyno restorano. sekmes! 

ar tu pati bandei?

Kai kurie masažuotojai, dirbantys įvairiuose salonuose, namuose turi masažinius stalus ir masažuoja už kur kas mažesnę kainą nei salonuose reikia mokėti. Gali net ir į namus atvykti. Jei jums būtų tai įdomu, parašykit man į AŽ

QUOTE(masazas @ 2007 03 18, 14:45)
taip su karaliskaisiais bambukais ir akmenimis. man labai patiko ir aplinka jauki ir maloni muzika skambejo

QUOTE(Erikuliukas55 @ 2007 03 19, 17:40)
taip su karaliskaisiais bambukais ir akmenimis. man labai patiko ir aplinka jauki ir maloni muzika skambejo 

o ka daro su bambukais?
masazuoja?

papasakok, as manau, cia man ne vienai idomu isgirsti

Sveiki,
Mamai gimtadienio proga noriu padovanoti masažo procedūrą - kad pailsėtų, atsipalaiduotų.
Norėčiau, kad ne tik masažas būtų malonus, geras, bet ir kad aplinka jauki (ne poliklinikos tipo sterili aplinka, ne "konvejeris" - o dėmesys klientui). Plius - kad masažuotoja būtų moteris (manau, tiesiog taip būtų paprasčiau atsipalaiduoti)
Buvau įkišusi nosytę į L'occitane Europos prekybos centre (vln).

Na, - masažinio kambariuko aplinka netgi labai patiko, o ir iš parduotuvytės tokie malonūs kvapai sklinda. Bet - tikrai aukštos kainos ir plius - vėl ta "Europoja"...
Ar yra kas nors čia buvęs? O gal galite parekomenduoti kažką, kas atitiktų mano "reikalavimus" ir būtų ne prekybos centre?
Mamai gimtadienio proga noriu padovanoti masažo procedūrą - kad pailsėtų, atsipalaiduotų.
Norėčiau, kad ne tik masažas būtų malonus, geras, bet ir kad aplinka jauki (ne poliklinikos tipo sterili aplinka, ne "konvejeris" - o dėmesys klientui). Plius - kad masažuotoja būtų moteris (manau, tiesiog taip būtų paprasčiau atsipalaiduoti)

Buvau įkišusi nosytę į L'occitane Europos prekybos centre (vln).

Na, - masažinio kambariuko aplinka netgi labai patiko, o ir iš parduotuvytės tokie malonūs kvapai sklinda. Bet - tikrai aukštos kainos ir plius - vėl ta "Europoja"...

Ar yra kas nors čia buvęs? O gal galite parekomenduoti kažką, kas atitiktų mano "reikalavimus" ir būtų ne prekybos centre?